Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
solo ranked oynayınca rating gelmiyor sanırım.
dun 1 lose 1win rating gözükmüyor yoksa - ye düştü yenince tekrardan 0mı oldu bilmiyorum.
arranged team mi lzm rating için lazım değilse solo ne diye duruyor orda
Mesaj tarihi:
Fin said:

weste geçtim şu dünyada nefret ettiğim 3 ırk toplanmıştı adeta easte pl ru swe cyao.

hayırlı olur inşallah, bişey soracam ping durumu nasıl west te east e gore?
Mesaj tarihi:
ping değişmedi hiç hatta biraz daha iyi gibi westte oyuna girince east&nordic 90-100 ms değeri alıyordum westte 50-60 falan
ama oynanabilirlik olarak yakın yani çok bişi farketmedi.
Mesaj tarihi:
geçelim abi pati olarak weste. rus mus diyoruz easti hor görüyoruz da, adamlar harbi rus lan. rankedlarda kabuslarım. zaten artık oynamıyorum ranked. wraithlerde ölen cangılcı master yi mi dersin, smite ile lane'e gelen rammus mu dersin (xin zhao reloaded), bottan sonra ilk itemi void staff olan soraka mı dersin. bi dolu adam var. ayrıca exhaust+ignite alıp mid giden caith de gördüm. rus tabi ki. tam 1300 eloya geçecekken, firewall diyip 20dk boyunca oyuna girmemi engelleyip leaver olmamı sağlamış riotu da unutmamak lazım tabi.
Mesaj tarihi:
Dün Annie'yle oynadım beceremedim :(

Ama Galio mükemmel bi karakter ya. 6-2-20 oynadım ama nasıl zevk aldım anlatamam. Flash+ulti ile karşı takımı tauntlamak, sonra arkadan bizim fiddle ve katarinanın atlaması... OF
Mesaj tarihi:
Galio gibi herolar takım oyunu için ama, pug maçlarda etkisiz karakter direk. Ben orada tauntu açmışım, adam full hp'yle kule dibine koşup base'e teleport oluyor. Sonra nah oynarım ben sana supportu tankı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...