pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Tarihi bilmem de fiyatı doğru olabilir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yine aynı tarihlerde çıkar, kasım ortası felan
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Helcaraxe said: oda doğru :D gel seni guilde aldiririm ben.
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Keşke yazın çıksa da sömestır başlangıcı-ders-final-iş-güç hede hödö olmadan rahaaaaaaaatça, tadını çıkara çıkara oynasak. Kasım tam da sınavlara denk geliyor, wotlkda sinir krizi geçirmiştim aynı şey yine olmasa bari.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 uldum halls of origin = I am disappoint ulduar gibi uldaman gibi epic bir titan binasi beklerken cakma piramit cikti, hiyorogliflerden tut heykellere kadar her halki araklamislar nerde ulduar in epic atmosferi nerde bu cakma misir piramidi misir temasini bocuklerde kullandiniz zaten, fenada olmadi su saklabanliga gerek yoktu hic eheh
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Viktor said: nerde ulduar in epic atmosferi nerde bu cakma misir piramidi ulduar sonrası ekip değişti esas kadro yeni mmorpgye geçti bunu unuttun sanırım :p
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tomkat said: anti fanboyluk yapmiyorum, sonucta buyuk bi olasilikla gidip ben de alicam expansion'u ama cok az maliyetle 5 senelik motoru modifiye ede ede alin lan yeni oyun yaptik demeleri sacmalik. madem butun mapi degistirceksin, yaz yeni motor, paran, zamanin, altyapin mi yok? katılıyorum en güzelini söylüyorsun extreme sistem kullanıyorum sırf wow için ama faydalanamıyorum neden çünkü client bundan yararlanamıyor çünkü grap eng antika. ben wotlk sonrası bu değişimi bekliyordum ama sonuç ortada. lotro bile dx11 destekliyor ya da destekleyecek tam bilmiyorum detayını koskoca blizzard bu konuya el atamıyor mu yani.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 raidde herşeyi kökleyip mi oynuyosunuz neyinize yetmiyo grafikler
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 neyimize yetmiyor ? iyi hizmet beklemek anormal birşey mi ? en iyi donanımları birleştirip oluşturduğumuz bir sistemde wow dışında bütün oyunları max ayarlarda oynamak mümkün ama wowda max ayarlar ile sadece solo takılabiliyoruz. raid ve şehirlerde ayarları düşürmek gerekiyor zaten sorunda bu. forumları kontrol edersen birçok insan bulabilirsin aynı dertten yakınan. onca para harcayıp sonra bundan yararlanamamak hoş birşey değil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benzer motordaki warhammer ile karşılaştırınca wowun motoru baya optimize, ayrıca wowun hiçbir zaman polygon manyağı modellemeler gibi bir iddaası olmadı ve zaten bu kadar çok kişi tarafından oynanma sebebi de düşük makinalarda çalışabilmesi, biz de istiyoruz aoc grafiklerinde 100 kişiyi kaldırsın bilgisayarlar ama olmuyor ne yazık ki
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Extreme bir sistem kullanmıyorum, raidde olabilecek en yüksek ayarlar (sadece shadow kapalı) ile oynuyorum ve şu ana kadar hiçbir FPS sıkıntım olmadı.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ben de ultra ayarlarda oynuyorum, shadow 2. seviyede sadece. Raidde en düşük 30-35fps gördüm bu zamana kadar.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benim hosuma gidiyo ya wowun cizgi film gibi yuvarlak hatli olmasi zaten yane gercekci ve sert hatti oyunnar bana knayt onlayn gibi geliyo
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Viktor said: uldum halls of origin = I am disappoint ulduar gibi uldaman gibi epic bir titan binasi beklerken cakma piramit cikti, hiyorogliflerden tut heykellere kadar her halki araklamislar nerde ulduar in epic atmosferi nerde bu cakma misir piramidi misir temasini bocuklerde kullandiniz zaten, fenada olmadi su saklabanliga gerek yoktu hic eheh Ulduar'da viking ve cthulu mitos'tan arak değildi zaten dimi.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Güzel yaptıktan sonra isterse babamı araklasınlar.
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pekaziz said: Güzel yaptıktan sonra isterse babamı araklasınlar. this
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sparkcaster said: raidde herşeyi kökleyip mi oynuyosunuz neyinize yetmiyo grafikler eee evet? shadow hariç herşey köklenmiş şekilde raid yapardım. shadowu da sadece ortam çok karardığından kapatırdım :) wowun grafiklerinin cidden biraz değişmesi gerek ama yukarda bir arkadaşın da dediği gibi çok keskin hatlarda knayt gibi duruyor. bu mısır temalı yer nerede? Uldum'da mı?
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yeap Uldum, mmo-champion'da var. Halls of Origination.
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yeni caverns of time dungeon'ı ne olacak çok merak ediyorum nedense çok seviyorum cot'ı herkesin uyuz olmasına rağmen :D.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kim uyuz oluyor abi CoT'a? İnsanlar sadece CoS'daki RP phaseini sevmiyorlar artık, daha önce 85 defa yapmış olduklarından dolayı o da. Yoksa CoT oyundaki en güzel yerlerden biri.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Tam kaynağı bulamadım da War of the Ancients gelecek denmişti 2-3 ay önce.
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 pekaziz said: Tam kaynağı bulamadım da War of the Ancients gelecek denmişti 2-3 ay önce. Aklımdan geçiyordu öyle bişey işin içinde ejderler olunca.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://www.wow-europe.com/cataclysm/features/lore.html Burada yazıyor olması lazım.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Walrus said: Viktor said: uldum halls of origin = I am disappoint ulduar gibi uldaman gibi epic bir titan binasi beklerken cakma piramit cikti, hiyorogliflerden tut heykellere kadar her halki araklamislar nerde ulduar in epic atmosferi nerde bu cakma misir piramidi misir temasini bocuklerde kullandiniz zaten, fenada olmadi su saklabanliga gerek yoktu hic eheh Ulduar'da viking ve cthulu mitos'tan arak değildi zaten dimi. sanat ve bina sitili diyorum ulduarin titan sitili gayet orjinaldi, antik yunan esinlenmesi vardi pantheon zaten yunan ama gayet guzel canli tutabildiler bu titan lore u old godlar zaten kutulu dan cakma, northrend deki keeperlarda iskandinav mitolojisi okey oyunda quiraji ler misir dan cakma, AQ da kullandilar bunu zaten anubishatlar osiris filan, gene ayni irkdan evrim dye northrend bocuklerindede kullandilar bunu old kingdom filan ama ama gidipte titan binasi diye cakma piramit koyalarsa bu tasarimlarin ustune dalga gecerim
Öne çıkan mesajlar