Slint Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 En iyi jungler+ap carryle taşınıyor takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Yükleme %33'te kalınca ne yapıyorduk? Onunla ilgili bir şeyler yazıyordu lol'ün sitesinde ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 solo ranked oynayınca rating gelmiyor sanırım. dun 1 lose 1win rating gözükmüyor yoksa - ye düştü yenince tekrardan 0mı oldu bilmiyorum. arranged team mi lzm rating için lazım değilse solo ne diye duruyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 rating belli bi sayının altındayken yazmıyo.. millet "oha 1100 bu " gibi tavır koymasın diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yok chat roomda 1k-1,6ya kadar gördüm öyle bi kaç kişinin üstüne gelince yazıyordu ratingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gençler oynamak isteyen var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 weste geçtim şu dünyada nefret ettiğim 3 ırk toplanmıştı adeta easte pl ru swe cyao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fin said: weste geçtim şu dünyada nefret ettiğim 3 ırk toplanmıştı adeta easte pl ru swe cyao. hayırlı olur inşallah, bişey soracam ping durumu nasıl west te east e gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 reverse annie felaket şirin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ping değişmedi hiç hatta biraz daha iyi gibi westte oyuna girince east&nordic 90-100 ms değeri alıyordum westte 50-60 falan ama oynanabilirlik olarak yakın yani çok bişi farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 weste donen olduysa tekrar eklesin ohohof nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 valla bende westteyim KageXIII nick ekleyin oynarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 geçelim abi pati olarak weste. rus mus diyoruz easti hor görüyoruz da, adamlar harbi rus lan. rankedlarda kabuslarım. zaten artık oynamıyorum ranked. wraithlerde ölen cangılcı master yi mi dersin, smite ile lane'e gelen rammus mu dersin (xin zhao reloaded), bottan sonra ilk itemi void staff olan soraka mı dersin. bi dolu adam var. ayrıca exhaust+ignite alıp mid giden caith de gördüm. rus tabi ki. tam 1300 eloya geçecekken, firewall diyip 20dk boyunca oyuna girmemi engelleyip leaver olmamı sağlamış riotu da unutmamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 saydıklarının hepsi westte de var. üstelik fransızlar çok küstah. polonyalılar daha samimi en azından gerzek olsalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 akali +4 cc ile orianna kesemeyen east oyuncularını seviyorum, çok güzel duruyo match historyde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben east'te devam etmeyi düşünüyorum, herkes west aktıktan sonra ne anladım ben 2'e bölünmüş server'ı. Biraz daha east'te takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şu başlığı eu/west olarka ayırmak lzm aslında yeni bi topic açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Suraya bir tr takimi katilamamis mi ya :)) http://www.nationalesl.com/us/lol/sbnc/group_stage/rankings/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Reverse annie harika ya. Annie becerebilsem alcam skini o derece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 olsun sen skini al sonra flame konusu hazir zaten , skini almışın ama skilli alamamışsın falan diye hahahaha Klasik flame gidişatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 annie çok zevkli yav mid'e noob gelirse ağzına vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Dün Annie'yle oynadım beceremedim :( Ama Galio mükemmel bi karakter ya. 6-2-20 oynadım ama nasıl zevk aldım anlatamam. Flash+ulti ile karşı takımı tauntlamak, sonra arkadan bizim fiddle ve katarinanın atlaması... OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Galio gibi herolar takım oyunu için ama, pug maçlarda etkisiz karakter direk. Ben orada tauntu açmışım, adam full hp'yle kule dibine koşup base'e teleport oluyor. Sonra nah oynarım ben sana supportu tankı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 şu ranked oyunlarda neden morde banlıyorlar noob gibi pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben de west'e geçtim. talon da aldım; ilk başlarda çok kesip çok ölüyodum, çözdüm nasıl oynamam gerektiğini, kan alıyorum artık sakfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar