dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ayfon said: Avatar icin cözüm bekliyoruz burda bizi gec. bunu beğenmediyseniz james cameron avatar'ı izleyin. o da güzel. çünkü :insert wall of text here.. her neyse, yemek yiyip çalışmam lazım :/ xoxo hamınızı öpüyorum. en çok da seni öpüyorum mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 The Promise Part 2 Orjinal Dil ; http://www.mediafire.com/?c61063fy6a7ei6q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dasaaa said: tartıştığınız şey çok komik lan.. korra'nın avatar state'e girmesi=türkiye'nin dış borcunu kapaması sanki anasını satayım. kıçı kırık bi çizgi film, iki gül eğlen.. arkadaşına git sohbet arasında lan geçen seferki daha iyiydi-kötüydü muhabbeti yap ama burada şunun için wot dökeceğine iki mekik iki şınav çek de göbeğin erisin, sağlık gelsin yüzüne.. şimdi git bi meyve yıka ye. ben de bunu diyorum zaten, otur keyfini çıkar dizinin... önceki dizi gibi olmuş mu, neden önceki dizinin aynısı değil, önceki dizi tadında mı diye uğraşacağına bölümleri izlemeye vakit kalır en azından, ya da meyve de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dasaaa said: bunu beğenmediyseniz james cameron avatar'ı izleyin. o da güzel. izlenebilir tabii, yeter ki "sırf avatar olsun" diye gidip de last airbender filmini izlemesinler, sonra kendilerini tanrıların arabalarına kurban etmekle sonuçlanabilir, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ya delirdim tam avatar stateye geçecek mako sesleniyo ordan dur diye. allahım tam ucuna gelince tıkama hissi veriyor ya resmen EDİT : ulaaaaaaaaaaaaaaaaan şerefsiz tarlokk tamamdır şimdi işler kızıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 8. bölüm mü çıktı ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bugun cikacakti 8. bolum. ben de altyazi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sadece oha diyorum Korra'nın gücünü görmüş olduk neydi öyle o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi off çok kötü bir yerde bitti ya, bi hafta bekle dur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oha oha oha çoook iyiydi. Dövüş sahnesi zaten mükemmeldi, probending göre göre böyle tırt kalıcaklar heralde demeye başlamıştık, bayağı iyi dövüştüler bu bölümde. Epic level bendingleri de görmeye başladık en sonunda. Umarım devamı gelir^^ Demek Katara bloodbendingi anlatmış Korra ya ama Tarlok daha bi feci çıktı, dolunay olmadan bloodbending yapma, duvarlara çarpma filan bayağı abartı güçlüymüş. Gerçi flashbackteki adam da bütün salona bloodbending yedirdi sanırım, o zaman Tarlok un yaptığı devede kulak kalıyo tabi (Tabii onu Tarlok veya başka bloodbenderlar yapmış ta olabilir emin değilim) Ayrıca evet, gelecek bölümü beklemek bayağı zor olucak. Bir de şu tartışma açılmadan olmaz: Amon Yoksa Amon aslında Tarlok mu çıkıcak?!?!?!?!? -Vücut yapısı filan benziyor. -Ciddileştiğindeki ses tonu Amon a bayağı benziyor. -Tarlok un yaptığı her şey Amon un işine gelecek şeyler, Amon un yaptığı her şey Tarlok un işine gelecek şeyler. -Korra tartışırken kendisini Amon la karşılaştırdığında aniden saldırdı(anlayacak diye yapmış olabilir) Aksini iddia edebileceğim tek şey Amon un gözleri sarımsı/elamsı bi renkteydi, Tarlok un gözleri mavi ama maske/lens filan bişeyler uydurulması mümkün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 8. bolum COK iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 başları bayıktı ama sonu iyi bitti, sezon finali felan mı yaptılar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 altyazı yok mu ya ingilizce bile olur 2:46da kucuk veled ne diyor secemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 8 guzeldi amon %90 tarlok veya amonun yancısı, bu kadar belli edilmezdi amon kimliğini birtakım kişilik sorunlarını üzerinden atmak için kullandığından dolayı amon değilken amonla karşılaştırılması sinirine gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 NolaxThensbane said: altyazı yok mu ya ingilizce bile olur 2:46da kucuk veled ne diyor secemedim "did you know korra likes mako?" diyor işte bölüm güzeldi ama en heyecanlı yerinde bitirdi piçler, karnıma yumruk yemiş gibi oldum lan yalnız asami ne yargıladı bi ara ahah legend of asami oldu resmen yalnız o kayaları havaya kaldırdığında gayet yardırmasını bekledim ben korra'nın ama bilge ve sıkıcı tercihi seçti malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yokmu 720 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 demonoid'de var abi ordan indirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rAX9vMvwlfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 haha... neyden sikayet ettiysem cikti bu bölümde. hadi bakalim 10. bölümde flashback'ler bi sonuc vericen insallah. Tarlok'a bnezeyen bi adam yargilanirken tüm ekibe bloodbending cakiyo. Sokka, toph karsi koyamiyo sanki. Hatta Aang bile durduramiyo onu. Bi gariplik var bu iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 amon tarlok ilişkisi üzerine teori amon avatar visiondaki yargılanan bloodbender adam, tarlok da oglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 büyük ihtimalle benim tahminim, flashback'teki adam Sokka'yı öldürmeye çalışırken Toph ve Aang müdahele ediyor ama kan bükmeye karşı etkisiz kalıyorlar. kan bükmesi için waterbender olması gerek kişinin. flashbacklerdeki adamın Amon olduğundan şüpheleniyorum. öyleyse Amon bir waterbender. belki bu olaydan dolayı Aang onun waterbending gücünü almıştır ceza olarak. Amon ise Aang'in bu hareketini öğrenip sonra da chi blocking ile birleştirip, "bakın insanların bendingini alıyorum" diye fake atıyor olabilir. bir teori vardı, "amon'un bastığı noktalar aslında chakralarını kapatıyor ama tümden bendingi almıyor" diye. böyle bir şey ortaya çıkabilir. Amon "eşitlikçiler" ayağına konseyden intikam almaya çalışıyor olabilir. tarrlok'un amon'un çocuğu veya kardeşi gibi bişiyi olduğunu düşünüyorum. flashbacklerdeki kişi değil ama hafif bir benzerlik var. korra, "sen aynı amon gibi davranıyorsun" diyince tarrlok deliriyordu son bölümde. demek ki bir bağ var ve tarrlok bunun ortaya çıkmasını istemiyor. flashbackteki adam gibi bloodbending yapabiliyor olması da ayrı bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 gene aangin merhametine baglanicak olay, zamaninda birinin agzini kirmadigi icin oldu bu islere gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 alıntı: Tarrlok seems to be following a typical dictator's rise to power. First he unites everyone against an enemy, opresses those who disagree with him by saying they are with the enemy, and takes over law enforcement, gradually rising to power in this way. In many contexts, this has not only solidified the rule of the dictator in question, but also lent credence to the cause of opposing extremist factions (like the Equalists) as well. Tarrlok's actions in keeping the Equalist threat at bay are almost identical to those of Alexander Palmer and Joseph McCarthy, two powerful men in the United States government during the late 1920s and the early 1950s, respectively. Both men were instigators of what were known as the "Red Scares", periods in American history where anti-Communist sentiments were high. Between the two Scares, a law was enacted, making it illegal for anyone to be even affiliated in the most remote context with the Communist party; although the curfew was not seen in the United States as such, the ban on association with the Equalists is very similar to this anti-Communism law. Palmer was famous for the "Palmer raids", nighttime surprise attacks conducted on alleged Communist cells, a parallel to Tarrlok's midnight raids on the Equalist bunker in the Dragon Flats district (and presumably whatever other raids he conducts with his task force). McCarthy was also suspected of having ties with high-level security officers (in fact, Palmer was the Attorney General of the United States during the first Red Scare), just like Tarrlok and the Chief of Police. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bölüm süperdi yalnız. korra kayaları eline alınca dedim istemsiz avatar state falan geliyor da mako interrupt etti katara gibi. ayrıca bu bloodbending işi nolacak ya acayip imba dolunaysız bile atıyo adam hatta elini bile kıpırdatmıyor. korranın yerinde olsam avatarlığı başlatan ruhlar dünyasından bloodbending acayip op kaldırın şunu ricasında bulunurdum edit: ya aslında hikaye o kadar karmaşık ki çünkü iki taraf da haklı ama tabi equalistler iyice haydutluğa vurdu. yine de haklılar. bence bu serinin sonunda avatarlık ve bending diye bir şey bile kalmayabilir. yoksa mümkün değil aradaki güç farkını kapatmanın. ya da teknoloji öküz olmalı diyecem de teknoloji sırf non benderlara yok ki ? non benderın kullandığını bender da kullanır yine op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar