Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Sinek kaydı traş olduktan sonra yüzüm yağlanıyor yani yüzüm yapış yapış oluyor ve (1'er gün aralıkla) 2-3 traştan sonrada cildim tahriş oluyor. Devam etsem alışırmı bilmiyorum daha fazlada zorlamadım tahriş oluyor diye o yüzden hep makinanın kirli sakal bölümüyle traş oluyorum onda bir problem olmuyor. Krem,kolanya vs.. bir şekilde düzelirmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yukarıdan aşağıya al bi derdin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o ise yaramayabilir. benim sakallarim karisik cikiyor mesela. cok yok neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bu mudur cildin yağlanmasının sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cildin yağlıysa benimki gibi hiç öle bişi olmuyor (tamamen kendime göre konuşuyuorum) hatta sabahına kuruyor böle yüzün mis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi cilt yaglanmasina tras ile cozum bulunamaz gibime geliyor. kremler filan var onlardan kullan. balsamlar var traj sonrasi icin. kaliteli birsey al baya yardimi olabilir. bir de bence tras makinasi kullanabiliyosan neden illa jilet diyorsun ki. bence direk makina gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 normalde kirli sakalla yağlı değil ama sinek kaydı yaptınmı oluyor hatta 2-3 traştan sonrada tahriş + sivilce yapıyor. Ya sizin olmuyormu sinek kaydı olunca yüzünüz yapış yapış Balsam daha fazla yağlandırmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yuoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Makinayla mi oluyorsun yoksa jilet mi kullaniyorsun ? Makinalar cildi tahris eder genelde. Jilete daha cabuk alisir cildin. Yaglanma olayi kacinilmaz. Nemlendirici falan ise yarayabilir belki bi nebze cunku yaglanma sebebi cildi nemlendirmek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Yukarıdan aşağı doğru al alkollu aftershave kulllan nemlendirici eksik olmasın Hala devam ediyorsa tek bıçak tras bıçağı kullan (makineden uzakdur) Permatik! cilt şapı kullan cildi dirileştirir gerir sivilce/yara/yağlanmayı azaltır. şap mı ne şapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Makine ile oluyorum. Hmm hiç öyle düşünmemiştim cilt nemlenmeye çalışıyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ne guzel bi isim lan o hahah/ ali biyikli cilt sapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 jilet vurmadım bir kere bile bu yaşıma kadar. hep makine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben jilet vurdugum zaman kendimi tavuk gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 traş köpüğünün markası ne?ben gilettein bi jelini kullanıyom o yapış yapış yapıyor benim yüzümüde ama ben rahatsız olmuyorum.tahriş için gene gillete'in fusion hydra cool kremini kullanabilirsin.niveanın deniz yosunlu bi kremi var tahriş için o da güzel ama mentollü değil ferahlatmıyor.gileteinkini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yüzünü traştan sonra çok güzelce sabunla yıka 2-3 defa yıka şu ph değeri uygun olanlarla tersten alırsan tahriş olur onu minimize etmek için önce yukardan aşağı traş ol sonra tersten al direk tersen alırsan mayın tarlasına dönebilir suratınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi başlık çok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sinek kaysa sorun değil de sığır falan kaysa o fena koyardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Abi lise bitti tras olmuyorum artık makasla kesicem sakalımı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi makine ile sinek kaydı mı olur ya. bırakın artık su makinaları. hayatım boyunca bir kez bile makinayla tras olmadım, garip geliyor cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 toggie said: abi makine ile sinek kaydı mı olur ya. bırakın artık su makinaları. hayatım boyunca bir kez bile makinayla tras olmadım, garip geliyor cok. makineye alışınca da jilet çok kötü geliyor yaw. düğün dernek bişi olmadığı sürece jilet kullanmıyorum, öle bi durumda da berbere gidiyorum, berberdeki güzel oluyo sıcak sıcak sürüyo suratına köpüğü, yüze masaj fln, ii oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Traş berbere gidilip ustura ile olunur diğerleri yüzü kazımaktır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 makinanın şarjıyla ilgili bir durum oaliblir motor yavaşladığında kötü kesiyor o yüzden ben her iki tıraşda bir makineyi şarj ediyorum aynı durumdan ben de muzdaripdim hani yağlanma değilde nokta nokta tahriş bezeleri çıkıyordu hep şimdi bir şeyim yok hergün traş olsam da 2 günde bir olsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Makine traşı olmayın ileride Behlül gibi olur sakallarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nasıl yani kararır ve amcamızın dayısının karısına mı sarkarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar