hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi 8 çok çok iyiydi ya bugünkü bölümde efsane gibi duruyor reklamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Artariel said: bugün korra günü bizim saate göre 18:00'da. illa 720p beklerim diyosanız bilemem off anca gece filan çıkar heralde 720p, bi de onun inmesi var GIIIIIIEF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 <3 meelo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i.imgur.com/euqF5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 :m cemcük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 1 hafta gecikmeli de olsa izledim. Çok güzel bölümdü. Şehirden çıkması gerekiyordu bir şekilde Avatar'ın ve çıktı. Ruhani yolculuğunda işte Zuko'yla karşılaşır, gerekirse Katara falan olaya girer sonra ezan duyar imana gelir vs. derken şehre geri döner, bir Avatar State ve Tarlokk off, Amon off Bu şekilde devam eder tahminen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Şuan live stream izliyorum bölümün yarısı Aang hakkında. OHA OHAAA AMONA BLOOD BEND İŞLEMİYOR TARLOCK UN GÜCÜNÜ ALDI OHA OHA OHA OHA 2 Şuan bölüm bitti sonraki bölüm 1 saatlik sezon finali olacakmış şehre saldırıyor Amon Korra'yı diz çöktürüp gücünü alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 HarveyQuinn said: Şuan live stream izliyorum bölümün yarısı Aang hakkında. OHA OHAAA AMONA BLOOD BEND İŞLEMİYOR TARLOCK UN GÜCÜNÜ ALDI OHA OHA OHA abi dleirecem stream izliyodum son reklamdan sonra elektrik gitti ya çıldıracam en son aangin avatar haline geçip binaların ağzına sıçışını gördüm ÇAT diye gitti sigorta attı. noldu ordan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Artariel said: HarveyQuinn said: Şuan live stream izliyorum bölümün yarısı Aang hakkında. OHA OHAAA AMONA BLOOD BEND İŞLEMİYOR TARLOCK UN GÜCÜNÜ ALDI OHA OHA OHA abi dleirecem stream izliyodum son reklamdan sonra elektrik gitti ya çıldıracam en son aangin avatar haline geçip binaların ağzına sıçışını gördüm ÇAT diye gitti sigorta attı. noldu ordan sonra Tam öldürecekti Aang'i, Aang avatar mode a geçip Yukone'un gücünü aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 HarveyQuinn said: Artariel said: HarveyQuinn said: Şuan live stream izliyorum bölümün yarısı Aang hakkında. OHA OHAAA AMONA BLOOD BEND İŞLEMİYOR TARLOCK UN GÜCÜNÜ ALDI OHA OHA OHA abi dleirecem stream izliyodum son reklamdan sonra elektrik gitti ya çıldıracam en son aangin avatar haline geçip binaların ağzına sıçışını gördüm ÇAT diye gitti sigorta attı. noldu ordan sonra Tam öldürecekti Aang'i, Aang avatar mode a geçip Yukone'un gücünü aldı. tekrar stream diye bir şey avr mı direkt izlemem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Onu bilmiyorum ama yukarda oha 2 isimli spoilera bak bölüm hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 cikti mi ha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Burdan izleyebilirsiniz ; http://tr.justin.tv/livetoons2/b/320885261? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 oh be sağol izledim son partı da amon, spirit. insan falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bölüm bittikden sonraki gelen fragmanda Amon kan büküyor apaçık belli Mako ve Korra'yı kan bükerek diz çöktürüp onların gücünü alıyor. Belkide Amon gücünü aldığı kişinin gücü ona geliyordur ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kalitelisi cikinca bir daha bakicam chisini enerjisini neyse iste ondan biraz aliyordur kan bukerken de chi shield gibi bisey acmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok abi bu adam direk koh. herifte face sürekli değiştiği için maske takıyor. hem zamanında aange we'll meet again dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hm gecmis seriye bag olarak guzel bir twist olur da koh ruh aleminin adami deigl mi bendingle ne alip veremedigi olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Fly said: hm gecmis seriye bag olarak guzel bir twist olur da koh ruh aleminin adami deigl mi bendingle ne alip veremedigi olsun ki adam bendinge nefret kusuyodu ya. hatta kuruktan nefret ediyordu sanırım boş gezenin boş kalfası avatar diye. adam ay ruhu kadar yaşlı. bulmuştur ay ruhu gibi fiziksel hale geçmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben sadece waterbender avatara adam ol diye sevgilisinin suratini caldigini hatirliyorum hatta aang'e bizzat seninle alip veremedigim yok tarzi konusuyordu, aangi yenmekten ziyade test edip sonra yardim etmisti kotu de olsa bendinge direk girmemisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aangin kafasına göre onun bunun enerjisini almasına da kızmış olabilir. sonuçta avatarlıktan önce olan bişey, bunu yapmasınlar diye bendingi icat ettiler. ama tabi bu son yazdığım komple saçma. yine de koh olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Artariel said: yok abi bu adam direk koh. herifte face sürekli değiştiği için maske takıyor. hem zamanında aange we'll meet again dediydi. öyle bişey olsa direkt hiç iplemezdi sanki torlak'ın bendingi. yürürken sendeledi gene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TheRiverBelow said: Artariel said: yok abi bu adam direk koh. herifte face sürekli değiştiği için maske takıyor. hem zamanında aange we'll meet again dediydi. öyle bişey olsa direkt hiç iplemezdi sanki torlak'ın bendingi. yürürken sendeledi gene biraz. adam vücut kullanıyor çünkü. fiziksel form falan. kan var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 amon zuko'nun oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar