Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gittiğim mekanlarda çalıp çalıp duruyor çok ho$uma gitti kime sorduysam ismini bilmediğini ama klibinde robotun dans ettiğini söylediler hangi $arkı acaba? ;)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 klibinde robot danseden bisürü şarkı var :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yapma yaw :) şöyle müziğini tarif etsem olurmu acaba dıt dıtıt dıt - dıt dıdıt dıt eheh :D herneyse bu zamanlarda çıkan böyle bir şarkı biliyorsanız sayın lütfen isimlerini hepsini çekiyim ben :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yenimi cıktı? yeni cıkmadıysa Ayla dır kesin :D bunalımdır kendileri :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Hmm bi şarkının klibinde gri bi kutu yavaş yavaş danseden bi robot haline geliyordu, hatta baya güzel grafikleri vardı. Ama şarkının adını hatırlayamadım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yeah diye bi şarkı var popüler baya bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ehe melodi tarifini okuduğum nereden estiyse süper bi şarkı geldi.. duke nukem theme ama tabii ki alakası yok, ne klibi var ne robotu :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Magic Box - This Is Better olmasın ?[signature][hline]Guinessa Darksta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 serial sanırım istediğim şarkı o çektiğim anda test edicem inşallah :)[signature][hline]bonecrusher : o mavi kapı açılıp yeni seekerlar geliyo hani? blackice : eft bonecrusher : eft değil aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellboy48g Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 O parçayı bende arıyorum yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellboy48g Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 axedice bulduysan o parçayı ismi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bu konuyu bulduysan o parçayıda şimdiye kadar bulman lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellboy48g Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 haklısın ama... arayıp da bulamadığım tek parça bu aranan.. bi kez kaydettim metro fm de çıkmıştı ama askerde olduğumdan teknoloji mağduru oldum kayıtta gitti :) bazen arıyorum aklıma gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lp_PIjc2ga4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 beyler bi şarkı arıyorum sözleri şöyle yomaha yomaso nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar