Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarkı ismi isteği :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gittiğim mekanlarda çalıp çalıp duruyor çok ho$uma gitti
kime sorduysam ismini bilmediğini ama klibinde robotun dans ettiğini söylediler hangi $arkı acaba? ;)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani?
blackice : eft
bonecrusher : eft değil aps
Mesaj tarihi:
yapma yaw :)
şöyle müziğini tarif etsem olurmu acaba
dıt dıtıt dıt - dıt dıdıt dıt eheh :D

herneyse bu zamanlarda çıkan böyle bir şarkı biliyorsanız sayın lütfen isimlerini hepsini çekiyim ben :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani?
Mesaj tarihi:
yenimi cıktı?

yeni cıkmadıysa

Ayla dır kesin :D bunalımdır kendileri :)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Mesaj tarihi:
Hmm bi şarkının klibinde gri bi kutu yavaş yavaş danseden bi robot haline geliyordu, hatta baya güzel grafikleri vardı. Ama şarkının adını hatırlayamadım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ehe melodi tarifini okuduğum nereden estiyse süper bi şarkı geldi..

duke nukem theme

ama tabii ki alakası yok, ne klibi var ne robotu :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
serial sanırım istediğim şarkı o çektiğim anda test edicem inşallah :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani?
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
haklısın ama... arayıp da bulamadığım tek parça bu aranan.. bi kez kaydettim metro fm de çıkmıştı ama askerde olduğumdan teknoloji mağduru oldum kayıtta gitti :)
bazen arıyorum aklıma gelince
  • Yeni Oluştur...