Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sırf support da değil, ben genel olarak bu saçma sapan flamelerden nefret ediyorum. Adamlar bir başlıyor kavga etmeye oyun orada bitiyor, 3-0 öndeyken support niye last hit atmış creep'e diye bot kavga etmeye başladı 9-24 mü neydi oyun bittiğinde skor.

Silme gerizekalı adamlar.
Mesaj tarihi:
Dominion'u ranked gibi ciddi oynarsan zaten kanser eder adamı. Epi topu 15-20 dk sürüyor zaten oyunlar. 300-100 falan kazanıyoz ehe derken, oyunu çok rahat bi şekilde kaybedebiliyorsun. tf/pant'ın ultisi , mobility botlu rammus falan hep güzel şeyler bunlar ^_^
Mesaj tarihi:
abi dominionda.. 4 point var, geri dön 3ünü savun diyorum yok. illa abaselerine girecek adamların.
120 vs 30 durum ve kaybediyoruz. takım hala inadına ardarda ölüyor, adamların ivnentory o son 5 dakkada full diziliyor , garip işler bunlar..

belki biri tuto fln yazarda bu çoluk çocuk tayfasıda öğrenir bişiler.
Mesaj tarihi:
LethE said:

abi dominionda.. 4 point var, geri dön 3ünü savun diyorum yok. illa abaselerine girecek adamların.
120 vs 30 durum ve kazanıyoruz. takım hala inadına ardarda ölüyor, adamların ivnentory o son 5 dakkada full diziliyor .. ve defeat, garip işler bunlar..

belki biri tuto fln yazarda bu çoluk çocuk tayfasıda öğrenir bişiler.

abow naptım ben. uyku :/
Mesaj tarihi:
fightlar çoğunluk 1vs yada 2vs şeklinde olduğundan tanky AD'lerin hepsi desem yanlış olmaz sanırım. jax, lee, leblanc, op baya. Bi de shaco unsuru var tabii, traplar ile direk troll. Kuleyi capture etmeye çalışırken trap açılırsa, kule de sana vurmaya başlıyor, bir de interrupt edildiğin için kuleyi ele geçirmeye tekrar başlayabilmek için 3-4 saniye falan beklemen gerekiyor ki öf.
Mesaj tarihi:
BTW report sistemi hiç bir şeye yaramıyor, 2 gündür anaları bacıları aoe farmlıyorum chatte, her oyun feed, afk vs.nin dibine vuruyorum ranked'da tık yok daha sdfgh

Banlasınlar diyorum banlamıyorlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...