edi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 elif, onsuz olmak falan ne demek, yani dershanede ayni donemde olmayinca gorusulmuyor mu? yani iki tane birbirini seven insan soz konusu, ille her daim burnunun dibinde mi olmasi lazim? hic uzulunecek bisey deil bence, milletin sevgilisi dunyanin oteki tarafinda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: RamsesII, 13 Ağustos 2004 17:22 tarihinde demiş ki: iphe'yi ipne diye okudum,ulan ne oluryor dedim :D başta herkes öle okuyor zaten lol sırf sana olan bişey değil :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kötü durum ama başaçıkılması zor değil hani...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sen şu durumda ağlıyosan, öss'ye girme askere gitme hayata atılma aşık olma[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 +birkaç[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: LvL_Sabo, 13 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki: askere gitme Gidemez zaten. Kızları almıyorlar askere.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya ben bu elleiphe nickini elleyip diye okuyorum
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 13 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki: askere gitme Gidemez zaten. Kızları almıyorlar askere. hadi ya bilmiyodum? kız olduğu mu ortaya çıkmış geçmiş sayfalarda. her neyse işte. dediklerim aynen geçerli, askerlik yerine hamile kalmayı koyun =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bİrader hamile olmak kadınların doğasında olan birşey,yani çok zor birşey değil onlar için...Sadece biraz abartıyorlar ve dışarıdan bize çok zor gibi gözüküyor.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 13 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki: askere gitme Gidemez zaten. Kızları almıyorlar askere. ben bu duruma düşmemek için zamanında citizen de cinsiyet de yazsın demiştim ama başta ema olmak üzere toptan sapık damgası vurmuuşlardı...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bencede yazması iyi olur aslında[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 alexi esprik yapmış kendi çapında canım ne var. olur öle arada[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: -Mix-, 13 Ağustos 2004 13:34 tarihinde demiş ki: sevdigin kızın dershaneden cıkmasını bekliyorsun. cıktıgını goruyorsun. ona dogru bir kac adım atıyorsun. seni görüyor. kollarını açıyor sarılmak için. bir adım yanından geçerek başka bir insana sarılıyor... buna aglanır ona degil... euehue tam filmlik olay: kız kollarını açıp sana koşarken sen de o sırada kollarını açıyorsun, kız iplemiyor, diğer çocuğa sarılıyor. sen de ortada kolların açık kala kalıyorsun euhue hani böyle loser tiplemeleri vardır ya..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Aslında sanırım daha ilişkinizin başındasınız aşkınız taze bu tavır okadarda anlaşılmaz değil ozaman....Eğer dediğim gibi değilse ama gerçekten biraz abartı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: LvL_Sabo, 13 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: hadi ya bilmiyodum? kız olduğu mu ortaya çıkmış geçmiş sayfalarda. her neyse işte. dediklerim aynen geçerli, askerlik yerine hamile kalmayı koyun =P Ehaha. Habeş sanıyordum kendilerini, ama albüm sağolsun yanıldığımı anladım, Zambialıymış.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 iyi tarafından bak; ikiniz birden asmak zorunda kalmayacaksınız dersaneyi, sırayla asıp yine de yarım gün yarım gün beraber olabilirsiniz =P[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Naraya nuz nasma nefir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eheh :))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Ağustos 2004 18:39 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 13 Ağustos 2004 13:34 tarihinde demiş ki: sevdigin kızın dershaneden cıkmasını bekliyorsun. cıktıgını goruyorsun. ona dogru bir kac adım atıyorsun. seni görüyor. kollarını açıyor sarılmak için. bir adım yanından geçerek başka bir insana sarılıyor... buna aglanır ona degil... euehue tam filmlik olay: kız kollarını açıp sana koşarken sen de o sırada kollarını açıyorsun, kız iplemiyor, diğer çocuğa sarılıyor. sen de ortada kolların açık kala kalıyorsun euhue hani böyle loser tiplemeleri vardır ya.. evet benim kollarımı acmam dısında aynen öyle oldu olay ama hayatımın en kötü anına "ehuehe" demen pek hosuma gitmedi.[signature][hline]
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Nefr, 13 Ağustos 2004 18:45 tarihinde demiş ki: iyi tarafından bak; ikiniz birden asmak zorunda kalmayacaksınız dersaneyi, sırayla asıp yine de yarım gün yarım gün beraber olabilirsiniz =P good idea :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Nefr mantık yürütme süper ya :O) elif sen de yorma kendini o kadar... naparsın... kader işte. :) bakma össyi kazanman için daha iyi olacak belki de böylesi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Dersane yokken nasıl buluştuysanız yine de buluşursunuz ha oss senesi olması nedeniyle çok daha nadir olur ama olur yani çok dert etme bence.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 böyle kötü durumları bile görünce aklıma öss geliyor ya :( şimdi bir de bu dönem işi mi var her dersanede ya of. kız arkadaşımla ayrı döneme de düşerim şimdi, bir o eksik.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: _-Sturm-_, 13 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Şükretmek önemli bir şey biliyorsun değil mi? Yani şöyle düşün, ben sevgilimi yılda 2-3 kez görebiliyorum, görebilmek için 350-400 dolar arası para bayılıyorum her seferinde, ve de 3 - 3,5 saatlik uçak yolculuğuna katlanıyorum.. Beraberlik... İyi düşün bunu. Beraberlik kurmak için öncelikle BERABER olman gerekiyor. İlişkiler ayrı yürümek için tasarlanmamıştır. Yürümez.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 zambialı mıymışım .. euhe ya anlamadım nası oldu ama bi anda bizim şubedeki herkesin sabahçı beşiktaştaki herkesin ölenci başladıını örendim ve şuan büyük bi dumur yaşıorum.. hepinize teşekkür ederim moral için(: ama beraberlik konusunda demek istediim:"gözden ırak gönülden de ırak olur"... işte ben buna inanıorum malesef ): inşallah doru deildir neyse saolun gece gece
Öne çıkan mesajlar