dergul Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bunlar barış zamanının bender'ları, ne bekliyordunuz ki. eşitlikçiler sıkıysa, ilk serideki bender'lara bulaşsın. neyse ki iroh jr son bölümde bir şeyler gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bi toph kolay kolay gelmez dünyaya. http://www.youtube.com/watch?v=v4YnyVdMjG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bunu daha önce paylasmistim repost olmasin dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ilk avatar harikaydı. bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi. unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını. uplayanın eline sağlık. ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 agzina topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kafasına terlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 götüne şamar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 göt dedi banlansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 typo yapmistir o, baska bisey demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 "t" kaynaştırma harfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 quote=Emaleth] ilk avatar harikaydı. bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi. unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını. uplayanın eline sağlık. ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Emaleth said: ilk avatar harikaydı. bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi. unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını. uplayanın eline sağlık. ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük. pls. http://ponyach.ru/rf/thumb/135291320617s.jpg Emaleth said: ilk avatar harikaydı. bu da süper. hele hiç yoktan 5000 kat iyi. unutmuşum ben yakınlarda başlayacağını. uplayanın eline sağlık. ilk seriye laf edenlerin (sam bile olsalar) gözüne gözlük, eline sözlük. pls. http://www.fimfiction-static.net/images/avatars/13167_256.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yeni serinin en kötü yanı bence şehir ortamıydı ya. yok arabalarmış motorlarmış falan. fazla gerçekçi olmuş. ben zaten bu tür animelerin fantastik olmasını gerçek dünyadan farklı olmasını seviyorum. fma'nın sonunda da aynı hüsrana uğramıştım nitekim. bide ulus devlet varken republic neymiş asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ben sehri korra'nin karakteriyle bagdastirdim. o zaman bayagi uyumlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 :( http://www.youtube.com/watch?v=YokLBvTBhDI&feature=endscreen&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ulan ne güzeldi şu seri ya :( Amon'u bi anda harcamaları hariç herşey çok güzeldi :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bu yapimda Ates kralligi Japonlarla ozdeslestirilmis. Ayrica Ozai adinda bir benzetmede alinmis direk. Fuma Kotaro doneminden once patlayici uzmanlari ve pyrokinetik uzmanlarinin ismi Ozai idi. Ozai ailesi Mogollari kullanip cok sayida China operasyonu gerceklestirmeleri ilede unludurler. Baslarinda bulunan kiside Ozai Yoshimori idi.Sinirlara yaklasan koroshiyalari ve bilimum misyonerleri (China basta olmak uzere geri puskurtmedeki yetenekleri ile unludurler.) (Ayrica ilk serideki Tea ceremony ve kiyafetlerde benzesir bir durumdadir.) Kisaca yine yapacaklarini yapip Chineseleri hakli gosterme cabasina girmisler. Aang in bagli bulundugu okulda Shaolinden alinti olunca bunu gormemek imkansiz oluyor. Kisaca ilk seri tamamen bir propaganda ikinci seri ise bu propagandanin devami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 firebenderlar shaolin. bendinglerin hepsi cin kokenli gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fire bending okulu tamamen Japon agirlikli ogelerle dolu. Shaolin ogeler air bender a daha uygun gorusundeyim. Cunku seriyi inceledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Benderların hepsinin tekniklerini çin dövüş sanatlarından esinlenerek oluşturmuşlar. Ben de firebenderlar için shaolin demişlerdi diye hatırlıyorum. (En azından TLA dekiler. Legend of Korra da bayağı boşvermişlerdi bu kısmını, koreografi çoğu sahnede bayağı zayıftı ama onda da kısmen de olsa vardı birşeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Zaten Fire benderlari Japonlar olarak kabul ediyoruz diyemezler ama tamamen Japon kulturunden esinlenilmis bir durumda. Neyse bu benim gorusum tabiki sadece belirtme geregi gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Şöyle bişey vardı hatta. Esinlendikleri dövüş sanatlarını kısaca anlatıyorlardı filan(gerçi daha uzundu diye hatırlıyorum, daha uzun versiyonu yok muydu bunun?) http://www.youtube.com/watch?v=S9cVlJOADb0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar