dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi anlıyorum.. bizim zamanımızda internet yaygın değildi, ananız babanız da anlamaz. LAN ŞİMDİ OKUYAN GENÇLER ÜNİLERE NASIL BASKI YAPMAZ ANLAMIYORUM! bak çok sinirlendim RP si yaptım da geyik sadece.. ama konu ciddi.. üni.lerin sayfalarında, özellikle özel ünilerin çoğunun sayfalarında öğrenci istatistikleri yok.. kaç kişi almışlar, kaçı hazırlık okumuş, kaçı sınavla geçmiş, kaçı hazırlığı okuyup geçmiş, sınıf geçme ve yaz okuluna kalma oranları kaça kaç, ne kadar öğrencinin burs durumları nedir, ne diye kesilmiş, oranları var mı.. okul seçiyorlar, 1.adına, 2.kampüsüne bakıp gidiyorlar gibi bi intiba oldu bende özellerle ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben de o istatistikleri çok merak ediyorum. Bir üniversite hakkında sorular sordum bir bölümün öğrencisi yanında okuduğu kimseleri bilmiyor. (4'e geçmiş hem de) Çok basit sorular sordum bölümle ilgili yaklaşık cevaplar istedim. Ben bölümün istatistikçi babası değilim yanıtı aldım. Zaten çok fazla soru soruyorum ondan rahatsız oluyorlar çok ters tepkiler alıyorum. Ben Bilkent yazacağım tercihlerime bir senedir araştırıyorum bir yamuğunu bulamadım. Üniversiteyi de gezdim temiz. Bilgileri de oradan buradan bu siteden de topluyorum hala. Daha yapmadım tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Uludağ üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? ÖSYM listesine göre 11700.yü alıyormuş, ben de bu hafta pek araştıramadım; o listedeki sıralama tamamen doğru mu yoksa hikaye mi? Hangi fakülte nasıldır falan diye. Bir de acıbadem tıp tam burslu mu uludağ mı tercih etmek daha mantıklı? Ben acıbademin bir bakıma kapalı kutu olması nedeniyle pek taraftarı değilim ama babam ve kardeşim de istanbulda olması ve rektörünün dekanının vs. alanında önemli insanlar olması nedeniyle istiyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 uludağ tıp 11.700 kadar düşmemiştir gibi geliyo bana bi yanlışlık olabilr. ama yine bu dünyada herşey mümkün. yapıştır geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 deadwoll said: Uludağ üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? ÖSYM listesine göre 11700.yü alıyormuş, ben de bu hafta pek araştıramadım; o listedeki sıralama tamamen doğru mu yoksa hikaye mi? Hangi fakülte nasıldır falan diye. Bir de acıbadem tıp tam burslu mu uludağ mı tercih etmek daha mantıklı? Ben acıbademin bir bakıma kapalı kutu olması nedeniyle pek taraftarı değilim ama babam ve kardeşim de istanbulda olması ve rektörünün dekanının vs. alanında önemli insanlar olması nedeniyle istiyorlar falan. uludağ tıp o kadar düşmemiştir kesinlikle, bayağı iyi bi' tıp fakültesi var çünkü hastahanesi falan içinde ve kampüsü de sağlam. tercih eden kimseden kötülediğini duymadım. eğer 10klardaysa devlet üniler tutmamalı, özellikle batıdakiler. özel olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ıspartayı da yazabilirsin. sürekli gelişiyomuş. tıp fakültesi de fena değil sanırm. benim abim okuyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Kız kardeşim için tercih yapıyoruz, o yüzden esasen İstanbul dışı pek ön planda değil ama akrabalarımızın bir kısmı İzmirde ve Bursa da yakın o yüzden o iki şehir daha çekici geliyor. Bir de kendisi tıptan çok diş hekimliği istiyor ama tıp da yazayım diyor bir kaç tane, yaziceğiz bakalım olur olur olmadı dişler tutar heralde. Geçen senenin listesine göre bile İÜ diş hekimliği 10600, bizimki 9660. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tercih sonuçları en geç bu haftasonu veriliyormuş haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 20 sinde diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 http://www.abbasguclu.com.tr/osys/osym_lys_sonuclari_cuma_gunu_aciklanabilir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çok düşük puan yapmanın sonucu : hiç bir yere yerleşemediniz sonucunu beklemek gözüm çok yükseklerde değildi, daha doğrusu üni hayalim yoktu. insanların beklentileri yüzünden istemediğimiz geleceklere gidiyoruz ya hayırlısı cuma açıklanmaz umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yarın 10'da açıklanıyormuş, tv söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 deadwoll said: Kız kardeşim için tercih yapıyoruz, o yüzden esasen İstanbul dışı pek ön planda değil ama akrabalarımızın bir kısmı İzmirde ve Bursa da yakın o yüzden o iki şehir daha çekici geliyor. Bir de kendisi tıptan çok diş hekimliği istiyor ama tıp da yazayım diyor bir kaç tane, yaziceğiz bakalım olur olur olmadı dişler tutar heralde. Geçen senenin listesine göre bile İÜ diş hekimliği 10600, bizimki 9660. Bursa iyidir. Uludağ tıp çok saygındır bu arada, tutuyorsa yazsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu saatten sonra eline yazar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ahah hakkaten yarın yerleştirmeler belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Şeher dışına gitmem dedi kardeşim, halbusi ben onu gönderip kafamı dinleyecektim bir kaç sene :/ Her neyse bakalım, heyecanlıyız; yarın "l2p seneye tekrar gel" yazarsa bizimkinin yanına yaklaşılmaz 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 uludağ üniversitesine gidiyorum galiba gençler hadi öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 said: Her neyse bakalım, heyecanlıyız; yarın "l2p seneye tekrar gel" yazarsa bizimkinin yanına yaklaşılmaz 1 sene. ama bir de iyi tarafından bak.. belki ondan sonra gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 _Mikael_ said: Bir arkadaşım tekrar sınava girdi de 62 bin sıralaması var tm 3 de 58 bin sıralaması olan bir yer yazacak İstanbul'da ben olur dedim önündeki sayısalları düşünerek ama şansı nedir sizce yeni sistemi iyi bilmiyorum ben siz daha iyi bilirsiniz olm olur mu laaan? İstanbul'a gelmesini baya istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bursadan gol haberi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sabancı %50 burslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hiçbir yere yerleşememişim. nasıl oluyo anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hadi geçmiş olsun celal bayar inşaat mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya bu katkı kredisi vs. başvuruları ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 marmaraya girmişim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar