deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Gece 2'de ne que'si var bu oyunda pff, 1 aydır oynamıyordum herhalde 1m kişi başlamış o aralıkta oyuna. Ya da serverlar cidden tırtlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 us e geç rahat et sdfs zaten oynayanların yarısı eudan kaçanlar na nooblarına denk gelmek zor şu ara hehe hem ss yerine mia diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ya iyi de zaten çok oynayamıyorum, 6 aydan fazla oldu sanırım başlayalı daha 13 lvl oldum yeni sdfasf, eğer baştan lvllemek gerekecekse o iş yalan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Oha bu haftaki herolar iyimiş hatta hepsi iyi bu arada nickim Q00se eklemek isteyen eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 uste sıra ve ping durumu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yarım saat önce direk girdim, latency sorunu yok. Edit: us demişin :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 o deilde ne zaman hero alsam öbür hafta direk free to play oluyor saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu ne arkadaş 3 kişi oynardık şu oyunu şimdi ortalık pro dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 olm bu hoından iyimiş, önceden sölesyedinya gavat salih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vlad free ben de ona biriktiriyordum :oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 güzel ya hon daha iyi kasıp competitive oynıycaksan daha çok haz alırsın hondan ama şöyle işten dönüp yorgun argın biraz kafa dağıtmak için birebir oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi honun heroalr cok bayık bikez. burdakiler güzel yanı hepsinin bişileri var keyifli. carry alıp öle 2 dakkada 1 ulti 30 snde bir fırfır yapmıyosun. ps:udyr cok supermiş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Gangplank'e nolmuş öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 buffa ihtiyacı yoktu iyicene saçmalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Şuan hiç sıra yok akşamları acaip oluo 30 dakika beklediğim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bu arada 500 rp mi verdiler herkese bana 500 rp eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bana niye gelmedi ya bu :P online da oldum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 banada gelmedi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben gelip gelmediğine bakmak için oyuna bile giremiyorum lol. 38dk bekletti "server is too busy" diyip attı, şimdi que'ye bile giremiyorum QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Löyn busy dio, skinlerde indirimde kim var. İşallah bismillah woad ashe olmuştur Edit : Amumu, nidalee, fiddle skinler indirimde bu hafta pas geçiyorum. Birde puan gelmiş 550. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Gelen beleş rp ile malphite skini aldım dotadaki tiny gibi bembeyaz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bana gelmemiş. 350 hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Belli tarihler arasında oyuna girmiş olman lazımdı. Sitede yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 RP gelmeyen arkadaslar oyuna gırınce gorunmuyor ama bir oyun attıktan sonra gorunuyor, oyun atmadanda gorunmese dahi 550rp lik birsey satın alabılıyorsunuz bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Deathblade said: Belli tarihler arasında oyuna girmiş olman lazımdı. Sitede yazıyor. Yok ya bir haftadır falan tekrar oynamaya başlamıştım neyse, beleşe 2 skin kapatayım diyordum kısmet artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar