uzumlukek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Arkadaslar merhaba, ataköy tarafına taşındım ve internet olayını halletmek istiyorum. Digiturk dusunmuyorum, direk kablo tv alacagım, internet konusunda cok kararsız kaldım, uydunet mi quicknet mi bilemiyorum. Çok fazla download yapan birisi degilim. Hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Acemiyim bu konularda ancak smile adsl bağlattım, bir hafta boyunca sadece iki saatlik bir sorun çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 quick değil tam ismi quiknet bu arada. Karışıyor arada. Çok dl yapan biri değilsen fiber iyi. Uydunet'te kötü değildir. İyice kampanyalarını oku, sanırım fiber'in kampanyaları daha iyi. İşine geleni de seç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 fazla download eden biri değilsen çok fazla bandwidthe de ihtiyacın olan bir kullanıcı değilsindir büyük ihtimalle. Zaten kabloTV'yi de almışsın evine ucuz olanı kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kablonet yere göre değişir hizmet kalitesi. bölgende biri varsa o daha iyi cevaplar. ama kablonet + kablotv 29 TL'ye 1mbit sınırsız vs kampanyası var. onu kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bütçen nedir ve ayda ne kadar download yaparsın, bunlar olmadan verilecek cevaplar pek de işine yarar şeyler olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kablonetin tarifelerimi değişti bilen varmı? Geçen gün bakim dedim 1/5/10 mbit bağlantılar kalmış, 5mbit e 69 istiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sundan 6-7 ay once bakirkoy de uydunet rezaletti surekli kopardi falan.bi sor sorustur bence almadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sorup sorusturabilecegim yer sadece burasi, size danisiyorum o yuzden :) Butce 80 tl, download sayim ayda 5 film, 2 oyunu gecmez. Webde dolasirken hizli olmasi, yurtdisi sitelerdeki performansinin iyi olmasi onemli benim icin. Kararsizim cok, quiknet hakkinda okuduklarim pek hosuma gitmedi, son zamanlarda ciddiyeti bozmuslar gibime geliyor. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Download için 5 film 2 oyun diyorsan bunlar filmleri HD bile indirsen 30-35 GB eder, bence Superonline Fiber (Quiknet) 10 ya da 20 MBit kablodan daha iyi gider sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 KabloNet rezil şuan. Hergün en az bir kez kesinti yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 IPTV cıkacak onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fizban said: kablonet yere göre değişir hizmet kalitesi. bölgende biri varsa o daha iyi cevaplar. ama kablonet + kablotv 29 TL'ye 1mbit sınırsız vs kampanyası var. onu kullanıyorum ben. ben 36+7 ödüyorum 1mb e nası iş eskiden üye olanlara daha mı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar