pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Blizzard sitesinde sc2 dl'si açılmış.Oyun çıktığında sitesinde onay kodunu satın alıp oynayabilecekmişiz.Kaynak: http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/6078-starcraft-iiyi-indirin Aral ithalatla,Bliz activate fiyatı arasında ne kadar fark var?Aral baya pahalıya getirecekmiş deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 aral gününde bil getirmez muhtemelen, hiç umutlu deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 elektroworld , mavishop vs. hepsi sayfalarına ilan koymuş tüm dünya ile aynı anda 27 temmuz'da bizde vs. diye , heralde bu kadar reklamdan sonra , ürünün "gelmemesi" diye bir durum söz konusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yine oluyo, bide aral bazen kendisi falan basıyo kutuyo. bok gibi oluyo. arıyorum belli dğeil falan diyolar hala buna. aralın bokg ib dvdkutusundan almak istemem zaten, bide pahalıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 o güzelim CE kutusunu dürtmezler,elleşmezler heralde , yakarım yoksa aral'ın binasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 CE ye dokunmazlar elbette, standartın ıcıne ediyolar, kitapcıksız bilmenesiz bildiğin düz dvd kutusu seklinde geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Benim dvdde sorun var zaten, indiririm o zaman direk nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Valla ben Sendit gogo yapcam çıktıktan bi süre sonra. Nolur nolmaz CE alcam bari elleşilmiş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 dl ye basladim ama yavas 200 falan anca cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Kojiroh said: Valla ben Sendit gogo yapcam çıktıktan bi süre sonra. Nolur nolmaz CE alcam bari elleşilmiş olmasın. Şu an yaparsan 20 tl gibi bir karın oluyor sendit'te. Ama yine de 38 £ satış fiyatı, fazla geldi oraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben size burdan alirdim niye öyle kastinizki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 BulletRide said: Kojiroh said: Valla ben Sendit gogo yapcam çıktıktan bi süre sonra. Nolur nolmaz CE alcam bari elleşilmiş olmasın. Şu an yaparsan 20 tl gibi bir karın oluyor sendit'te. Ama yine de 38 £ satış fiyatı, fazla geldi oraya göre. 38 £ nerenin fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sendit'in normal SC2 fiyatı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Hala mı sendit kullananlar var, arkadaşlar shopto keşfedildi. Birde, wow lar hep aynı anda çıkmıştır tr`de, sc2`nin de aynı hype`ı yakaladığını aral bile görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 8 gün kaldı pre-order yok birçok sitede, aynı gün gelse bile ciddi karmaşa olacak diye düşüniyrum. Blizzard'dan alıcam digital olarak, standart kutu zaten tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 amazon trye bakmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Play-Asia'da, Sendit'te, ShopTo'da falan CE kalmamış hiç. Zaten acelem yoktu ilk gün oyniyim falan, beklerim 1-2 hafta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Seele said: amazon trye bakmiyormu? bakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 netten alışverişi pek sevmem, bilgi sahibi de değilimdir; ama birisi artık şu amazon türkiye'ye mal yolluyor mu, yollamıyor mu konusuna açıklık getirsin. bazen görüyorum yolluyor deniyor, bazen görüyorum yollamıyor deniyor? nerede bu devlet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 elektronik yollamıyorlar. kitap yolluyorlar ama mesela. (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 huun said: netten alışverişi pek sevmem, bilgi sahibi de değilimdir; ama birisi artık şu amazon türkiye'ye mal yolluyor mu, yollamıyor mu konusuna açıklık getirsin. bazen görüyorum yolluyor deniyor, bazen görüyorum yollamıyor deniyor? nerede bu devlet? film gönderiyolar bir de kitap , oyun yollamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sendit'e güvenmeyin hiç. wotlk cd'im gelmedi benim. ya gelir ya gelmez yani. çok uyduruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben ve saz arkadaşlarım epey senditten wow şeysi aldık aramızda problem yaşayan olmadı ya. bak şimdi sc yi ben senditten alırım diyodum da düşündürdü bu yazdıgın. en ucuz nerde beyler fakire öneri plz? dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar