Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ShadowFury said: @Ayfon -Arenayı basıp kapatarak equalistlerin gücünü gösterdi. -Tarrlok un salaklığı sayesinde benderların gerçekten baskı uyguladığı düşüncesi topluma yayıldı, sonuçta equalistlerin haklılık konusunda söyleyecek sözleri oldu(bu sırada bol bol destekçi toplamışlardır kesin). -Tarrlok a parmağı basarak adaleti sağladı(Korra kesin konuşur, Korra konuşmasa bile kendisi açıklama yapar baskıcı faşist benderı dövdüm lan diye). -Konsey içerisindeki kapışmalardan dolayı şehrin yönetimi bayağı sarsılacaktır, equalistlerin darbe yapması için mükemmel ortam. -Şehrin 2 güvenlik teşkilatı da sıçmış durumda. Tarrlok un hain olduğu ortaya çıktığından taskforce batar zaten, metalbender polisler de hem başlarına dalkavuk tıfılın teki geçti, hem bir sürü adam kaybettiler filan, equalist darbesine karşı savunacak adam kalmadı ortada. Bunların haricinde Korra yı asıl bitirmeme sebebi(en azından kendisinin söylediği kadarıyla) o durumda bitirirse Avatarın kaybı yüzünden insanlar equalistlere karşı harekete geçer birleşir filan diyeydi, yani Korra yı bitirmeden önce benderları politik açıdan bitirmesi lazımdı. Tarrlok sayesinde bu büyük ölçüde gerçekleşti, şimdi Korra yı toplum içerisinde adil bir şekilde döverse durum Korra yı kıskıvrak yakalayıp kıyıda köşede dövmesinden çok farklı olur. Cok basarili tespitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 korra iri göğüsleriyle legend durumda şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 HarveyQuinn said: Korra'nın Legend olabilmesi için Kyoshi gibi 200 küsür yaşına gelip Dai Li gibi elit bi örgüt kurup Chin gibi sağlam bi elemanı indirmesi lazım :Pabi naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ne naptı doğru diyo işte kyoshi kurmadı mı dai liyi, ba sing se kültürünü koruma amaçlı elit bir örgüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yok mesele kyoshi'nin kurup kurmaması değil. mesele dai li gibi bir örgüt kurmanın iyi bir fikir olmaması sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sezon finali spekülasyonları bana 2. sezonda da amon asıl villain olacak gibi geliyor. 1. sezon villain'ı tarrlok idi, eski serideki o general gibi (jhao muydu?) ortalığı karıştırıp desturup gitti. bir ara ben de "ulan bunlar aynı kişi" diye düşünmüş olsam da, herifin varlık amacı amon'a ortamı hazırlamakmış meğer. yine de hala amon'un spirit bending'inin sahte olduğuna canı yürekten inanıyor, advanced chi block teorisini destekliyorum. burdan hareketle, amon'un finalde korra'nın bendingini alacak olması ve 2. sezonun avatar'ın vurdu-kırdı dışı doğru dürüst avatarlık öğreneceği savını da destekleyebilirim. bu kız bi hava bükmeden, bi spirit world'e geçmeden, sadece yarı rüya yarı halüsinasyon aang ittirmeleriyle amon'u indiremez zaten, final iyi bi yerde kalmayacaktır herhalde bu gidişle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 final spekulasyon yalniz gercek enerjibent olabilir o aangin son yaptigi da lazer sovu olmadan olmustu, chi block olma ihtimali olarak geriye kalan tek sey sadece bastigi noktalarin degisik olusu da yeter ki enerjinin aktigi bir iki noktaya temas olsun gerisi onemsiz diye aciklama da getirebilirler, sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Final spekulasyon Bana da Amon, darth vader gibi böle more machine than man şeklinde biri gibi geldi. Bazı yerleri hala durduğu için, tahminen öle hafif zorlanarak ilerledi blood bending yiince. Ayrıca sanmıyorum korra tüm bendingini kaybetsin 2. sezon da bendingini geri kazanmaya çalışırkenki maceraları olsun, o zaman işte Bleach'den bi farkı kalmıyor. Karakteri resetleyip tekrar power up yapacak kadar klişe senaryo yazmıyor bu adamlar. Umarım öle olmaz. On numaraydı bölüm çok gaz izledim, Toph gerçekten çok tatlı hueuhe, taş gibi kız olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Fly said: final spekulasyon yalniz gercek enerjibent olabilir o aangin son yaptigi da lazer sovu olmadan olmustu, chi block olma ihtimali olarak geriye kalan tek sey sadece bastigi noktalarin degisik olusu da yeter ki enerjinin aktigi bir iki noktaya temas olsun gerisi onemsiz diye aciklama da getirebilirler, sasirmam @ema, budur. adamlar aang'in energybending'ini sadece bu sebepten gosterdiler. "bakin amonunki de energybending" dediler acik acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mortis said: Final spekulasyon Bana da Amon, darth vader gibi böle more machine than man şeklinde biri gibi geldi. Bazı yerleri hala durduğu için, tahminen öle hafif zorlanarak ilerledi blood bending yiince. Ayrıca sanmıyorum korra tüm bendingini kaybetsin 2. sezon da bendingini geri kazanmaya çalışırkenki maceraları olsun, o zaman işte Bleach'den bi farkı kalmıyor. Karakteri resetleyip tekrar power up yapacak kadar klişe senaryo yazmıyor bu adamlar. Umarım öle olmaz. On numaraydı bölüm çok gaz izledim, Toph gerçekten çok tatlı hueuhe, taş gibi kız olmuş ^^ niye orjinal seride avatar state i resetlediler 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 işte bi daha yapmasınlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ultisini resetlemek komple resetlemekten daha makul ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 spolar silsilesi 9 ama şöle bişi var birinin gücünü almak baya ruhani bişey, yani bunun için gerçekten gerekli sebeplerin olması ve bunun son çare olması lazım. Aang mesela başta yakone un kini alabilrdi ama sonra çare olarak alıyor, ozai de de aynı muabbet vardı. Böyle bir şeyi, hadi biri bir şekilde öğrendi bunu ruhani olmayan "anam babamı firebenderlar kesti" kafasıyla yapmasına bizim tospaa izin vermez. Vereni de tokatlar diye düşünüyorum. Bu yüzden, korra ya böyle bir girişim olduğunda, avatar state veya başka bişey devreye girip engelleyecektir, sonuçta avatarın misyonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 amon hakkında teoriler daha önce olduğu gibi senaristler ipuçları veriyor sürekli olaylarla ilgili. unique bendingler hakkında bildiğimiz en önemli şey başka insanlara da öğretilebilmesi. sadece genlerle gelen bir şey değil bu. metalbend mesela, bloodbend mesela. veya bazı şartlara bağlı olsa da bu firebenderların elektrik bükmesi. bu yakone bu şekilde bloodbend yapmayı keşfetmiş ve oğluna öğretmiş muhtemelen. energybending çoook eski bir bending türü olduğu için (hatta avatarlıktan da eski muhtemelen) öğretilebilecek/öğrenebilinecek bir şey. sadece avatar yaptı şimdiye kadar ama sadece avatar yapabilir diye bir şey yok. tenzin vs öyle zannediyor olabilir. ama aang'in efektsiz bükmesinden gördüğümüz gibi amon da çatır çatır yapıyor bu işi. bunu öğrenmek için iki yol var. ya aang öğretecek ya da sırtında ada taşıyan tosba. burada amon'un kimliğine geliyoruz. şöyle bir fotoğrafı var http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3b86pfVBl1rt5v0ao1_1280.jpg bir de zuko'nun gözlere bakalım http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ww50kw2E1rqoutso4_400.png fire lord ailesine has bir göz rengi bu. zuko'nun annesi de avatar roku'nun kızı. (o meşhur kayıp anne, sürekli gözümüze sokulan ama hiç gösterilmeyen) illa bir avatar kanı lazımsa bu iş için zuko'nun kanında var. amon'un babası hakkında anlattığı hikaye de kısman zuko'ya uyuyor. sonuçta dedesi babasının gözünü yaktı vs. peki amon temelde bu işi neden yapıyor onu bilemiyoruz henüz. görünüşte "bending tüm kötülüklerin anasıdır, bin yıllardır her savaş bending yüzünden çıktı, bunu kökünden silelim rahat edelim" gerçekte ne olduğunu muhtemelen finalde öğreneceğiz. bence amon kötü birisi değil, sadece amacı için kötü bir yol seçmiş birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mum_Chamber said: Fly said: final spekulasyon yalniz gercek enerjibent olabilir o aangin son yaptigi da lazer sovu olmadan olmustu, chi block olma ihtimali olarak geriye kalan tek sey sadece bastigi noktalarin degisik olusu da yeter ki enerjinin aktigi bir iki noktaya temas olsun gerisi onemsiz diye aciklama da getirebilirler, sasirmam @ema, budur. adamlar aang'in energybending'ini sadece bu sebepten gosterdiler. "bakin amonunki de energybending" dediler acik acik. cevab benim hala amon'un fake olduğuna inanmamın sebebi hareketinin farklılaşması değil ki zaten. bu mesajdan daha aşağıda suark'ın da yazdığı gibi, oturmuyor bir şekilde. aang'in öğretecek hali yok, aslanbağa ise ruhani dünyaya çoktan çekilmiş, endüstriyelleşen dünyadan daha da uzaklaşması mantıklı olan birileri. her halükarda ikisi de "anamı benderlar kesti" kafasına pabuç bırakacak tipler değiller. bi de yani istemiyorum gerçek bender olmasını. baya bünyem almıyo :P olmasın. amon spoiler amon'un gözleri bas bas fire bender diye bağırıyor zaten. anne plotuyla bağlantısı olması burdan da sağlanıyor gibi. hakkında hiçbir şey sallayamadığım tek konu, herifin blood bend'e nasıl resist koyduğu şu anda. yani herifin water bender olmasından kıllansam teee ilk seride katara'nın o cadı karıya yaptığını yaptı diycem ama adam fire bender olsa gerekmiştir bütün bu hesaplara göre, orda tıkanıyoz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 9 yalnız son bölümde amon'un göz rengi bu turuncu deil di ya ben mi yanlış hatırlıyorum birisi bakabilir mi. Yoksa buffy deki gibi, avatar aang bi ara elektrik yüzünden avatarlığı kaybedio gibi oluyodu, sonra katara o mucize suyla iileştiriyodu. 2 tane avatar olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yok o zaman avatar state'de ölmüştü. avatarlık bittiydi yani başkasına geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya bafi gibi olduysa farketmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ahmedinejad said: amon hakkında teoriler daha önce olduğu gibi senaristler ipuçları veriyor sürekli olaylarla ilgili. unique bendingler hakkında bildiğimiz en önemli şey başka insanlara da öğretilebilmesi. sadece genlerle gelen bir şey değil bu. metalbend mesela, bloodbend mesela. veya bazı şartlara bağlı olsa da bu firebenderların elektrik bükmesi. bu yakone bu şekilde bloodbend yapmayı keşfetmiş ve oğluna öğretmiş muhtemelen. energybending çoook eski bir bending türü olduğu için (hatta avatarlıktan da eski muhtemelen) öğretilebilecek/öğrenebilinecek bir şey. sadece avatar yaptı şimdiye kadar ama sadece avatar yapabilir diye bir şey yok. tenzin vs öyle zannediyor olabilir. ama aang'in efektsiz bükmesinden gördüğümüz gibi amon da çatır çatır yapıyor bu işi. bunu öğrenmek için iki yol var. ya aang öğretecek ya da sırtında ada taşıyan tosba. burada amon'un kimliğine geliyoruz. şöyle bir fotoğrafı var http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3b86pfVBl1rt5v0ao1_1280.jpg bir de zuko'nun gözlere bakalım http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ww50kw2E1rqoutso4_400.png fire lord ailesine has bir göz rengi bu. zuko'nun annesi de avatar roku'nun kızı. (o meşhur kayıp anne, sürekli gözümüze sokulan ama hiç gösterilmeyen) illa bir avatar kanı lazımsa bu iş için zuko'nun kanında var. amon'un babası hakkında anlattığı hikaye de kısman zuko'ya uyuyor. sonuçta dedesi babasının gözünü yaktı vs. peki amon temelde bu işi neden yapıyor onu bilemiyoruz henüz. görünüşte "bending tüm kötülüklerin anasıdır, bin yıllardır her savaş bending yüzünden çıktı, bunu kökünden silelim rahat edelim" gerçekte ne olduğunu muhtemelen finalde öğreneceğiz. bence amon kötü birisi değil, sadece amacı için kötü bir yol seçmiş birisi. amon evet soylu aileden biri cikacak muhtemelen bizzat annesi bile olabilir android vs kattiysak isin icine bir de niyeyse merak ettigim teknolojiye dair bir gariplik var final promo bombalayan ucaklar goruyoruz muhtemelen waterbending buz/toprak/fire missillerinden kat kat hizli olan seyler firlatabilecek bir makinali tufek vb alet edevat yapmislardir bunu yaptilarsa nickelodeon serisi oldugu icin bayir asagi dusse bile olmedigini gostermek icin bakin kurtuldular manasinda bir iki saniye daha ciziyorlar, kullanip birilerini oldurmelerini beklemiyorum da garibime geldi silah olmamasi amon onu da dodgelarsa korranin yerinde olsam buyur buk beni der birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bende bi gariplik var 8. bölüm bardağı taşırdı 9. bölümü anca iki sefer başına oturarak izleyebildim nasıl kötü anlatamam . parmak kıpırdatarak dolunaysız aoe bloodbending http://i.imgur.com/zdfgE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 e kafasıyla ışın atan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 işte hislerime tercüman bir post neyse biraz gülek http://i.imgur.com/ZGnUN.jpg http://i.qkme.me/3pnwiv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 9 gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5dyzgifPf1rwc5g5o1_500.gif bide keşke uçsaydı o kafesin içinde ip yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 KenshinHimura said: bende bi gariplik var 8. bölüm bardağı taşırdı 9. bölümü anca iki sefer başına oturarak izleyebildim nasıl kötü anlatamam . parmak kıpırdatarak dolunaysız aoe bloodbending "hiç epic ölçüde bending yapan yok" deniyordu, al sana epic ölçüde bending. adam uğraşmış bloodbending öğrenip geliştirmiş, üstüne bununla ilgili çetesi bile olmuş. bunun neresi "bardağı taşırdı" onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ben öyle bişi zaten demedim bi kaç sayfa önce yazmıştım neden bence baya kötü olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar