sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 rep dedim. feysbuk vidyosu. http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=147153938290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 öööaaaaooaoaoaoooooo yengenin yeeeengesssiiieee peh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Valla kimse kusura bakmasın ben olsam bi daha düşünürdüm kızın yerinde. **** neyse sildim yazdıklarımı. Herkes kendi bilir nasıl evlenme teklif edeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o ne lan gözlerimin feri bidi bidi evimin hanimi olur musun? sucks. fikir güzel ama daha iyi olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bence kız hassss ulan kimle evleniyoruz ayılara bak demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sostizm said: Valla kimse kusura bakmasın ben olsam bi daha düşünürdüm kızın yerinde. **** neyse sildim yazdıklarımı. Herkes kendi bilir nasıl evlenme teklif edeceğini. editlememişsin. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o kadr adamla aynı anda nası evlenicek lan. profesyonel yetenek gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede said: sostizm said: Valla kimse kusura bakmasın ben olsam bi daha düşünürdüm kızın yerinde. **** neyse sildim yazdıklarımı. Herkes kendi bilir nasıl evlenme teklif edeceğini. editlememişsin. ? Editlemedim. Sildim. Post ettim. [Mesajı Gönder] demeden önce değiştirebiliyorum ben yazdıklarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: o ne lan gözlerimin feri bidi bidi evimin hanimi olur musun? sucks. fikir güzel ama daha iyi olabilirmis. neden böylesiniz diger ülkenin kizlarida ayni havayi solumuyor mu ayni seyi yiyip icmiyorlar mi. Adam emek vermis o kadar adamimi oraya toplamis para harcamis sevgisini belli etmis. verdigin tepki bumu. "sucks" cok ayip hepiniz kollari killi biyikli insalarsiniz. neyse cok üzdü bu haraketin. senden beklemiyordum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 göndermeden önce yaptıklarımızı söylemesek de oluyo zaten. ************* ohoo mesela ben neler neler yaptım. üstteki cümleyi yarım saat önce yazmıştım. arada çok acayip şeyler yaptım sdflsjfsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahahaha zannedersin adam teklif etmiş. Seele bu ne hırs evladım? bence de emek verilmiş, lüks bir yere götürüp AAAA PASTANIN İÇİNDEN DE YÜZÜK ÇIKTI NE TASADÜF EHEHHEHEHEEEH demekten iyidir. emek=sevgi. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 pastanın içine yüzük koymak da büyük risk lan. ya yerse yüzüğü. sonra 1 hafta tualet bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 lavabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kızı zerglemişler yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Seele said: vaniLLe said: o ne lan gözlerimin feri bidi bidi evimin hanimi olur musun? sucks. fikir güzel ama daha iyi olabilirmis. neden böylesiniz diger ülkenin kizlarida ayni havayi solumuyor mu ayni seyi yiyip icmiyorlar mi. Adam emek vermis o kadar adamimi oraya toplamis para harcamis sevgisini belli etmis. verdigin tepki bumu. "sucks" cok ayip hepiniz kollari killi biyikli insalarsiniz. neyse cok üzdü bu haraketin. senden beklemiyordum acikcasi. ahah nalaka yahu. benimle evlenirmisin daha hos olurdu ondan öyle dedim. ayrica biz disardan yorum yapiyoruz sadece, ''söle böle olsa daha iyi olurdu'' seklinde. bize yapilsa heralde burun kivirmazdik. ''olmamis, bi daha yap, daha cok emek ver'' diye. kizlara bu kadar önyargiyla yaklasmayin sevgili Seele. kollari killi, biyikli olmanin alakasi nedir? tipik kaprisli türk kizi mi demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abi ben bunu avrupali bir kiza yapsam sevincinden ziplar havada iki parende atar üc salto yapip gelip bir öpücük kondurup evet der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bence de türk kızı SUCKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kapris = türk kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kız kabul etmese nolcak? bi tribun adam üstüne mi yürüyecek nedir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Aluriel said: kız kabul etmese nolcak? bi tribun adam üstüne mi yürüyecek nedir :> abi böyle bir teklif risk alınarak yapılmaz. konuşulmuştur evlenelim vs. diye formalite icabı teklif edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Seele said: kapris = türk kizi o mesajimdan kaprisli türk kizi imajini cikardiysan, sen de komplexli türk erkegisin o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 e o zaman bi değeri yok ki. peh :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oda ayri bir konu oha bütün herkez gelmis hayir diyemem moduna girerse kiz cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: Seele said: kapris = türk kizi bana o mesajimdan kaprisli türk kizi imajini cikardiysan, sen de kompleksli türk erkegisin o halde. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: Seele said: kapris = türk kizi o mesajimdan kaprisli türk kizi imajini cikardiysan, sen de komplexli türk erkegisin o halde. tamam kizma hemen atarlaniyorsun üzüyorsun beni. Ayrica Ulmde mi oturuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar