Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Omnibus modu vardı L4D için oyunu Warhammer 40k'ya çeviren, L4D'i bırakıp Alien Swarm'a geçmişler komple. Daha dün demiştim "Warhammer 40k modu yapılsa bunun epik olur" diye, harbiden yapılıyor, şahane olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yapsınlar, SPESSS MEHREEENS ile dağıtırız. :p şimdiden 1-2 harita filan görmeye başladım play online ekranında, yakında çoğalır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Fort komendır + tandır hemır eyo eyo diye koşturmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oha harbi bitane tactical bitane heavy weapon bitane force commander bitane apothecary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sparkcaster said: 1 normal 1 hard bitirsen level 25 felan olursun rahat böle yaptim dün. normali yarida biraktim. sonra arkadaşlarla hard bitirdik lvl 13 tüm sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oha fps oynanabiliyormuş konsola firstperson asw_hide_marine 1 asw_controls 0 http://www.youtube.com/watch?v=nsvBrW_I3gM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 fps olmaz ki bu oyun, her yönü görebilmek lazım özellikle yüksek zorluklarda. ayrıca birileri forumunda yazmış düzgün nişan alınamıyormuş hitbox olayı filan kuşbakışına göre ayarlandığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bir mob`u 40 mermiyle falan öldürüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yeni haritalar yapılmaya başlandı mı acaba alien swarm için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 2 tane gördüm yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.blackcatgames.com/asv1/fanmaps http://www.fpsbanana.com/maps/games/4214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oyuna giremiyorum ben ya nedense. akşam üstü oynamıştım 2 oyun ama şimdi girmiyor. establishing connection to games ekranında kaluıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tam bir cahil gibi bakındım etrafa bu steam i yüklemek lazım önce di mi? onu kurdum oyunu da indirmeye başladı 110un altına düşmüyo netim felç oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 varsa harita fikirleriniz yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dust2 yap diycem de çok salakça olur. birbiriyle bağlantılı harita yapılabiliyor herhalde, campaign gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 level 10+ 4 kişiyle insane çok eğlenceli olabiliyor yalnız.. ama grupta bi salak olmaması gerekiyor, bazısı çıkıp rambo taklidi yapıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bone said: dust2 yap diycem de çok salakça olur. birbiriyle bağlantılı harita yapılabiliyor herhalde, campaign gibi. dust2 evet biraz salakça olur :). bağlantılı yapılıyor biraz sdksını okumuştum source motorlarında kullanılan haritalara göre tek farkı yukardan görünüş için görüş açısını iyi ayarlaman başka bişeyide yok gibi. Eğer varsa öyle campaign fikriniz felan Alien Swarm konseptine uygun yaparız patiden bişiler çıkar düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 lvl 27 den sonra noluyor ? promote yapıp baştan mı başlıcaz tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 evet, madalyaları diziyorsun işte forumdaki gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 madalyanın bi katkısı var mı yokmuş hatta kullandığım tüm silahlar bile gitti :( bide insane kasıcak +3 arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben gelirim insane için, herhangi bir an steam'de görürseniz mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 lvl 10 um gelim oynayak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 demin insane achievement'ı da açtım. :p sonunu görmeniz lazımdı ama iki kişi kalmıştı, son saniyede birisi öldü ve öbürü üstünde 4-5 yaratık varken geminin üstüne yuvarlandı ve öyle bitti lol tesla'nın dmg'yi de 10'dan 1'e çekmişler, gg. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 tesla coil'in mi tesla gun'ın mı? tüfeği düşürmüşlerse doğru karar, çok saçma silahtı o. hem friendly fire yapmıyor, hem sek sek sekerek birden fazla hedefe vuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yüklüyorum la akşam bende gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar