TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yarın sabah açılır. yani senin postu attığın zamanı baz alarak yarın sabah. yoksa birazdan açılır. gibi. açılmayabilir de. öğlene geldi geldi, gelmedi eeeen kôtü akşama açılır. edit: yeni hero'yu deneyen var mı la? yazayım da şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oynamadım ama uste bir sürü oyunda gördüğüm kadarıyla jungle için şahane skilleri olsa da gankleri çok başarılı değil açıkçası, bir alex değil, xin, mumu, lee sin, nunu çok daha iyi skillere sahip gank için. takım savaşlarında işe yarıyor baya, 5v5 için gayet iyi bi karakter. shieldı var, survivabilitysi yüksek, ultisi carryleri epey yoracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hadi ya. adamlar bi tutturamadı gitti istediğim heroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Senin istediğin hero da mutfakta yaşar usta yatakta Kate Upton olsun, jungleda solo lane hızında kasıp, gankte amumu gücünde olsun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ahahahahaha :) Özledim oyunu ya oynayamıyorum burdan, istanbul'a dönsem de 2 el atsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kaç para yeni hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 6300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 deadwoll said: Senin istediğin hero da mutfakta yaşar usta yatakta Kate Upton olsun, jungleda solo lane hızında kasıp, gankte amumu gücünde olsun heralde.yakın. şunu da bırakmadan edemicem. her ranked'da direkt yaşıyorum bikooğz. http://i.imgur.com/bwcdS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 300mslerdemisin gene ozan bey keyitlinle hetşat atasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 geçen son pickerim dedimki malz oynayacam stfu poolish dediler kaçtım oyundan direk :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 niye lock in yapıyosun başına geleceği bile bile derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 lockmu ne locku oyun başladı ban ekranında söyledim ahaha adamlar misyon adamı çıktı sen son pickersin sana ne kalırsa onu picklersin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 sana demedim yukarda karikatürü koyan arkadaşaydı sözüm hehe karikatür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kaede said: 300mslerdemisin gene ozan bey keyitlinle hetşat atasım varabi yine iyi ya bugünlerde. max 150. onla da en fazla taric olunuyo. OUTRAGEOUS ışınlanmalı hero oynanmıyo ama. kassadin, kata, akali falan. üzülmüyor değilim. olsun. ben gene supportumu alır, mid-game'de arkana takılır, assistimi toplarım. problem, telekom? bide doruk, rankedlarda öyle olmuyo abi, sırayla seçiyosun. :/ keşke dediğin gibi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 HON un sayfaya bakıyordum orda da maymun kral cıkmıs, lol ile aynı skiller hatta neredeyse. Aynı zamanlarda çıktılar hatta galiba, anlaşıp çıkartmışlar herhahlde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 rivercım bana rankedı öğretene kadar bi daha oku koyduğun şeyi :) ince nüansı yakalayamamışsın belki last picke 2 kişi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi adam çizmiş işte. illa detaya girip "mantık hatası var lololol" demek manasız yani. elemanın anlatmaya çalıştığını anladıysan np. kaldı ki ranked da sadece 1/2/2 şeklinde değil, 2/2/1 olarak da seçiyosun heroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tamam yahu tamam, laf da ettirmez karikatürüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ittirmem :D ve hemen yenisini koyarım. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/325/7/c/nidalee_comic_by_makani-d33clrl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 daha özet olamazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sezon 2 5 milyon dolar prize pool... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 DoruK said: poshet1 diye bi türk var. denk gelirse direk çıkın oyundan, yaşadığınız sinir harbine değmez. adam dün oyunda adımı gördüğü gibi (malum nickim türk ki çok pişmanım türkçe isim koyduğuma) ana avrat başladı küfüre. ranked game oynuyoruz güya, bu salak ortada akaliyle 0/4/0 giderken güç bela taşıdım oyunu kazandık, yemediğimiz küfür kalmadı. adamı ignoreladım bugün yine denk geldi oyuna, main charım olan singedı banladı beni görünce, ben singedım dememe rağmen. gitti vladla 0/6/0 yaptı. hayır olan 30 rank puanıma ve zamanıma oldu. yemin ediyorum şu oyunu 50€ yapsalar da böyle çocuklar girmese oyuna iki kere 50€ vericem. bu adamı görürseniz direk çıkın oyundan, hayatınızdan 30 dakika çalmayın gerek yok. abi dediğin kadar var hatta daha beter. bize de denk geldi demin. direk dodgelayın bu adam varsa o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 patiden o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 benim lan o hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abiiii. 3 gündür falan ekran kartım yanık. özledim yav. burdan kaede'ye sesleniyorum. blitz freeweek bitmeden yetişeceğim. caith trap & blitz grap = pewpew damage hohoho. evet pek fazla outrageous değil belki, ama en azından kafiyeli. o da demektir ki = functional and stylish bide dün lol ile ilgili görülebilecek en garip rüyayı görmüş olabilirim. patch notelarında "taric artık outrageous demeyecek. seiyüsü değiştirildi" gibi bi not oluyodu. böyle üzülüyodum falan. HAYROLA. amin. ve ben yavaş yavaş taric oluyorum adeta. fairy tail izlerken falan edolas arcında "magic has ruined this land" demekten alamıyorum kendimi taric sesiyle. mor skini alcam galiba yakında. taric cv al istersen. yok i will play "with clarity" o zaman; http://www.youtube.com/watch?v=Swsv5mwlMrg edit: abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar