Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tercih dönemi ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor du? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 26sundan 3une sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 26-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Fly said: mulgear6 said: ...matematik... çoğu bilgisayara dönüyor, ticari alanda başka işlere yönelebilmiş pek görmedim öğretmen / akademisyen oluyorlar ya da özel dersten iyi ticari alan mı var matematikçi için allaşkına özel dersle iyi ev iyi araba yapan hoca çok gördüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ha doğru o da var tabi öğretmenden say işte sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cihant said: cidden amaç ne yeniden kendi bölümünü yazmanda? atılmamak diosan zaten atılma kalktı Sordum dün eve ziyayete gelen bir prof'a. o olay daha genel kuruldan geçmemiş ve sadece yeni girenler için geçerli olacakmış büyük ihtimalle. Verdiğim derslerden muaf olup c ile geçtiğim dersleri tekrar alma fırsatım olur. 6 yıl yerine 2 yılda bitirdim diyebilirim. 2010 girişli, 2012 mezunu :) İktisat'a girdiğimde giremediğim bissürü okula girebiliryorum, kendimi geliştirmişim. Mühendislik istesem 9 eylül yazabilirim ama aklımdan geçmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bugün okulu aradım, tercih klavuzları elimize ulaşmadı, ne zaman geleceği konusunda da bir fikrimiz yok, herkes aynı şeyi soruyor diye kızıp kapattı. Bu topicte küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tercih taptık bakalım 15 tane özel okul yazdım.biri tutar herhalde eşşek değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tercihlerinizi yazın da bi süpanike okuyalım burdan hepinize sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yav said: Necro said: Ege üniversitesinde okuyan var mı ya?Nasıldır falan.Anlatın. Hangi fakülteyi istiyosun? Benim başıma şöyle şeyler geldi ege üniversitesi'nde: http://forum.paticik.com/read.php?21,4477321,page=1 2011 öss'ye girip İstanbul'a kaçmayı düşünüyorum :D Yukardaki topic kaçmayı isteme sebebimin %50-60'ı falandır. İzmir dışındaysan, üniversite hayatımda bol bol gezip tozacam dünya benim diyosan eü çok güzel fiziksel şartlar açısından. Kocaman bir tatil köyü. Daha spefisik soruların olursa cevaplayayım yoksa sözlükleri karıştırdığın zaman elde etçeklerin kadar bişey yazamam sanırım buraya Mütercim tercümanlık yazacaktım da vazgeçiyorum sanırsam.Böyle eski püskü bir yerde ders yapıyorlarmis camlar falan kırıkmis.Sonra hoca eksigi falan varmis sanirim koca bölümde sadece 4 tane hoca varmis.Daha yeni bi bölümmüs falan da falan ekliycez listeye sanırım öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 TOBB yazmıyorum ben, hakkında çok kötü şeyler duydum. Bilkent'e girerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 marmara veya ist iletişim rts yazıcam 2 si de çok kötü diyolar bakalım dzdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @necro, valla ege'de mütercim tercümanlığın olduğunu yeni öğrendim :D bi ton filoloji bölümü var onu biliyordum da.. Ege'de fakültelerin bazıları çok eski yıkık dökük (ör: fen falan) bazıları da özel okulları sollar binalar açısından (ör: iibf) bir çok yerde de yeni yeni binalar yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya bu başarı sıralaması yazmayan bölümler ne ayak hani kim kaparsa mantıgımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Red said: ya bu başarı sıralaması yazmayan bölümler ne ayak hani kim kaparsa mantıgımı :) yeni açılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kılavuzdaki espriyi anlamam 20-25 saniye sürdü ve başarısız buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ışık endüstri müh'nin geçen seneki puanları yazmıyor.. neden acaba yahu? adamlar yeni de açmadılar diye biliyorum bölümü hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicipati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dasaaa said: ışık endüstri müh'nin geçen seneki puanları yazmıyor.. neden acaba yahu? adamlar yeni de açmadılar diye biliyorum bölümü hani.. Yeni açılmış baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2008'de öğrencileri olması lazım ya. http://www.isikun.edu.tr/tr/egitim/faaliyet_raporu/2008/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicipati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Aç-kapa mı yapmış diyeceğim. http://www.dogrutercih.com/tablo4 Doğru tercihte kırmızıyla yeni gösteriyor arama yapıldığında. Bu arada kaynak süper. Öğrenci sayıları ilgimi çekti baya. Arasam bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu dogru tercih doğru dimi mesela dil 1 de osym kılavuzunda taban puan başarı sırası yazmıyan yerler burda yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hacettepe ingiliz dil bilimi nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicipati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Red said: bu dogru tercih doğru dimi mesela dil 1 de osym kılavuzunda taban puan başarı sırası yazmıyan yerler burda yazıyor Bazı kontenjanı dolmayan bölümlerin bile son giren öğrencisinin puanı yazıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 doğru tercih iyiymiş gerçekten.. ışık'ta ne yapmışlar ben de anlamadım gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar