yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 barbekü barbekü dediniz tansaştayken bakındım da hiç adam gibi sos yoktu orda ya gittim ketçap barbekü diye bi ürün aldım. Ketçapın az adam olmuş hali çıktı işte gene fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aquila said: kfc tamamen yasaklansa daha isabetli olurmuş. Yerken değil ama yedikten sonra benim de kafamdan aynı düşünceler geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mathias said: allezz said: senko said: Bone said: Longshanks said: KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya 12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola veriyorlar halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun. bizim asagidaki simitci 12tl ye tezgahi veriyor. elma ile armutu karşılaştırıp popülizm faili olmayın gençler Bu nasıl bir laf abi şimdi, tartışma da iyi değil de tartışmaya yaklaşım da fena bayağı. üstteki yaklaşıma başka bir örnek daha veririm ama konu daha da dağılmasın. 12 liraya 18 kilo buğday alınabiliyor yani simit biraz lüks(!) kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 25 KILO SAMAN DA 2.5 YTL ÇOK ZENGİNSİNİZ SİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Saman mı yiyorsunuz ._.? Menüye pahalı diyen neye göre pahalı diyor, ucuz diyen neye göre ucuz diyor anlamadım ki. Param olursa gidip yiyorum mesela ben, yoksa da yemiyorum. Başkasına o an ucuzmuş pahalıymış ne yapim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER YÜZÜNDEN HER GÜN AFRİKADA ÇOCUKLAR ÖLÜYORLAR! o değil de piramit yapmayın olm.. piramit yapanı da yaptıranı da site sahipleri sevmez, firavunluk peşinde koşmayın! zındıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 insanlar masalarında 1000 dolarlık 5000 dolarlık şaraplar açtırırken, düğünlerde ceket yakarken tabak kırarken, 5 milyar değerindeki çeşitli kimyasal maddeleri EVLENDİK LAN BİZ BAKIN EVLENDİK NE KADAR MUTLUYUZ HEYOO diye gökyüzünde yakarken 1600 lirayı cep telefonuna veriyorken 5 sene sonundaki ortalama süratine bakılacak olursa 60km/h civarlarında bir rakam göreceği sırf max sürati 280km/h olan araçlara milyarlar harcıyorken, milyarlarca lirayı türkiyede yetiştirilmesi nerdeyse imkansız olan çim tohumuna harcayıp bahçe yapmaya çalışıyorken gidip 12 liralık şeyime takıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 eve serviste 13.75 olsa gerek. 12 değil.. düzleteyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kolayı dahil etmedim ben (oyes kaçış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 afrikadaki çocuk musunuz bu menüyü içeceksiz istiyorsunuz! çokayıpamaçokayıp dehidrasyondan gidersiniz bu yaz sıcağında, diyecektim de istanbul 2hafta üstüste yazı geçiremedi henüz.. 1hafta yaz, 1hafta sonbahar şeklinde gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Chemical said: insanlar masalarında 1000 dolarlık 5000 dolarlık şaraplar açtırırken, düğünlerde ceket yakarken tabak kırarken, 5 milyar değerindeki çeşitli kimyasal maddeleri EVLENDİK LAN BİZ BAKIN EVLENDİK NE KADAR MUTLUYUZ HEYOO diye gökyüzünde yakarken 1600 lirayı cep telefonuna veriyorken 5 sene sonundaki ortalama süratine bakılacak olursa 60km/h civarlarında bir rakam göreceği sırf max sürati 280km/h olan araçlara milyarlar harcıyorken, milyarlarca lirayı türkiyede yetiştirilmesi nerdeyse imkansız olan çim tohumuna harcayıp bahçe yapmaya çalışıyorken gidip 12 liralık şeyime takıyorsunuz ya topiği takip ediyorum sırf şu tartışma yuzunden 12 liranın pahalı olup olmamasının kıstası şu mu yani şunla mı savunuyosun kfc nin fiyatını?yazık yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Çemikıl, kapitalizmin çarkı olmuşsun. Afrikanın seslerini üzüyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Chemical said: insanlar masalarında 1000 dolarlık 5000 dolarlık şaraplar açtırırken, düğünlerde ceket yakarken tabak kırarken, 5 milyar değerindeki çeşitli kimyasal maddeleri EVLENDİK LAN BİZ BAKIN EVLENDİK NE KADAR MUTLUYUZ HEYOO diye gökyüzünde yakarken 1600 lirayı cep telefonuna veriyorken 5 sene sonundaki ortalama süratine bakılacak olursa 60km/h civarlarında bir rakam göreceği sırf max sürati 280km/h olan araçlara milyarlar harcıyorken, milyarlarca lirayı türkiyede yetiştirilmesi nerdeyse imkansız olan çim tohumuna harcayıp bahçe yapmaya çalışıyorken gidip 12 liralık şeyime takıyorsunuz ya anasını satıyım en çok çime karşıyım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 10.75 değilmi extreme meal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 değil zamladı adamlar wienerwald'ın da gayet güzel bi menüsü vardı benzer fiyatlarda adamlar kaldırmış direk YETERİNCE PARA AKMIYORRRR diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 southparkin bolumu vardi kfc'nin yasaklandigi, kaldirildigi =) scarface'e de gonderme yapiyordu bir suru o bolumde, cok iyi bolumdu, o geldi aklima bu yasaklanma muhabbeti gecince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bir hot dog 7.5 lira bir waffle 8 lira bir extreme menu 12 lira dört simit 1 lira. en iyisi 12 liralık simit almak, 48 tane simitin olur. tıka basa doyarsın. yanında barbekü sos da veriyorlarmış. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 simit 0.75 lira değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Chemical said: insanlar masalarında 1000 dolarlık 5000 dolarlık şaraplar açtırırken, düğünlerde ceket yakarken tabak kırarken, 5 milyar değerindeki çeşitli kimyasal maddeleri EVLENDİK LAN BİZ BAKIN EVLENDİK NE KADAR MUTLUYUZ HEYOO diye gökyüzünde yakarken 1600 lirayı cep telefonuna veriyorken 5 sene sonundaki ortalama süratine bakılacak olursa 60km/h civarlarında bir rakam göreceği sırf max sürati 280km/h olan araçlara milyarlar harcıyorken, milyarlarca lirayı türkiyede yetiştirilmesi nerdeyse imkansız olan çim tohumuna harcayıp bahçe yapmaya çalışıyorken gidip 12 liralık şeyime takıyorsunuz ya ahhahahaahha bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Hiçbir şey yememeye göre yinede çok pahalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 senko said: Chemical said: insanlar masalarında 1000 dolarlık 5000 dolarlık şaraplar açtırırken, düğünlerde ceket yakarken tabak kırarken, 5 milyar değerindeki çeşitli kimyasal maddeleri EVLENDİK LAN BİZ BAKIN EVLENDİK NE KADAR MUTLUYUZ HEYOO diye gökyüzünde yakarken 1600 lirayı cep telefonuna veriyorken 5 sene sonundaki ortalama süratine bakılacak olursa 60km/h civarlarında bir rakam göreceği sırf max sürati 280km/h olan araçlara milyarlar harcıyorken, milyarlarca lirayı türkiyede yetiştirilmesi nerdeyse imkansız olan çim tohumuna harcayıp bahçe yapmaya çalışıyorken gidip 12 liralık şeyime takıyorsunuz ya ahhahahaahha bu ne be! lol bitanesine uyuz olma ihtimaline göre listeledim, lüks kroluk gürültü trafik çimlere basmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Aluriel said: simit 0.75 lira değil mi ? ankara'da "4 simit 1 lira" şeysileri gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 onlar simit değil kurabiye. simit şekli verilmiş küçük kurabiyeler... bizim burda da satılıyo tanesi 25 kuruştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 konuyu okumadım ama kfc (td) http://images.yemeksepetim.com//CategoryImages/popeyes_big.gif denemeyen kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 marifaritiko said: onlar simit değil kurabiye. simit şekli verilmiş küçük kurabiyeler... bizim burda da satılıyo tanesi 25 kuruştan. ne kurabiyesi ya bildiğin klasik ankara simiti. siyah siyah. bilkent'te "kaliteli" simit satan bir yer var, tanesini 75 kuruşa satıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar