sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 2 hero daha yolda nine tail fox ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 naruto geliyor işte rasenganıda hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Abi resmen rasengan koymuşlar ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 nerde yahu görmedim hiç bişi ben archon var bi tane yenı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://eune.leagueoflegends.com/news/special-champion-sneak-peek-nine-tails-fox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 o kadar canım sıkıldı ki lol'de denicem. dün indirdim kurmaya kalktım. pmb diye bi dosyada takılıp kalıyo install. var mı başka yerden indirebileceğim falan bi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çakma irenicusu almam herhalde de naruto gelene kadar 6300 birikir bu çin firması riotu satın aldığından beri sürekli asya karakterleri geliyor zaten. yakında oni kappa tengu falan doldururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ahahahaha resmen blitz'deki ip düşüşünü bildim. Geçen bedava haftasında çok hoşlanmıştım kendisinden tam 6.3k'a alıcakken dedim bunlar ne zamandır karakter fiyatı azaltmıyor, kesin yakında olur bekle diye. Nitekimde öyle oldu. http://animejunkies.net/forums/images/smilies/trolls/FuckYea-FuckYea.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 domi çok eğlenceli ya ranged carry baya efektif akali,shaco direk ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bunlar ben annieyi aldıkdan sonra fiyatını indirmişlerdi 1-1.5 ay sonra sonra bana geri verdiler aradaki farkı, acaba aynısını blitz içinde yaparlarmı gerçi arada 3-4 ay var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Vingthor said: o kadar canım sıkıldı ki lol'de denicem. dün indirdim kurmaya kalktım. pmb diye bi dosyada takılıp kalıyo install. var mı başka yerden indirebileceğim falan bi durum? %33'te kalıyorsa, sil bir daha kur düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 3 tane 6300 lük heroda indirim yapmışlar 3 ünüde almıştım önceden mail atıcam ip lerimi verin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu oyunda şu konsept beni bayıyor 1 support 1 ad lane 1 jungle gerisi 1 ap sonuncu top solo kasabilecek çok standart oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 turnuvada millet öyle başarılı oldu 'X takımı böle ezdi vışş ohaa' diye diye kimse farklı build yapmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben tipini beğendiğimi alcam yea zaten bilmiyorum hiro falan. bu SHEN nası bi hiro? tank diyo. çok arassalmış. alayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Alma, insanların umutlarıyla oynama. Shen beklenti herosudur, senden çok şey beklerler. Yapamazsın üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yapar, niye yapamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Deathblade said: Alma, insanların umutlarıyla oynama. Shen beklenti herosudur, senden çok şey beklerler. Yapamazsın üzülürsün. bi anlat. ortalamanın üzerinde oynuyorum moba oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sdfsdfs. Ya ilk alınacak bir hero değil o yüzden dedim. Shen'in olayı tank olması ve onun büyük bölümünü son bir kaç ay önce gelen nerfle elinden aldılar. Artık eskisi kadar iyi tank olabilme potansiyeline sahip değil. En önemli özelliği "taunt" skilli, toplu olarak atıyor, atabildiği adamlara 2 sn civarında taunt koyuyor. Bu skilli 5v5 savaşlarda en az 2-3 kişiye (mümkünse carry'e) tutturman lazım. Daha sonra ilk skillini lane'de canı az olan arkadaşının canını arttırmak için, kill almak yerine, canı dolu olan creeplere atarak, onun canını arttırman gerekir. En önemlisi ulti, ultin haritada istediğin ally heronun yanına ona belli bir artı can vererek gitmeni sağlıyor ama 8-10 lvl'den sonra o canın hiç bir önemi kalmıyor. O yüzden gözünün sürekli haritada olup, en ufak bir gang durumu gördüğünde onların saldırmasını beklemeden direk ultini kullanıp gang yapana taunt atman gerekir. Yoksa verdiği can çok kolay bitebiliyor. Gene aynı şekilde kendini de teleport yapabilirsin, kaçmak için. Ama öyle böyle değil bayağı fazla bir cd si var. İlk başlıyorsan, git xin, master yi falan al. Hem oyundan daha fazla zevk alırsın, hemde takıma katkın daha fazla olur. LOL'de o kadar tank,dps,caster ayrımı yok. Her hangi bir dps karakterini de item destekli ( misal xin ) şöyle böyle tank kıvamına getirebilirsin. http://www.youtube.com/watch?v=uH_ZuyB-frY Bu video varda, bu 1 yıl önceki hali. O videodaki başta yaptığı tüm hareketleri şu an denesen direk ölüsün. 1.si artık ilk skilli o kadar dmg vurmuyor ve heal etmiyor. 2.si lvl başına aldığı hp,dmg oranları çok düşürüldü. Yani gereksiz bir hero haline geldi. Zevk için oynanır ama onun yerine bir alistair, bir amumu, rammus tercih edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 master yi en iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 shen bufflandı yanlız yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Buff dediğin ultisinin enerjisi 0'a çekildi. Birazda lvl base att. leriyle oynandı. Hala o eski halinden eser yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 o kadar takip etmiyorum shenide /v/ de buffdan sonra gayet eziyordu millet op olmasada gayet viable olduğunda hemfikirdi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 daha bitek garen aldıydım tutoryıldan görüp oda. sanırım o baya op. miss fortune mudur nedir o op. 35 kill falan aldım sanırım onlada. hondan falan daha dengeli sanıyodum değil kesinlikle ya. gerçi lvl 9 adamlarla oynuyorum djfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bide olaf nası olaf fjdhj abi tipini beğendiğimle oynarım net. farketmez hakkaten ya en kötü olsada oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar