Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien Swarm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Omnibus modu vardı L4D için oyunu Warhammer 40k'ya çeviren, L4D'i bırakıp Alien Swarm'a geçmişler komple. Daha dün demiştim "Warhammer 40k modu yapılsa bunun epik olur" diye, harbiden yapılıyor, şahane olacak. :)
Mesaj tarihi:
yapsınlar, SPESSS MEHREEENS ile dağıtırız. :p

şimdiden 1-2 harita filan görmeye başladım play online ekranında, yakında çoğalır herhalde.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

1 normal 1 hard bitirsen level 25 felan olursun rahat

böle yaptim dün. normali yarida biraktim. sonra arkadaşlarla hard bitirdik
lvl 13 tüm sanirsam.
Mesaj tarihi:
fps olmaz ki bu oyun, her yönü görebilmek lazım özellikle yüksek zorluklarda. ayrıca birileri forumunda yazmış düzgün nişan alınamıyormuş hitbox olayı filan kuşbakışına göre ayarlandığından.
Mesaj tarihi:
level 10+ 4 kişiyle insane çok eğlenceli olabiliyor yalnız.. ama grupta bi salak olmaması gerekiyor, bazısı çıkıp rambo taklidi yapıyor çünkü
Mesaj tarihi:
Bone said:

dust2 yap diycem de çok salakça olur.

birbiriyle bağlantılı harita yapılabiliyor herhalde, campaign gibi.

dust2 evet biraz salakça olur :). bağlantılı yapılıyor biraz sdksını okumuştum source motorlarında kullanılan haritalara göre tek farkı yukardan görünüş için görüş açısını iyi ayarlaman başka bişeyide yok gibi. Eğer varsa öyle campaign fikriniz felan Alien Swarm konseptine uygun yaparız patiden bişiler çıkar düşüncesindeyim.
Mesaj tarihi:
demin insane achievement'ı da açtım. :p sonunu görmeniz lazımdı ama iki kişi kalmıştı, son saniyede birisi öldü ve öbürü üstünde 4-5 yaratık varken geminin üstüne yuvarlandı ve öyle bitti lol

tesla'nın dmg'yi de 10'dan 1'e çekmişler, gg. :p
Mesaj tarihi:
tesla coil'in mi tesla gun'ın mı? tüfeği düşürmüşlerse doğru karar, çok saçma silahtı o. hem friendly fire yapmıyor, hem sek sek sekerek birden fazla hedefe vuruyordu.
  • Yeni Oluştur...