GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Brand al iki tane ing. adını bilmediğim şu 20 dakkaya 200 hp 200 mana 20 ap veren item var ya ondan farmla Brand ile farmlanabiliyor. 3k hp in oluyor. sonra şapkadan al 30% ap çıkartan. deli dmg oluyor^^ Ama iyi farm kasman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Aa evet Brand vardı ama para yok ya sdfs Şu oyuna bi sandbox modu lazım oynayak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Kojiroh said: Leona'nın dpsi çok az, move speed çok az, survival eh, cc çoğunlukla yetersiz falan. Öyle alelade bi karakter olmuş. Hmm, late gamede etkili olan bi Maokai'a ben de denk gelmedim aslında. Yüksek survivallı bi AP oynamak istiyorum ben ya. AP olarak oynadığım karakterler Lux ve Veigar, ama ikisi de squishy, özellikle Lux. Nasus'u çok önceden oynamış ama becerememiştim, şimdi neler yapabilrim bilemiyorum. Ne önerirsiniz yüksek survival yüksek dps ranged bi AP? Var mı böyle bi şey (Vlad var diye biliyorum bi sdf)iyi de veigar gibi hayvan nuke u olan adamla milletin ortasına dalama abi bi zahmet :p lux keza. ki rylai, scepter, roa gibi itemlar gayet yardımcı oluyor bu duruma. ki luxun shieldi slowu gayet işe yarıyor, iyi kullanabilmek lazım. dediğin tarz morde var, mana sorunu yok, 5 kişinin arasına dalıp 1'ini öldürüp dönebilirsin rahatlıkla, hatta sağlam bi carrynin ghostunu alırsan pentaya gidebilirsin dsfs. annie var bide shieldı var flash yapıp kombo çakarak squishy karakterleri 1.2 saniye içinde direk öldürebiliyorsun. takım savaşlarında hayvani aoe dmg verebiliyor karşıda oynayan counterlamayı bilmiyorsa. tf var bi de ona bi bak kaçması kolay, chasing için de en iyi karakterlerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Abi işte ne zaman onlarla oynasam focuslanıyorum yani. Bi şey var bende çekiyorum milleti. Caitlynde de aynı muhabbet var, millet otomatik olarak yüksek dpslilere çullanıyo ve ben daha onlardan kaçmayı öğrenemedim galiba. Yoksa Lux'ken ii yancılık yapıyorum dokunmazlarsa skjhdfa Şu Vlad ve Brand işi kafama yatmaya başladı aslında. Bi beleşlerden bakiyim neler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tf beleş sanırım şu an onu bi dene kesinlikle. başta biraz zor gelebilir alışırsan yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Tee ilk oynamaya başladığım zaman denemiştim, o attığı üçlü kart olayını becerememiştim ama sevdiğim tarz bi oynanışı var evet, şu Polaklar tf ile instant lock in yapmayı bırakırlarsa deneyecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tf calısıyorum bende bu aralar :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tf en eğlenceli herolardan biri ya. bide gangplank seviyorum ben. ranged değil ama katarina işte dediğin tarz ap herosu onu dene yada akali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben bir ara oda arkadasimla oynuyordum, bole gambit tarzi kart firlatan bi tip vardi, o guzeldi bak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Gangplank en iyi ya. Hele nerflenmeden önce tam bi ölüm makinesiydi. Daha mid game'e giriliyo, bi parrley atıyodun 400 ZBAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hala yapabiliyosu onu :/ tf dedikleri işte gambit, hiç de beceremem çok kıl gelir kendisi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tf sevemedim pek bu haftaki freelerden poppy morgana hosuma gitti ama cok fragile morgana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 vlad ve malzahar oynayın solo 5v5 de oyun kazanmak istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 6300 birikmiyorki. Yine tam 6300 yapcam OOOO derken runelere bastım IP'leri 4k'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 runelar daha onemli zaten once onları tamamla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 1 page kullanıyorum ben aylardır. Heroya basıyorum ıpleri genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben daha 1 page'i yeni dolduruyorum zaten sıkıntı orda. Kaldı ki runeler olmasa bile gidip 1350'lik heroları falan alıyorum, daha hiç bir oyunda para biriktiremedim asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 IP boost varken abanın işte kaybetseniz bile yüz küsür geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ip boost varken rune sayfalarını dizdiniz dizdiniz yoksa yalan olur rune işi :) hani en azından standart bi kac sayfa yapın ad carry , support , tank , ap falan diye , yada en cok oynadıgınız heroların sayfalarını yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben mesela boost varken biriktirmistim 13 k , kayle ye sarmıstım ona bi sayfa yaptım 11k tuttu runelar , bende olmayanlar bıde :p zaten yanlıs hatırlamıosam +26 health veren quintessence 2k ip tanesi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 zamanında kullandığımız şimdi hiiiiç işe yaramayan bazı runelar vardı. nasılsa kullanmıyorum birleştiriyim dedim tek işime yarayan bi swiftness rune u çıktı çıka çıka o kadar runedan heheh, var o zaten o da bi de ttnet allah belanı versin 350~ ranked gameimde ilk leaveim sayelerinde oldu, hat bi gitti 1,5 saattir yok. müşteri hizmetlerindeki adam da alışmış sövenlere güzel güzel dinliyor sonra otomatik cevaplar çıldırcam :D hırsımı alamadım 200pingle oynıcam telefonun internetinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ben zaten sürekli ap ya da ad carry oynuyorum. Janna gibi support heroları da gayet ap runeleriyle oynanıyor :P Yeter 2 sayfa. Tek sıkıntım çok fazla alacak hero olması. Fiddle aldım az önce 3 oynadım 4.de başka heroya kaymaya başladı gözüm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 az önce poppy ile 31 kills ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Fiddle zevkliymiş de tüm kill'ler başkasına gidiyor, tutturamıyorum bir türlü, 35dk'lik oyunu 23 assistle bitirdim, 10 tane mi ne de kill var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Fiddle kötü ya ultisinden kaçmak çok kolay lifesteal desen tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar