LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 :/ ben ztn once us deydim valla eu çok daha iyi söyliim. yoksa bırakmazdım o kadar kastığım ipyi. ps: yalnız dönüp runelarıma baktımda.. çok efsane bi runebookum var be :D noob günleri neymişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bana denk gelen oyunlarda 4 oyuncu usten ise 6'sı eu'dan kaçan oyuncular, öyle diyim. zaten pinglerden belli oluyor. şu durumda eu'nun yüzüne bakmam açıkçası, çok rezil halde. na'da rahatım yerinde, hem herkesin ingilizce konuşması çok iyi. serverlar ayrılsın durum düzelirse bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eu baya stabil ve düşük pingde bende allah allah 11:30 da girdim sırasız 70ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 peki splitten sonra westte mi eastta mı oynayacaksınız? ben şahsen weste geçmeyi düşünüyorum ama henüz karar vermedim, splitten sonra kısa bi süre için 1 seferliğine transfer hakkı tanınacakmış. bu hak herkese tanınacağı için de weste bir yığılma olması söz konusu tabii, tüm baltık west istiyor, yine aynı terane olabilir sunucularda. east daha rahat olacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 önce deneme sürüşü yaparım sonra seçerim doğuda KURWA KURWAlar varsa batıda da LE NOOBlar var nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 westın lamer bebeleri cekilmezdır dır dır dır konusup duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 polonyalılar da oynarken bi yandan votka götürüyolar sora towerdive yapıyolar. allahtan bi kaç lehçe küfür biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gene 10 dakkada girdim. güzelmiş bildiği nyaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 evelynnin stunını kaldırmışlar :( o kadar da skin falan alıp sevmiştim karakteri bayaa. ayıb etmişler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dün oyun içinde acı bir şekilde öğrendim :( meta gamei değişti evein artık fortingen ve backdoor üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 başka böyle çok büyük değişiklik yapılan karakter var mı peki ya? oyun içinde farkedip mala bağlamak istemiyorum. zaten yetoyum, iyce küfür yersem bırakırım utanıp oyunu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Que alabilen var mı? Oyuna giriyor ama que alamıyorum 5v5 3v3'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nazar değdirdiniz oyuna bile giremiyorum server status : undefined wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Negzel mordekaiser l2p ediyordum. Ulan oyuna focusladım, nerdeyse 3 haftadır 1 gün düzgün çalışmadı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 FromTheHell said: evelynnin stunını kaldırmışlar :( o kadar da skin falan alıp sevmiştim karakteri bayaa. ayıb etmişler çok. wat http://files.sharenator.com/Aww_Yeah_meme_Meme_Faces_s250x196_156976_580_RE_resurrection-s250x196-170629-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şu yanlış resim ismi muhabbeti LoL threadlerinde çok iyi ya ahahah http://i52.tinypic.com/35lb478.jpg anniegetspentakill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mordekaiser çok karızma hero çok sağlam alsammı diyorum ip verip zevklidir böle hemen gebermiyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 karizma falan değil direk op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 mordekaiser hakkat çok karizma hero ama direk banlıyorlar ratedda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 morde tam küfür etmelik bi hero ya. bi ona bi de anivia denen kuşa sinir oluyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oyuna girebilsem Mordekaiser'imle tokatlıycam da işte giremiyorum öğleden beri pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 öğlen bi gitti serverlar ama aralıksız oynuyorum :D (nispet olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 spam yaparak girebildim servera ben de, ama net leş olduğu için oyuna girmeye cesaret edemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sitesinden server status e baktıgımda online diyor ama luncherda busy gözüküyor giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 2 arkadaşım online şu an, son 10dk içinde girmişler, ikisi de türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar