Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öküz oturuyor sanki üstümde

Llama

Öne çıkan mesajlar

iki memenin arasında bişey var arkadaş yumruk gibi böyle
ne nefes alabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum içimle dışımdaki irtibat kesildi...
yok böyle bir daralma sıkıntı oksijen gitmiyor ciğerlerim
hayra yorayım diyom garip garip haberler geliyor beynime iyi bilem düşünemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

valla o zaman terapist bulcan güzel bi tane onla halletmeye calıscan .
ya da istiyorsan trisiklik anti depresan lardan bişey öneriyim ama
onların yan etkileri genelde ssri ( paxil citoles ) a gore daha agırdır daha aptala baglarsın .

su anlattıgın sey yuzde 99 panik atak hani yine de muayene etmeden direk öle konusmak anlamsız ama .
hayat kaliteni ciddi anlamda etkileyebilir tedavisiz kalırsa .
Sosyal ağlarda paylaş

@kingpin kafama göre etmedim daha once cok insana YAZDIM o ilacı gayet de geri bildirimi iyi oldu o yüzden tavsiye ettim . Hani zaten türkiye sınırları içersinde ilac tavsiye eden o kadar manyak varken bilip bilmeden .bırak da ben DOKTOR olarak edim .

reflu de kalp agrısı olmaz abi öle okuz oturur gibi yani hani agrı yapabilir ama genelde yanıcı tarzda yapar . özafajit e yol acarsa akut döneminde künt tarzda kalp agrısını taklit edebilir . ama bunu yapana kadar illaki agıza asit gelmesi sabah uyanınca okusuruk nobetleri falan tarzım semptomlardan bahseder hasta . ve NEFES ALAMIYORUM dedirtmez adama . oksijen gitmiyormus gibi . bunlardan bahsetmez hasta yemekle olan ilişkisinden bahseder falan flam işte
ayrıca tekrar solemek istiyorum muayene etmeden gormeden adam gibi konusmadan tanı koymak yanlış belki ama tariflediğin büyük ihtimal panik atak depresyon .
ilaç kullanmak istemiyorsan dan terapiye gidebilirsin ve ciddi faydasını görürsün .. tabi önce diğer secenekleri elemek için bir doktor a git baksın etsin .. bana gel diecem de tokat tayım zor olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...