Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Emaleth said:

ilk avatar harikaydı.
bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi.
unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını.
uplayanın eline sağlık.
ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük.
pls.

http://ponyach.ru/rf/thumb/135291320617s.jpg
Emaleth said:

ilk avatar harikaydı.
bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi.
unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını.
uplayanın eline sağlık.
ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük.
pls.

http://www.fimfiction-static.net/images/avatars/13167_256.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yeni serinin en kötü yanı bence şehir ortamıydı ya. yok arabalarmış motorlarmış falan. fazla gerçekçi olmuş. ben zaten bu tür animelerin fantastik olmasını gerçek dünyadan farklı olmasını seviyorum. fma'nın sonunda da aynı hüsrana uğramıştım nitekim.

bide ulus devlet varken republic neymiş asdsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yapimda Ates kralligi Japonlarla ozdeslestirilmis. Ayrica Ozai adinda bir benzetmede alinmis direk. Fuma Kotaro doneminden once patlayici uzmanlari ve pyrokinetik uzmanlarinin ismi Ozai idi. Ozai ailesi Mogollari kullanip cok sayida China operasyonu gerceklestirmeleri ilede unludurler. Baslarinda bulunan kiside Ozai Yoshimori idi.Sinirlara yaklasan koroshiyalari ve bilimum misyonerleri (China basta olmak uzere geri puskurtmedeki yetenekleri ile unludurler.) (Ayrica ilk serideki Tea ceremony ve kiyafetlerde benzesir bir durumdadir.)

Kisaca yine yapacaklarini yapip Chineseleri hakli gosterme cabasina girmisler. Aang in bagli bulundugu okulda Shaolinden alinti olunca bunu gormemek imkansiz oluyor.

Kisaca ilk seri tamamen bir propaganda ikinci seri ise bu propagandanin devami.
Sosyal ağlarda paylaş

Benderların hepsinin tekniklerini çin dövüş sanatlarından esinlenerek oluşturmuşlar. Ben de firebenderlar için shaolin demişlerdi diye hatırlıyorum.
(En azından TLA dekiler. Legend of Korra da bayağı boşvermişlerdi bu kısmını, koreografi çoğu sahnede bayağı zayıftı ama onda da kısmen de olsa vardı birşeyler)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...