Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10. bölüm bugün, haftaya ise 1 saatlik sezon finali var işte 3 bölüm uzunluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 evet 1 sayfa önce anlamıştım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 delirecem ya justin tv dakika başı buy it buy it diye beynimi yedi refresh atmaktan yarım yamalak izliyorum resmen. lolerstream de maintenance hatası veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Abi 1-2 saat sabret demonoidden adam gibi indirirsin izlersin, bayağı çabuk düşüyo torrent sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10 Oha olamaz bölüm sonunda Zuko'nun oğlu geliyor yanında ordu ile birlikte :o General Iroh is coming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ALLAH LAN EP 10 LAN GENERAL IROH LAN LAN ZUKONUN SESI VE OĞLU. lin gg, üzüldüm kadına 10. bölümden spoyla karışık teori bence bu korra bir şekilde energybendingi öğrenip millete güçlerini geri verecek energybend ile. yoksa o lin öyle olmaz kafayı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10 Lin tam anasının kızı çıktı cidden, süperdi. Energybendingi yediğinde de bayağı üzüldüm. Tenzin bayağı ezik ama ya, yaptığı dişe dokunur hareketler bi o hava tekerleği, bir de mecha yı binanın çatısına fırlatması. Onun haricinde tokat manyağı olmaktan başka bişey yapmıyo, veletleri bile daha iyi dövüşüyo kendisinden lol. Torunları Aang e çekmiş, oğlu tırt kalmış:P General Iroh ta bayağı sağlam geliyo donanmayla filan. Sezon finalinin süper olucağı şimdiden garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 link pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10. bölüm ve bumi hakkında ağır spo http://i.imgur.com/lXVJw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bağlantıyı kuramadım iq su düşükler için bir spo daha verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben de kuramadım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Black_Hand said: bağlantıyı kuramadım iq su düşükler için bir spo daha verebilirmisin Artariel said: ben de kuramadım aslında aang'in oğlu bumi, bender özelliği yok. ilk tanıtım resimlerinde o fotoğrafı yayınlanmıştı. iroh ise zuko'nun oğlu. bu bölümde gördüğümüz kadarıyla birleşik kuvvetlerin başındaki eleman. giysisini görüyoruz. o giysinin yakalığı ise bumi'deki yakalık. demek ki bumi de birleşik kuvvetlerde yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bumi Üniformaları aynı işte, Bumi de generalmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10 ya arkadaş linin ayak sensoru yok mu sık sık kullanmıyor mu bunu ama allahın zepinine varınca açmıyor, hey allahım irohun gozleri ve herşeyin farkındayım ve bir şeyler gizliyorum kamera açısı ile giriş yapışı da beriki teorileri resmiyete doker nitelikte amon zukonun kendisi çıkacak diye korkuyorum, kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ingilizcede olsa bi altyazı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben resimdeki adamı aang in kankası yaşlı earthbender vardı, ona çok benzettim. o yüzden yandı devreler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aang in oğlu o, Tenzin in abisi. O bahsettiğin yaşlı earthbenderın ismini vermişler işte, ikisinin de adı Bumi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 o da bumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 10. bölüm nereden izlenebilir? bilimum sitelerde bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 animeultima tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 torrentlere düştü mü? düştüyse kaç MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 664m, 720p 162m da dandik olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 1010101010 abow efsane bölümdü. mecha sahnelerinde dedim aha sonunda tenzin adam gibi advance air bending show yapacak bize ama yok yine tokadı yedi allahtan veledler aktı. ve sondaki o ses sdfsdgsfs fire nation STRONG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 there's strong, and there's fire nation strong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar