mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://epicbeardmen.com/wp-content/uploads/2010/02/Picture-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yeni azeroth'ta karakter kasmak çok garip olucak lan oyuna yeni başlamış gibi quest aricaz haritada filan çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 salyalarım aktı lan ss'lere. vay blizzard vay. vay gidinin çocuğu blizzard. en iyi blizzard ö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Thousand Needles:Ashenvale:Twilight Highlands: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bildiğin yeni oyun olmuş lan bu. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://thetural.com/catammo/index.php?zone=grimbatol grim batol da saglam duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Gilneas: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sonunda delikanlı bi dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 oyun cok guzellesecek gibi ya. pvp de adam olsa, ustune world pvp ekle (bu oyuncularla alakalı gerci) iste sana super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Lost Isles: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Grim Batol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 barnacle said: bildiğin yeni oyun olmuş lan bu. oha. neresi yeni oyun texturelar ayni, belki render kalitesini arttirmislardir biraz bi tane su efekti koymuslar, herkes oba yeni oyun olmus diye bagiriyo degisim anca shadowmoon-howling fjord arasindaki fark kadar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Skywall: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 tomkat said: barnacle said: bildiğin yeni oyun olmuş lan bu. oha. neresi yeni oyun texturelar ayni, belki render kalitesini arttirmislardir biraz bi tane su efekti koymuslar, herkes oba yeni oyun olmus diye bagiriyo degisim anca shadowmoon-howling fjord arasindaki fark kadar yine tüm mapi değiştirmiş adamlar daha napsın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 AĞBİ:: ağlamak istiyorum.. çok güzeller.. gece kuyruğa girecek olanlar şidmiden yer kararlkaştyıralım geçen sene mediamrkt ümraniye yiyidi kuyrtuydu az üşüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 barnacle said: tomkat said: barnacle said: bildiğin yeni oyun olmuş lan bu. oha. neresi yeni oyun texturelar ayni, belki render kalitesini arttirmislardir biraz bi tane su efekti koymuslar, herkes oba yeni oyun olmus diye bagiriyo degisim anca shadowmoon-howling fjord arasindaki fark kadar yine tüm mapi değiştirmiş adamlar daha napsın ya? lol ya map degistirmeyle motoru yeniden yazmanin ne ilgisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 acıklandı mı ki cıkıs tarihi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hesaba call back mi yapsam napsam sdfhsd. neyse hayat güzel ya. hiç başlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 tomkat said: barnacle said: tomkat said: barnacle said: bildiğin yeni oyun olmuş lan bu. oha. neresi yeni oyun texturelar ayni, belki render kalitesini arttirmislardir biraz bi tane su efekti koymuslar, herkes oba yeni oyun olmus diye bagiriyo degisim anca shadowmoon-howling fjord arasindaki fark kadar yine tüm mapi değiştirmiş adamlar daha napsın ya? lol ya map degistirmeyle motoru yeniden yazmanin ne ilgisi var? motor demiş miyim ben? tüm oyunun şekli değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 anti fanboyluk yapmiyorum, sonucta buyuk bi olasilikla gidip ben de alicam expansion'u ama cok az maliyetle 5 senelik motoru modifiye ede ede alin lan yeni oyun yaptik demeleri sacmalik. madem butun mapi degistirceksin, yaz yeni motor, paran, zamanin, altyapin mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ağlamak istiyorum resmen, harika görünüyor. :) Bu arada Twilight Highlands, Arathi'nin yıkım sonrası hali mi? Kimse yeni oyun dememiş ki yahu, ne bu celal? Varolan oyuna cila atılmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sinirinizi twilight'ın beyni yıkanmış hizmetkarlarına saklayın kankuliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Lan bu sefer bağırmıycam Ümraniye Mediamrkt te, Patiten kimse varmı diye... Başkası bağırsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 arkadaşım duymamıştım :P hoş ben sornadan gelmiştim arkadaşlar benim için yer tutuyordu 2 saat kadar bekledim sadece hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar