Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Mum_Chamber said:

cok agir nerdrage'e baglayanlar olmus.

seri zaten ilkinden farkli. her sey cok hizli isleniyordu, yine ayni oldu. finale kadar "huu bendingler negzel" diyenlerin simdi "finali cok reroro yaptilar" demeleri sacma.

hack-and-slash bir seriydi, o sekilde bitti iste. sasiranlara sasiriyorum.

hayır sen haksızsın biz haklıyız
gökçen de haksız

gokcen hep haksiz.

beni de araniza alin. ben de artik hakli olmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Güzeldi bence de. Tarzı bu Legend of Korra'nın, hızlı geçiyor. 12 bölümlük diziden 61 bölümlük Last Airbender performansı beklemeyin lütfen. Tam bildungsroman olmuş işte.

Güzel afişlik bu arada büyük versiyonunu bulan olursa:

http://i.imgur.com/84JeW.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

acele etmişler evet ama cok guzeldi bence bütün cözümlemeler.

amon tarlok ilişkisine gecmisine falan bittim abi ben. gayette güzel koydular noktayı.
Amon'un kendinden o kadar emin hallerinin altı bi anda cökünce kardeşim benım diye cocuk gibi olması falan cok iyiydi bence.

Sosyal ağlarda paylaş

valla 9./10. bölüm sonunda bu seri olmuş sanırım diyordum, bir haltı da beğenmemeyle ilgisi yok

11. bölüm de iyi gidiyordu 12. bölüm konuyu bağlamada gösterdikleri şapşallıkla hüsrana uğrattı, benden başka rage açanların da benzer şekilde düşündüğünü sanıyorum

tek sezon herhalde, 2. sezondan çizimler vs vardı diye hatırlıyorsam da
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar kötü bir seri bu.

avatar: saga of çiçek taksi ile devam edicekler seneye.

avatar taksici olup rızkının peşine düşer, ancak taksisine binen bir deli dünyanın ekseninden kaymasına sebep olacak earthbending gücüne sahiptir. delinin ani sinirlenmeleri dünyada büyük depremlere sebep olur. deliyi sakinleştirebilen tek şey -nedense artık- çiçeklerdir. böylece avatar çiçek bükmeye başlar.
ve ikebana bendingi bulmuş olur. finalin son 5dakikasında kötü adamın aslında deli olmadığı, sadece yanlış anlaşılmış, kötü bir çocukluk geçirdiğini öğreniriz. az bulunan bir çiçeğin polenine alerjisi olan kötü adamın ağzı burnu şişer ve ölür.
avatar cesedi arabadan çıkartıp arabasını temizler. çok şaşırtıcı ama bir sonraki müşterileri eski avatarlardır. hepsinin arabaya sığmaması kendi aralarında tartışmaya sebep olur. ancak bu durum komiklerine gider ve herkes güler.
taksici avatarın yavuklusu, kıl bıyık selim avatara laf atar ve takılır. avatar da ona karşı boş değildir. beraber deniz kenarında çay içerken bölüm biter. herkes mutludur.

kanal d falan mı çekiyor artık avatarı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır geçen bölüm öyle bir bitti ki, sanki gemiler republic city'e gelecek şehir kurtulacak. Gemilerdeki herkes testisli adamlar, bütün bükücüler efsane, Zuko'nun torunu efsanevi güçlü bir bender falan

3 dakika sürdü lan komple yok olmaları, zuko'nun veledi de bırak orduya general olmayı halı sahada takıma almam ...
Sosyal ağlarda paylaş

beğendim ama genel olarak hoşnut kalmadım

amon tam olarak nasıl bendingi alıyor orası çok boşlukta kaldı katara heal atamadı falan tam olarak naptıysa düzeltemedi

geçişler biraz hızlı ve ani oldu 2-3dakka içinde tüm avatarlar gelip gücünü falan verdi biraz uzun tutup öyle bilge davranıp az öğüt verseydin korra'ya bari

korra'nın bendingini kaybedip LOL AIRBENDING PATAPAPTPATPATPAPATAPATA diye combata girmeside çok saçma gelmedi değil

iroh firebending kullanarak uçması bunu her firebender yapabiliyomuydu yahu bitek ozai aangle kapışırken yapıyordu o kadar güçlü bi firebender gibide gelmedi average bi adam gemideki earthbenderların öyle probending diski gibi küçük taşlar atması tam rezalet koskoca donanma saldırıaya geliyosun onlarımı getirdin yanında be adam.

tenzin ve ailesi nasıl yakalandı orası tam bi muamma Lin orda kendini feda ediyor herkes yerde tenzin kaçıyordu ??

makao asami nasıl bitti öyle hani 2-3 trip attı diye kız heuehe güzel oldu orası gibi

Sosyal ağlarda paylaş

spoya cvp

amon bendin almıyor da elementlerle bağını kesiyor,ancak avatar bu bağı tekrar oturtabiliyor.Benim çıkarımım bu, o yüzden zaten katara healing yapamadı.

asami-mako olayında da ,mako zaten en başından beri avatara kesikti,asami hoş kız seksi kız diye etkilenmişti.NE zaman ki korra kayboldu o zaman anladı gerçekten sevdiği kişinin korra olduğunu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...