Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lys Topici

Red

Öne çıkan mesajlar

abi anlıyorum.. bizim zamanımızda internet yaygın değildi, ananız babanız da anlamaz.

LAN ŞİMDİ OKUYAN GENÇLER ÜNİLERE NASIL BASKI YAPMAZ ANLAMIYORUM!

bak çok sinirlendim RP si yaptım da geyik sadece.. ama konu ciddi.. üni.lerin sayfalarında, özellikle özel ünilerin çoğunun sayfalarında öğrenci istatistikleri yok.. kaç kişi almışlar, kaçı hazırlık okumuş, kaçı sınavla geçmiş, kaçı hazırlığı okuyup geçmiş, sınıf geçme ve yaz okuluna kalma oranları kaça kaç, ne kadar öğrencinin burs durumları nedir, ne diye kesilmiş, oranları var mı..

okul seçiyorlar, 1.adına, 2.kampüsüne bakıp gidiyorlar gibi bi intiba oldu bende özellerle ilgili..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de o istatistikleri çok merak ediyorum. Bir üniversite hakkında sorular sordum bir bölümün öğrencisi yanında okuduğu kimseleri bilmiyor. (4'e geçmiş hem de) Çok basit sorular sordum bölümle ilgili yaklaşık cevaplar istedim. Ben bölümün istatistikçi babası değilim yanıtı aldım.
Zaten çok fazla soru soruyorum ondan rahatsız oluyorlar çok ters tepkiler alıyorum.

Ben Bilkent yazacağım tercihlerime bir senedir araştırıyorum bir yamuğunu bulamadım. Üniversiteyi de gezdim temiz. Bilgileri de oradan buradan bu siteden de topluyorum hala. Daha yapmadım tercih.
Sosyal ağlarda paylaş

Uludağ üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?

ÖSYM listesine göre 11700.yü alıyormuş, ben de bu hafta pek araştıramadım; o listedeki sıralama tamamen doğru mu yoksa hikaye mi? Hangi fakülte nasıldır falan diye.

Bir de acıbadem tıp tam burslu mu uludağ mı tercih etmek daha mantıklı? Ben acıbademin bir bakıma kapalı kutu olması nedeniyle pek taraftarı değilim ama babam ve kardeşim de istanbulda olması ve rektörünün dekanının vs. alanında önemli insanlar olması nedeniyle istiyorlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Uludağ üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?

ÖSYM listesine göre 11700.yü alıyormuş, ben de bu hafta pek araştıramadım; o listedeki sıralama tamamen doğru mu yoksa hikaye mi? Hangi fakülte nasıldır falan diye.

Bir de acıbadem tıp tam burslu mu uludağ mı tercih etmek daha mantıklı? Ben acıbademin bir bakıma kapalı kutu olması nedeniyle pek taraftarı değilim ama babam ve kardeşim de istanbulda olması ve rektörünün dekanının vs. alanında önemli insanlar olması nedeniyle istiyorlar falan.

uludağ tıp o kadar düşmemiştir kesinlikle, bayağı iyi bi' tıp fakültesi var çünkü hastahanesi falan içinde ve kampüsü de sağlam. tercih eden kimseden kötülediğini duymadım.

eğer 10klardaysa devlet üniler tutmamalı, özellikle batıdakiler. özel olabilir tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Kız kardeşim için tercih yapıyoruz, o yüzden esasen İstanbul dışı pek ön planda değil ama akrabalarımızın bir kısmı İzmirde ve Bursa da yakın o yüzden o iki şehir daha çekici geliyor.

Bir de kendisi tıptan çok diş hekimliği istiyor ama tıp da yazayım diyor bir kaç tane, yaziceğiz bakalım olur olur olmadı dişler tutar heralde. Geçen senenin listesine göre bile İÜ diş hekimliği 10600, bizimki 9660.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
deadwoll said:

Kız kardeşim için tercih yapıyoruz, o yüzden esasen İstanbul dışı pek ön planda değil ama akrabalarımızın bir kısmı İzmirde ve Bursa da yakın o yüzden o iki şehir daha çekici geliyor.

Bir de kendisi tıptan çok diş hekimliği istiyor ama tıp da yazayım diyor bir kaç tane, yaziceğiz bakalım olur olur olmadı dişler tutar heralde. Geçen senenin listesine göre bile İÜ diş hekimliği 10600, bizimki 9660.

Bursa iyidir. Uludağ tıp çok saygındır bu arada, tutuyorsa yazsın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

Bir arkadaşım tekrar sınava girdi de 62 bin sıralaması var tm 3 de 58 bin sıralaması olan bir yer yazacak İstanbul'da ben olur dedim önündeki sayısalları düşünerek ama şansı nedir sizce yeni sistemi iyi bilmiyorum ben siz daha iyi bilirsiniz
olm olur mu laaan? İstanbul'a gelmesini baya istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...