Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lys Topici

Red

Öne çıkan mesajlar

Fly said:

mulgear6 said:
...matematik...

çoğu bilgisayara dönüyor, ticari alanda başka işlere yönelebilmiş pek görmedim
öğretmen / akademisyen oluyorlar ya da

özel dersten iyi ticari alan mı var matematikçi için allaşkına
özel dersle iyi ev iyi araba yapan hoca çok gördüm valla
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
cihant said:

cidden amaç ne yeniden kendi bölümünü yazmanda? atılmamak diosan zaten atılma kalktı

Sordum dün eve ziyayete gelen bir prof'a. o olay daha genel kuruldan geçmemiş ve sadece yeni girenler için geçerli olacakmış büyük ihtimalle. Verdiğim derslerden muaf olup c ile geçtiğim dersleri tekrar alma fırsatım olur. 6 yıl yerine 2 yılda bitirdim diyebilirim. 2010 girişli, 2012 mezunu :)

İktisat'a girdiğimde giremediğim bissürü okula girebiliryorum, kendimi geliştirmişim. Mühendislik istesem 9 eylül yazabilirim ama aklımdan geçmiyor hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Necro said:

Ege üniversitesinde okuyan var mı ya?Nasıldır falan.Anlatın.

Hangi fakülteyi istiyosun?
Benim başıma şöyle şeyler geldi ege üniversitesi'nde: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321,page=1

2011 öss'ye girip İstanbul'a kaçmayı düşünüyorum :D Yukardaki topic kaçmayı isteme sebebimin %50-60'ı falandır.

İzmir dışındaysan, üniversite hayatımda bol bol gezip tozacam dünya benim diyosan eü çok güzel fiziksel şartlar açısından. Kocaman bir tatil köyü. Daha spefisik soruların olursa cevaplayayım yoksa sözlükleri karıştırdığın zaman elde etçeklerin kadar bişey yazamam sanırım buraya

Mütercim tercümanlık yazacaktım da vazgeçiyorum sanırsam.Böyle eski püskü bir yerde ders yapıyorlarmis camlar falan kırıkmis.Sonra hoca eksigi falan varmis sanirim koca bölümde sadece 4 tane hoca varmis.Daha yeni bi bölümmüs falan da falan ekliycez listeye sanırım öf.
Sosyal ağlarda paylaş

@necro, valla ege'de mütercim tercümanlığın olduğunu yeni öğrendim :D bi ton filoloji bölümü var onu biliyordum da..
Ege'de fakültelerin bazıları çok eski yıkık dökük (ör: fen falan) bazıları da özel okulları sollar binalar açısından (ör: iibf) bir çok yerde de yeni yeni binalar yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...