Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peugeot RCZ

Esh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

dün kuum otelin önünde gördüm, reel hali baya hoşuma gitti, fiyatı da 70in altında olursa, tt'nin ağzını kırabilecek bir tasarımı var.

önümüzdeki ay piyasada olur heralde.

Mesaj tarihi:
nuwanda said:

tamam iyi guzel hos fakat boyle iddalı tasarlamıssın arabayı 1.6 ne. 2.0 yap sunu olsun adam gibi bisi ufak motorları zorlaya zorlaya bi hal oldular.
2.0 vergisi binince alınması akla zarar bi fiyat seviyesine çıkar araç.
1.6dan başka şansları yok.
Mesaj tarihi:
Basmadınmı baya ekonomiktir aslında ama bastın mı cidden yuksek yakar. Ama 1.6 motorun yüksek yakması olsun olsun 10-11 lt/100km falandır yani öyle ahım şahım bi yakım olmaz gene.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Basmadınmı baya ekonomiktir aslında ama bastın mı cidden yuksek yakar. Ama 1.6 motorun yüksek yakması olsun olsun 10-11 lt/100km falandır yani öyle ahım şahım bi yakım olmaz gene.

yok ole dunya
benim 1.6 peugeot 307 de 23 litre goruyorum abaninca
ama 190la felan giderken

10 11 zaten normal kullanimi
Mesaj tarihi:
Selam,

Sabit hızda tüketim hıza bağlı olarak düşük seyreder. Ani ivmelenmelerde ise motor kapasitesini ortaya koyar ve içer.

1.6 aşırı beslemeli motor da bunu yapacak neticesinde. Tercihim aynı güçte daha büyük hacimli motor olurdu açıkcası. İşin mali tarafını hesaba katmıyorum.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
1.6 prince motoru cooper larda, 207rc de ve muadili psa-bmw araclarinda hayli guzel sonuclar alinan bi motor, zannetmiyorum ki kotu olsun. mini deki yakisi da gayet basariliydi bundada cok farkli olacagini zannetmiyorum. ama bir tt, 370z katili olacagini da zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
düzgün modifiyeyle 6 saniye 0-100

ben 207RC düşünüyorum 175hp o bile 7 saniye. FN3 type-r larla kapışıyor valla.

TTs ya da s2000le kapışabilir gibi durmasa da, belli de olmaz, olay aerodinamik biraz da. ama tipi baya güzel ya, ben alırım bunu =P
Mesaj tarihi:
Esh said:

düzgün modifiyeyle 6 saniye 0-100

ben 207RC düşünüyorum 175hp o bile 7 saniye. FN3 type-r larla kapışıyor valla.

TTs ya da s2000le kapışabilir gibi durmasa da, belli de olmaz, olay aerodinamik biraz da. ama tipi baya güzel ya, ben alırım bunu =P

207 RC

http://www.casketinfo.com/casketinfo/caskets_images/casket.jpg
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

tt ile bile kapisamaz. onden ceker 215 beygir, ki sifir yuzu olsa olsa 6.8 saniye falan olur pejoda.

ya büyük ihtimalle patinaja kalır modifiye sonrasında, ama adamlar iddia ediyolar ki RCZ, 205ten sonraki en iyi yol tutuşa sahip pejoymuş.
Mesaj tarihi:
bugun ki fifth gear(17x08) da tiff tura cikariyor da , handling adina tiff in yorumlari bi yana cizgilerden berbat oldugu ortada.

pug standardina gore iyidir o ayri, o kabulum. =)
Mesaj tarihi:
Fifth Gear 17x08

abi konseptten çakıyo zaten pejo, scirocco düz bi araba, konsol felan bildiin golf işte. Bi de ben sciroccoya bindiğimde arka tarafı falan göremiyodum, araba kutu gibi kapatıyo. belki sadece bana böyle olmuştur ama golf R ı tercih ederim sciroccoya.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Kaydi derken?

Episode 1 le başladım. Episode 2 hatalı çıktı. Episode 3 episode 2 çıktı ve hep aynı şekilde sürdü. Episode 7 yi izledim dün Ferrari 599 filan aslında episode 6 o. Kaymadan kastım bu
  • Yeni Oluştur...