Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinek kaydı yardım edin !

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Sinek kaydı traş olduktan sonra yüzüm yağlanıyor yani yüzüm yapış yapış oluyor ve (1'er gün aralıkla) 2-3 traştan sonrada cildim tahriş oluyor. Devam etsem alışırmı bilmiyorum daha fazlada zorlamadım tahriş oluyor diye o yüzden hep makinanın kirli sakal bölümüyle traş oluyorum onda bir problem olmuyor. Krem,kolanya vs.. bir şekilde düzelirmi bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

traş köpüğünün markası ne?ben gilettein bi jelini kullanıyom o yapış yapış yapıyor benim yüzümüde ama ben rahatsız olmuyorum.tahriş için gene gillete'in fusion hydra cool kremini kullanabilirsin.niveanın deniz yosunlu bi kremi var tahriş için o da güzel ama mentollü değil ferahlatmıyor.gileteinkini öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi makine ile sinek kaydı mı olur ya. bırakın artık su makinaları. hayatım boyunca bir kez bile makinayla tras olmadım, garip geliyor cok.

makineye alışınca da jilet çok kötü geliyor yaw. düğün dernek bişi olmadığı sürece jilet kullanmıyorum, öle bi durumda da berbere gidiyorum, berberdeki güzel oluyo sıcak sıcak sürüyo suratına köpüğü, yüze masaj fln, ii oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

makinanın şarjıyla ilgili bir durum oaliblir motor yavaşladığında kötü kesiyor o yüzden ben her iki tıraşda bir makineyi şarj ediyorum

aynı durumdan ben de muzdaripdim hani yağlanma değilde nokta nokta tahriş bezeleri çıkıyordu hep

şimdi bir şeyim yok hergün traş olsam da 2 günde bir olsam da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...