Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bu ne abi hep 30dk max bekler girerdim şimdi calculating diyor 1 saat olcak nerdeyse allahım ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lanet olsun ya, açık bırakıyorum clienti normalde, saat 22.00 gibi oyun çöktü, az önce gireyim dedim 28dk bekletip sonra girmedi oyuna. 20 dakikadır bekliyordum sırada şimdi de 1 haftadır bir kez saçmalamayan bağlantım saçmaladı 1sn modemden sinyal alamadım patladı Que. 2 gündür 3 saat oyun oynadıysam 3 saat de sıra beklemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nameless belki millette magicpen rune vardır yada sen hiç magic res almıyosundur :/ sabahtan açıyorum valla akşama kadar gelip gidip oyun atıyorum rtahat raht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4.8k oldu şimdi ya orianna alıcam ya vayne biriktiricem yada yeni gelicek tank karıyı alıcam orianna ile tecrübeleriniz nasıl şu anda en çok aklıma yatan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Çok can sıkıyor, onu biliyorum dfg Yeni hero gelcekse ben de biriktiriyim, bir tane 6300'lüğüm olsun artık. Gerçi 20'ye de yaklaşıyorum rune gerekecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abi ben de 19'um, 20'ye ramak kaldı, ayrı classlardan örnek vermem gerekirse en çok Caitlynn, Veigar, Garen falan oynuyorum. Tank hariç hepsinde en giderlisi arpen/magicpen diyosanız ona abanıcam. 3.9k falan IP var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 20 olunca kırmızılardan arpen ve/veya mpen kas işte sarılardan hp/lvl alabilirsin lvl18 de 200hp veriyor 9 rune az değil zaten slotlar da yavaş yavaş açılacağı için yavaş yavaş doldurursun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Eyvallah, eve gidince oyun girmeme izin verirse oyuna girip hemen atlicam levelımı, binicem runelara vuracam first killi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kaede said: 4.8k oldu şimdi ya orianna alıcam ya vayne biriktiricem yada yeni gelicek tank karıyı alıcam orianna ile tecrübeleriniz nasıl şu anda en çok aklıma yatan o Orianna kral. Çok iyi farmlanıyor. Topu kendi üstünde kullanarak da çok iyi kite edebiliyorsun. Early gamede zayif kalirsa kötü ama. Mutlaka early gamede agresif oynucaksın lanede topu kullanarak. Vayne tavsiye etmiyorum eğer tek başına oynuyorsun, iyi bir support lazim lanede yanına. Fail olma oranım benim vayne ile daha yüksekti, oriana ile çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oriannayı beğenmedim topun ap ratiosu düşük mana costu hem harass hem farm için çok yüksek meh pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oriannanın ratioları kötü late gamede bi annie bi leblanc gibi vurmuyo ama başlarda harrass manyağı yapıyosun. hp/lvl runelar büyük kayıp direk armor/mres almak daha etkili lv18 de 200 hp veriyoda o levelda 200 hpnin anlamı ne, levle başına 12 hp fazla alıyosun çok gereksiz bence., edik: biraz erken yazsaymışım :/ hacı bizde olan champları alıyosan sor hesabı verelim 2 el oyna beğenirsen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sarıda her heroya kullanabileceğin genel rune arıyorsan en iyisi hp/lvl 2k lık ortalama heroda 10% ekstra hp demek ayrıca armor ve mdef ile de scalelemiş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 orianna iyi ya :) Ben baya kasiyordum ^^ su 20 dakkada mana hp artışı olan itemi alın işte ona ilk başta. late gamede yetiyor. Birde orianna ile ölmek zor, kendine speed ve kalkan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Birazdan yeni championu gösterecekler. http://www.solomid.net/streampopout.php?s=8624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 orianna early game ile efsane harras yapıyor ve yanındaki elemana iyi besliyor. ya 4 ip daha alabilseydim açıcaktım öğlen teemo, şimdi calculating hala sdlfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 açtım ve stream patladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu champion baya popüler olur. q: Bir sonraki auto attack için dmg+stun w: Armor+mres veriyor. Sion'un shieldine benzer bi şekilde patlıyor e: Amumu'nun bandage toss'una benziyor ama creepleri yok sayıyor. r: Aoe dmg kısmını görebildim. Muhtemelen başka bir özelliği daha vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Slint said: Bu champion baya popüler olur. q: Bir sonraki auto attack için dmg+stun w: Armor+mres veriyor. Sion'un shieldine benzer bi şekilde patlıyor e: Amumu'nun bandage toss'una benziyor ama creepleri yok sayıyor. r: Aoe dmg kısmını görebildim. Muhtemelen başka bir özelliği daha vardır. oha "e" üzer o halde. amumu mainim, sürekli minyınlara vuruyorum kafayı sinir oluyorum. hele dikkatim azcık dağınıksa bandage tossla fail üstüne fail. istiyorum bu karakteri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 7k ip hazır cıksın bekliyorum ben :/ runelarıda değiştiriyorum yavaştan sarıların yarısını dodge yaptım bile. bide rune pageim olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paket olayına baktımda cok dandik herolar var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yorick Bugı youtube da yorick ultimate bug diye aratın baya komik olmuş :D oyun bitmese oyunu sololıcaktı adam :Dtabi skor x-500 fln olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 teemo'ya alıştım. çok can sıkıcıyım lan askdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 off karthus kasınca yoketti ultiyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Slint said: Bu champion baya popüler olur. q: Bir sonraki auto attack için dmg+stun w: Armor+mres veriyor. Sion'un shieldine benzer bi şekilde patlıyor e: Amumu'nun bandage toss'una benziyor ama creepleri yok sayıyor. r: Aoe dmg kısmını görebildim. Muhtemelen başka bir özelliği daha vardır. r: + olarak ulti flee ediyor belli bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar