Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

4

Bölüm çok güzeldi.
Ama Korra gözümden düştü biraz. Korkması filan normal gerçi ama yine de beklentilerim daha farklıydı kendisinden. Böyle biraz daha anti-hero tarzına yakınsar, daha action hero tarzına geçer gibi beklentilerim vardı. Acımadan çatır çatır yıldırım yağdırıp ortalığı dağıtacak, gözünü kırpmadan bloodbending çekicek bir avatar olur filan diye umuyodum. Böyle tırsmasını, sonra aptal aptal düelloya davet etmesini, sonra daha fazla tırsıp zırlamasını filan hiç yakıştıramadım kendisine.

Ama yine de Korra nın tavırları filan çok daha doğal, çok daha içten geliyo o yüzden bayağı hoş yapmışlar karakterleri.
Yalnız tsundere karakterimiz gönlünü başkasına kaptırdı lol. Neyse, eninde sonunda bi haltlar çevirdikleri ortaya çıkar Korra yla kaldıkları yerden devam ederler işte. Tahminimi equalistlerle bir alakaları olması yönünde kullanıyorum^^

Sosyal ağlarda paylaş

amonun, bir planım var zamanı gelince seni öldürecem demesinin sebebi avatar statele ilgili olabilir ha şimdi aklıma geldi öle. malum state esnasında ölünce avatar döngüsü tamamen kesiliyor. bu eleman da muhtemelen korranın eğitimini alıp avatar statei öğrenmesini falan bekliyordur. böylelikle avatar işini kökten çözecek

Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

yeşille yeşili kırmızıyla kırmızıyı eşleştir işte.
diyor ki, aang sahnesi, senato tarzı yerle aynı yer.

iyi de so?
adamlar 20 yılda bir meclis binasını değiştirmiycek herhalde, nesi tespit ki bunun?
daha ziyade açılara baktım demin, sanki sokka aang'i yargılayan tarafta mı acaba dedim kendi kendime... (ay bu spoylır diil di mi?)

4. bölüm

korra hanımkızımızın korku denen duyguyu tatmasıyla alakalı 4. bölüm, bizi down etmiş, avatara ve senaristlere inancımızı sarsmış olabilir. bütün kalelerimize girilmiş, bütün limanlarımız ele geçirilmiş olabilir. ama benim bir hayalim var. bu eşşek sıpası korra, o mmmeehh deyip geçtiği avatar state olsun, ruhlar alemi olsun, avatarlığın bu tip kısımlarıyla haşır neşir olma gerekliliğine böyle böyle kani olacak diye düşünmek istiyorum. senaryo açısından bunlara kaz gelecek yerden tavuk olarak bakıyorum.

zengin adam ve too good to be true kızından kıllananlar arasında ben de varım.
hatta öyle kıllanan bi insanım ki o 3 kuyruklu adamın triple threat triad ile bağlantısı olmasından da kıllanıyorum.

ayrıca artariel'in amon ile ilgili tespitine aklım yatıyor.

ve son olarak, her bölüm -ve hatta tüm dünya- tenzin'in bebeleriyle dolup taşsın istiyorum.
evet.
Sosyal ağlarda paylaş

yetolar için:

4.bölüm şuana kadar çıkan en iyi bölümdü. bu tartışmasız. inanılmaz iyi bir karakter gelişimi ve Korra'nın iç dünyasını gördük. Korra Avatar diye ne bekliyorsunuz ondan anlamıyorum gerçekten. Hele hayal kırıklığına uğrayanlar olmuş falan. Saçmalık. Korra bebekliğinden beri el üstünde büyütülmüş ve neredeyse dış dünya ile iletişimi sıfır olan bir kız. bir anda Republic City gibi bir yere gelmesi, pro bending olaylarına girmesi, gazeteciler, flaşlar, ünlü olmak ve konsey üyeleri vs vs. bin türlü şey ile bir anda karşı karşıya kalmış birisi. bunlarla baş etmeye çalışırken birde şimdi bu Amon ile uğraşması gerekiyor. üstelik tüm şehir onu bir kurtarıcı olarak görüyor ve bu inanılmaz bir sorumluluk getiriyor beraberinde.

hiç kolay bir şey değil Korra'dan beklenenler. ve Aang olsa herkesi yenerdi tititi diyorsunuz da bu dizi çok belli bir şekilde Last Airbender'dan hitap ettiği kitle olarak farklı. adamlar izleyicilerinin büyüdüğünün farkında ve dizi de aynı şekilde büyüdü. bu hali ile Korra karakteri çok gerçekçi ve güzel bir karakter. Özellikle son sahnede ağlaması ve Tenzin ile yakınlaşmaları da çok iyiydi. İnanılmaz beğendim bu bölümü ben ve sadece 4 bölümlük Korra'da değil tüm Last Airbender bölümleri içinde de bakıldığında en iyi bölümler arasına girebilecek bir şekilde yazılmış bir bölümdü.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...