DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 vayne ilk çıktığında almıştım direk ad kasın, yancı özellikleri atk speed arpen health olsun sırayla. zaten alıcağınız itemlar belli. bikaç oyunda video çekmediğime pişman oldum, hele bi-iki kez ashenin arrowının tam önünden tumble ile sıyrılmışlığım vardır film gibiydi, dreamhackteki gibi arkadan alkışları duydum böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi tane bos item slotu varken, 2 item birlestirmem gerekince napicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 toplam parasını toparla sonra birleşmiş haline buy de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 biri cantandayken otekini alinca birlesmiyo mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 recipe paralıysa birleşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hee 2 item+recipe, shopta yok yani slot, eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 birleşiyo ya nası birleşmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 birlesmiyo iste. aptalcaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Birleşmiyor malesef para biriktirip toptan alman lazım o yönü biraz salakça alışınca ama sorun yaratmıyor birde mordekaiser god yani ya karşıma öle efsane adamlar çıkmadığı için yada ben az çok iyi oynadığım için iyi hero başka hero beceremiyorum morde den sonra hele tank vari oldunmu yanında iyi suppo/killer varsa maymun ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ölünce para gitmediği için alıp stashe koymanın bi alemi yok ps: açılıyım anlaşılmamış sanırım, vanille şimdi bot aldın 350 gold. berserker greaves in fiyatı 570 gold a düşüyor. 420 item 150 de recipe. botu almadan tek tıkla yapıcak olsaydın 920 e yapardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ha siz üst tierı dioynuz, parasını vermeden alınmaz tabi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 para gitmiyo mu la olunce, vay anasini, tam nub oyunuymus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kaçırma işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oynadim da sarmadi hic ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 LethE said: ölünce para gitmediği için alıp stashe koymanın bi alemi yok ps: açılıyım anlaşılmamış sanırım, vanille şimdi bot aldın 350 gold. berserker greaves in fiyatı 570 gold a düşüyor. 420 item 150 de recipe. botu almadan tek tıkla yapıcak olsaydın 920 e yapardın sen maddi olarak bakmissin, ben yer sikintisindan müzdaribim dfs neese biriktirip aliyorum artik. ama bu smurflerin de... allah belasini virsin. hayvan herifler 2 eldir oynatmadilar. ryze da cok iyiymis bu arada, annieden daha cok sevdim. baska ne var ryze gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 veigar lux falan var o tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bu hafta rotasyon çok iyiymiş ya. Tam da tatilde olduğum zamana denk geldi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lux aldım bayağı kolay da alıştım, diğer casterlardan falan bayağı farklı mantığı, güzel kitelıyor, positioning ayarlıyor, gankliyor hatta supportu bile başarılı shield, root falan. Janna'dan sonra yeni oyuncağım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 lux çok iyi ya sorc skin indirime girerse alırım direk hatta mavi olanı Sona baya sarıyor bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 silme rus geldi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu arada riot points nasi kazaniliyo. influence points hep doluyo da öteki dolmuyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ama arkadas da benimle baslamisti mesela riot points u vardi, benim yoktu ondan merak ettim. edit':neese onun acc daha önce acilmis, arada kiyak gecmisler arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 O riot point serverların rezilliğinden kaynaklanan bir hediye olayıydı. Sen o günlerde hesaba giriş yapmadıysan falan sallamamıştır. Benim düşük seviye hesabımda da vermemişti mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Ulan yine gittim en squishy adamları sevdim şu oyunda da. AD'de mainim Caitlyn, AP'de Lux. Karşı takım az biraz işini biliyosa direk focusluyolar. Ve nasıl bi tesadüfse istisnasız her takımım aşırı derecede kötü oluyo ve karşısı all-star team hep, 5 kişi premade falan geliyo sürekli. Ulan adam tank diye kendini ölümsüz sanıyo, karşı takım toplu halde lane değiştirme amacıyla ormanın içinde yürüyoken gidiyo aralarına dalıyo, biz de o sırada gang planları kuruyoruz güya. Nefretimi kusmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar