regal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Selam arkadaşlar, 2 TB'lık bir harici harddisk almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bir disk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Toshiba alma da nalırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 wd al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 western digital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 samsung story var bende, memnunum bayagı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 wd iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Seagate Expansion da alma sakın. %60-70'i sorunlu. Bahsettiğim model: http://www.cytechstore.com/images/SEAGATE%20%20Expansion%201.5%20TB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ZYXEL NSA-220 al yanına bi tane de 2tb lık disk al, biraz maliyetli oluo ama emin ol en süperi bu birincisi internal HDD kullanıosun yani bi sonraki ihtiyacında çat diye icine monte edebileceğin icin diskleri yer kaplamayı minimuma indirio, kendi fanı olduğu icin soğutması daha ii externallerden bu da performansı etkilio pc kapalıyken bile torrent downloadı yapabiliosun ayrıca (kullanmadım) elektrik kesilmelerinde vs otomatikma geri açılıp kaldıı yerden devam edebilio ayrıca downloadına seysine. http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nsa-220-plus-nsa-220-plus-network-depolama-unitesi/productdetails.aspx?I_ID=41563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bende western digital almayı düşünüyoryum çünkü bende 250gb var ama yetmemeye başladı artık. Gayette memnunum, heralde 2TB 'liğide güzeldir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 O kutuya o kadar para vereceğine, gitsin thermaltake'in şu modelini alsın ve sorunsuz kullansın bence. Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım bu ürünle. http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-st0008e-vi-on-3,5-sata-harddisk-kutusu-(usb-&-e-sata)---siyah/productdetails.aspx?I_ID=41647 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 mokoko said: wd al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Western Digital (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 WD ftw sanalmarketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 wd mybook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 samsung story veya smartdisk öneririm. esata olanlardan alırsan dahili hdd gibi performanslı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 said: External harddisk almam lazım ne alıyım? external harddisk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 wd var bendede yillardir bozamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 marifaritiko said: said: External harddisk almam lazım ne alıyım? external harddisk al. baya eğlencelisin sen genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 o sizin eğlenceli çekirdekliğiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar