Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 benimde match historymde loss yoktu 3 maçtır losing streakteyim 6-0 caithle oyun kaybettirdiler göz göre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yahu o ne ki dk 11 8-1 vayne 21-6 kaybediyoruz,28-5 rekorum 3 noob 1 leaver geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 600mmrla yalan zaten bu sezon bitene kadar skyrim deus ex oynarım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Çok heyecanlıyım ilk kez 4k ip barajını geçtim IP'leri harcamadan sdfsdgfdh, 900 ip sonra ilk 6300'lük heromu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ayucuk geliyo ne diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi. fizz aldım. match history böyle full yeşil. akıyorum adeta. bir random eleman geldi sonra. direkt fizz aldı. dedim birader, pls? stfu noob deyu açtı caps lock'unu, yumdu gözünü. gözü açık olsa oyunda feedlemez çünkü. 4 kişi premade giriyoruz. gelen bir random fag oynıcaam heroyu alıp xareth feedliyo ortada. "omg imba range. xareth op." bizimkilere dert anlatırken, "lol turks. ALLAH YOK. RETARDS" dedi. bi 10dakka falan ALLAH YOK deyu spamledi. nerelisin diye sordum. pl dedi. and then i was like http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-it-makes-sense-or-is-just-stupid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 TheRiverBelow said: abi. fizz aldım. match history böyle full yeşil. akıyorum adeta. bir random eleman geldi sonra. direkt fizz aldı. dedim birader, pls? stfu noob deyu açtı caps lock'unu, yumdu gözünü. gözü açık olsa oyunda feedlemez çünkü. 4 kişi premade giriyoruz. gelen bir random fag oynıcaam heroyu alıp xareth feedliyo ortada. "omg imba range. xareth op." bizimkilere dert anlatırken, "lol turks. ALLAH YOK. RETARDS" dedi. bi 10dakka falan ALLAH YOK deyu spamledi. nerelisin diye sordum. pl dedi. and then i was like http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-it-makes-sense-or-is-just-stupid.jpg bu tip c/p insanlar var moba ortamlarında hiç şaşırmıyorum artık.sanki biri binlerce böyle tip insan yapıp yollamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bana da hep şey denk geliyor normal game'e girerken ben her seferinde beklerim 30 saniye falan kalana kadar takım seçsin de ben ona göre uygun bişiler seçeyim diye, sonra seçerim seçmeyen varsa da locklamam falan. neyse bi karakter alırım adam meee meee pleaseee i want to play xx diye tutturur. eh iyi diyip başka karakter seçerim sonra adam oyunda yüzyılış sıçışını yaparken ben de küfrederim. ulan ısrar edip aldığın heroyla adam gibi oyna bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 oha gankplankin remodeli gol d. roger olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 fizz iyi he.ölmiyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 arkadaş oyundan cıksın diye bekliyorum, 5 dakakda bir atıyor.. şimdide 20 dakkalık queue verdi.. abv riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 fizz'e atak sipit kasınca mükemmel oluyomuş beya. bide abi, peçten sonra kule normal ataklarımı dodgeladı 3 kere falan. gg riot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bugun iki arkadas oynayalim dedik 3vs3 mac icin ama acayip usandirdilar bizi amk. adam 1-10-3 yapmis hala bagiriyor noobs diye, daha biz yokuz ortada kabak gibi tuzaga dusuyor, guya yakaladi birini tek oldurecek mal ya sonra digerleri ortaya cikip 10 olume kadar gidiyorlar.. yok ya boyle dangozlar egleneyim diye girdigim oyunu bok ediyorlar afshdgadag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bugün minion missledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Champ seçtikten sonra oyun başlamıyor arkadaş ekranın ortasında siyaha dönüyor herşey öyle kalıyor reconnect de işe yaramıyor ,beleş oyun diye de baydı her hafta iki satır birşey yükledikten sonra bu tarz sorunlar çıkıyor :S bu sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 repair ile düzeldi pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 naruto geliyormu ondan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aha naruto geliyo valla hatta sexy no jutsu var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lanet olsun ranked midlere. neden karthus oynarsın ki abi rankedda? ve nasıl feedlersin swaini leblancla? 2 oyunda da mid feedlendiği için verdik ya. atarlardayım ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Naruto geliyorda , bu arada çıkardıkları volibear çok tırt hero. Kimse almıyor bile artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 benim gördüğüm adamların hiçbiri hakkını veremiyodu , hepside rezil skorlarla bitirdi zaten. belki ilerde oturur bu lol camiası ünlü bi oyuncunun buildini görmeden kafasını kullanıp build ypaamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o da olabilir. Alacaktım bende ama baktım herkes fail oyunda volibearle, direk almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 mouse kaybolma sorununa ne zaman el atıcaklar? bende çok sık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tırt diyosunuz da.ayı ejderha arkadaşlığı çok kötü kalp kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar