Allure- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bence yetersiz team diye bir takım kurulabilir. kadro beli; botta vayne ile doruk, solo top irelia ile ged, milleti trolleyen ad taric doruk'un yanında, fin morgana ile mid ve jungle mundo ben. kazanmanın imkansız olduğu bir kadro gfsdhfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Allure- said: bence yetersiz team diye bir takım kurulabilir. kadro beli; botta vayne ile doruk, solo top irelia ile ged, milleti trolleyen ad taric doruk'un yanında, fin morgana ile mid ve jungle mundo ben. kazanmanın imkansız olduğu bir kadro gfsdhfds.jungle mundoyu çıkarırsak yine bi kazanma ihtimali doğabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lethe eveyle oynadığı sürece ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Karşı takımdaki iki oyunucunun adı : ALİ BABACAN CEMİL ÇİCEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Yenilmek istiyorsanız o kadar kasmaya gerek yok, kitap ben yanyana oynadık mı int ve dex'e -10 alıyoruz irl sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 niye ya.. alsam ireliayayı bende kazanırım. eve alıp ezmek, o 20 stackli mejaiyle sahaya çıkıp lategamede hala ölmeden oynamak gibisi varmı? ad annieyi cidden kazanmak için oynamak gibi birşey bu.. yapabilirsen achievement felan açılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yükledim oyunu. sonra girdim. 1.5 dakika sonra sildim. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Vingthor said: inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 haydi kızlar oyuna +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 off evden uzaklardayim nasi canim cekti =/ edit: mac e nasi kurabiliriz bu oyunu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çok kötüymüş oyun. honla dotayla filan karşılaştırıyolardı bi de bişey zannettim ben. oynadığım en kötü oyun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben de daha oynamadan bol bol dalga gecmistim lol oynayanlarla sonrasinda nasi oldu bilemedim oyle sardi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 senin gibi bi arkadaş vardı fede 1 ayda 300 win yaptı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sildim ki oyunu...LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben bi laf ettim mi...arkasında dururum....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şunu yeni gördüm dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://i.imgur.com/gEBW8.jpg bu basarili calisma da topikte yerini alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 katarinanın elinde makası vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 haydi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Lan olm gelsenize oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kaede yeni singleıyla geliyor allahım neden bu kadar imbayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bugün 13/5/33 oynadığım malphite'la bile küfür yedim ya başka bir şey demiyorum; -Noob malphite this is what happens when you take that much kills. -Dude half of them were solo kills? -That s why you are so noob retard. Ha oyunda da 10 15 kill farkla öndeydik ve sonuçta kazandık zaten, tek olay ashe ve premadei altta feedlemekten kasamadılar o yani dsfghf Şu oyunun oyuncu profiline hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 nordic & easttemi oynuyosunuz? westmi daha iyi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 1-2 kişi hariç herkes westte ikisi de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar