deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sırf support da değil, ben genel olarak bu saçma sapan flamelerden nefret ediyorum. Adamlar bir başlıyor kavga etmeye oyun orada bitiyor, 3-0 öndeyken support niye last hit atmış creep'e diye bot kavga etmeye başladı 9-24 mü neydi oyun bittiğinde skor. Silme gerizekalı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 direk ignore yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Neler var arkadaşlar cidden sizin başınıza gelen şeylere pozitif yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yemişim competitive gamingi, tetris oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 preseason ladder yeni açıldı. böyle mallar yavaşça aşağı inicek o zamana kadar dominion go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Dominion'a da hiç bakmadım daha, orda da flamethrower'lar denk gelir takıma laptopu camdan fırlatırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Dominion'u ranked gibi ciddi oynarsan zaten kanser eder adamı. Epi topu 15-20 dk sürüyor zaten oyunlar. 300-100 falan kazanıyoz ehe derken, oyunu çok rahat bi şekilde kaybedebiliyorsun. tf/pant'ın ultisi , mobility botlu rammus falan hep güzel şeyler bunlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Gittim oynadım 250 36 öndeydik, bizden malın teki GG NOOBS dedi afk bıraktı karakteri sonra kaybettik. Bugün var bir şey asfghdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi dominionda.. 4 point var, geri dön 3ünü savun diyorum yok. illa abaselerine girecek adamların. 120 vs 30 durum ve kaybediyoruz. takım hala inadına ardarda ölüyor, adamların ivnentory o son 5 dakkada full diziliyor , garip işler bunlar.. belki biri tuto fln yazarda bu çoluk çocuk tayfasıda öğrenir bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 LethE said: abi dominionda.. 4 point var, geri dön 3ünü savun diyorum yok. illa abaselerine girecek adamların. 120 vs 30 durum ve kazanıyoruz. takım hala inadına ardarda ölüyor, adamların ivnentory o son 5 dakkada full diziliyor .. ve defeat, garip işler bunlar.. belki biri tuto fln yazarda bu çoluk çocuk tayfasıda öğrenir bişiler. abow naptım ben. uyku :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 En op hero hangisidir dominion için? Nasus denedim, fena değil, Veigar baktım hiç olmadı, şimdi Mordekaiser deniycem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 malza fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fightlar çoğunluk 1vs yada 2vs şeklinde olduğundan tanky AD'lerin hepsi desem yanlış olmaz sanırım. jax, lee, leblanc, op baya. Bi de shaco unsuru var tabii, traplar ile direk troll. Kuleyi capture etmeye çalışırken trap açılırsa, kule de sana vurmaya başlıyor, bir de interrupt edildiğin için kuleyi ele geçirmeye tekrar başlayabilmek için 3-4 saniye falan beklemen gerekiyor ki öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kule altına konan trapler gözüküyor(invis herşey gözüküyor aslında). kuleyi almadan bi vuruyosun trape sonra capture a başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kule düşmanın olsa bile görebiliyorsun yani ? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 evet öyle. nidalee caitlyn trapleri daha iyi o yzden. 2-3 saniye vurduklarından capture da geçiktiriyoyada pozisyonlarını bozuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 support 1600'a kadar oynamayın akıl sağlığınız için, ben ad carry ile elo hell'den çıkamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 2 kişi solo queue ya giriliyor.. support alıp arkadaşının yanında duracan anca öyle cıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BTW report sistemi hiç bir şeye yaramıyor, 2 gündür anaları bacıları aoe farmlıyorum chatte, her oyun feed, afk vs.nin dibine vuruyorum ranked'da tık yok daha sdfgh Banlasınlar diyorum banlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Zaman alıyordur. Kim bilir ne kadar adam var Tribunal'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bence pek kurcalamıyorlar, yoksa bayağı adamı silkelemeleri gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dominion'un kralı açık ara teemo. son girdiğim 15 oyunda hep teemo oynadım. süper eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 heimerde çok zevkli turret trap mantar bunlar öne çıkıyor zaten genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 caith deli savunuyor dominionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 adamlar değişik hero yapmada sınırları zorluyorlar. riven baya eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar