speedy21 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tabiki şalgam suyu :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kolonya için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kezzap tadı damağımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sağlam bi jamaica sigarası da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: kolonya için ben ispirto içmiştim balıkçılarla çok leş bi durum içine limon sıkıyorlar zehirlemesin diye yardırrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Red said: mazot(tu) alkolün yerine kolonya, ispirto, benzin, avgas, ağzımı lpg tabancasına dayayıp içimede çekebilirim. ki ispirto içmişliğim var baya yanarca oluyosun. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 el-es-di. (eppek bulamazsan pasta ye gibi oldu ama kemikıllardan sonra alkol sudan farksız oldu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 lan okumamıştım bune ya böyle her boku kullanmış bu tayfa bizde temiz sayfa hepsi temiz yüzlü gençler bizim gibi kimi evli barklı aile forumu tadında diyoduk meğer... acidcisinden çimcisine her bok mevcutmuş. girmicem bidaha kimseyede önermicem Allah (c.c) huzurunda doğru yolu bulun inşallah amin cümlemize.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 marifaritiko said: el-es-di. (eppek bulamazsan pasta ye gibi oldu ama kemikıllardan sonra alkol sudan farksız oldu...) o olayı nereden buluyoruz türkiyede bi pm filan atsanıza hayrına varsa bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 türkiyede anca kolanın içinde bulursunuz asidi aefhuaehfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alkol yerine üzüm yiyin, kadın erkek eşit değildir, erdal eren için ağlamak. büyüksün recep bey. ramazanda geliyor. tartışma ortamı çıksın. sazanlar atlasın. referandumda müslüman vatandaşlar oyları versin. büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vay be, guzelim konunun aslinda ne oldugunu anlamamis bi suru kisi. bizim bi bag var koyde, alkol yerine uzum suyu tercih ediyoruz bu sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 alkol yerine bal dudaktan tadar, kırk bakireye tapardı cüneyt abim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Coder said: BiTcH_oFBaT said: kolonya için ben ispirto içmiştim balıkçılarla çok leş bi durum içine limon sıkıyorlar zehirlemesin diye yardırrrr hahah adamlar ölmemek için taktik geliştirmişler kolonya'ya limon gerekmiyor zaten limon kolonyası var paso dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 arkadaşlar, forumda uyuşturucuya özendirici mesaj atmak yasak. burada bunu yapan herkesi en ufak bir olayda banleyeceğimi bildirmekten zevk duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Kahve..Eğer o yoksa kahve.. ıı şey kahve demişmiydim.. Alkol kullanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Limonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fizban said: arkadaşlar, forumda uyuşturucuya özendirici mesaj atmak yasak. burada bunu yapan herkesi en ufak bir olayda banleyeceğimi bildirmekten zevk duyarım. zaten imzandan dolayı herkes, senin bu keyifli anlardan ne kadar haz ettiğini anlıyabiliyor bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben kendi düşünce gücüme kafa oluyorum. beleşe geliyor. beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fizban said: ...en ufak bir olayda banleyeceğimi bildirmekten zevk duyarım. nick'inle mesajların çok örtüşüyor. negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar