interperez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bu olaya değinmek istiyorum şu vakit.Yeni geldim şimdi. 5 yıldır katılmıyordum hiç birisine.Üst komşumuz sevdiğim insan hani diyerekten birazda ayıp olmasın mantığıyla 20 dk. anca sabredip durabildim bu etkinlikte. Midem bulanıp somurttukça kendimde irinli bi durum sezdim. Lan bi sn bu arada bu entel elitist bi konu filan değil. Düğünlerden nefret ediyorum... oh bee ohh.. hepinizi seviyorum ama düğüne gelmem hacııııı rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 garbage :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hacı atıcan 2 tek eglenmenın keyfıne bakıcan. Başları sıkıcı olurda, içki falan beleş ya kafayı bulucan takılıcan sonra. Eski usul diskodur düğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ortaya atlayıp düğmeyin diyecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Düğünler güzel de, kornalı düğün konvoyu yapan insanlar acı veriyor lan kulaklarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ceyrek taksaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben de sevmiyorum düğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Düğünü kızlar sever zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yok hacı bunda içki filan ya. Abi "let it be" yle dansa başlayıp ismail yk'yla devam etmeleri çok irrite edici.Eskiden bizim buranın "harmandalı, kerimoğlu bilumum zeybek oyunları" çalınır oynanırdı.Gelinin ,damadın babası annesi vs.. sırayla harmandalı filan oynanırdı öle biterdi. Düğün çok rerö değil bu ama, bu düğün çok rerörö:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 düğünlerde hep ağlarım ben, sebebini hiç bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 97 yılında , babamın cok eski bir arkadasinin kızı evleniyordu, düğün de mardin'deydi. Hayatımda ilk defa bir düğüne gitmiştim o da aşiret düğünü. Derken mekanda silahlı çatışma çıktı millet dan dun iniyor önümüzde bana kal gelmiş dururken babam fırlattı benı biyerlere, bacağımda bi acı hissediyorum ama ne olduğunun farkında degilim soktan, bildigin vurulmuşum. Nasıl çıktık ordan bilmiyorum, daha da hayatımda dügün salonunun önünden gecmedim. Düğünlerin allah varsa belasini versin dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 düğün çirkin bişey yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ahah daverc, serin hikaye birader ben bikaç düğüne gittim ama hepsi de elit düğünüydü babamınki dahil, severim o yüzden tiksinmem, şarap içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Babanın düğününe gitmişssin abi, benim hikayem seninkinin önünde diz çöker tövbe ister sdfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kardeşim dışında kimsenin düğününe gitmem. İmkansız mümkünatı yok yani. Kendiminki dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 adam pinti birşey takmamak için bahane arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 düğüne gitmem beyler temsilci yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 içkisiz düğün olmamalı. yasa çıksın içki vermek zorunlu olsun düğünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kokteyl tarzı düğünler hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 düğün dediğin kırda yapılır.. kır düğünü olur.. sonrasında mangal yakılır, et yenilir pasta yerine.. delikanlı adam zaten hep pirzola falan yer. pasta ne ki? sonra damatlık adı verilen takım elbisenin upgrade li hali yerine çizgili pijama giymek gerekir. üstüne de en beyazından atlet giyilir. evlilik töreni sonrası taraflar maç yaparlar en güzelinden. hanım kısmısı çabucak evliliğe adapte olup etleri temizlemeye ve pişirmeye başlamalıdır. maç sonunda yeni evlenmiş damat 5sene içerisinde bu piknik alanına baba olarak geleceği temennisi ile dereye karpuz bırakır, dere yoksa karpuz yarlıp güneşte bırakılarak soğuyacağı anlatılır ve bu uygulanır. yani garip düğünün bizdeki karşılığı budur.. daha garipleri de var tabii.. kedi düğünü.. zombie düğünü; zombie de olsa resmi nikah şart.. gelini ısırabilirsin mcdonalds düğünü burger'da yapsalardı kafalarına taç vericeklerdi halbusi.. törkiş kır düğünü çok da mantıksız değil hani, bunlara kıyasla en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kır düğününde herkes at üstünde olsa ya, çok daha güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yürü git lan ormantik! orman mı burası! at üstündeymiş diyor bi de!!! medeni olun biraz medeni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 jimmy jump gibi atlamak lazım sahneye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Erkek tarafı atları ile dörtnala gelse, birde Düğünlerde Türk bayrağı ile halay çekiliyor, özellikle erkek tarafı kızı evden almaya gidince. Aklıma hep iwo jimada bayrak dikken askerler geliyor. http://todaysseniorsnetwork.com/Iwo%20Jima%20Flag%20Raising.gif Sanki gelin evden çıkınca bir koşu gidip bayrağı geline aynen yukardaki gibi canhıraş saplayacaklar izlenimi uyanıyor bende. Düğün ve bayraklı halayda çol ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar