Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sniper ve lezbien canlarım iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sniper çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Şu an bir dizi izliyorum, iyi ki bu diziyi izliyorum. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çogzel dizi. sniper şahane. çogzel bitecek çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 izlio musunuz abi çok iyi dizi çok iyi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 savaş başlıyor... Rothstein bildiğin çok oldu artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 izliyoruz tabi suan en sevdiğim dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oha nasıl bitti dizi üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 off lan o yanci italyan her seferinde kurtulmuyo mu, rage basiyo icimi. azini yuzunu kirsinlar sunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şu dizinin introsu yüzünden ne zaman sigarı bıraksam tekrar başlıyorum arkadaş. 6 gün bırakıyosam 7. gün dizi geliyo. bu bi de mad man kesin sigara şirketleri para yediriyo. fakin emperyalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hani derler ya "bu dizinin başı güzel değil ama 2. sezon toparladı" falan diye. Bu dizi onlar ile alakası yok. Dizinin ilk bölümünden şuan ki bölümüne her biri ayrı güzel. Sniper ortalığı yaracak yakında gibime geliyor. ve evet savaş başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 2 bölüm kaldı sanırım sezonun bitmesine. bitsede izlesem toplu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 son bölümü izlemedim aksam izlerim onun harici dizi çok iyi gidiyor nazar değmesin.nucky amcamı dellendirdiler sonunda o diilde 8. bölümde nuckynin sniperla tanışınca suratının aldıgı ifade efsaneydi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan off, pc bozuldu, vizelerdi vs. derken ben nasıl unuttum bunu izlemeyi ya işin kötüsü çekimler var, 3 hafta daha adam gibi birşey izleyemeyeceğim. Bitsin öyle artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 özendirin istediğiniz kadar. 2 bölüm daha sabredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 son bölümü izledim demin son zamanların en iyi dizisidir bana göre.karakterler oyunculuk çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bir dizi bu kadar iyi çekilemez.Her sahnesinde bir ayrıntı,anlatmak istediği bir maksat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kaldırmasalar diziyi bari çok iyi gidio firefly ı izledim zaten allah belanı versin fox gerçi bunlar HBO. tüm dizileri süperdi nerdeyse go HBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 keldron said: Bir dizi bu kadar iyi çekilemez.Her sahnesinde bir ayrıntı,anlatmak istediği bir maksat var. Ajan Nelson'un Maksadı neydi lan? Çemçük dudaklı dilbere köstürdü sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yoldan cikti adam, ya da nuckye nispet icin yapiyo asdf, piskopat deli. adamim rothstein ama, super herif. italyan hiyari atip yerine iyi bi yanci bulsa daha iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 rothstein'i oynayan herif oyle bi research yapmiski senaristler o adama danisiyor. hem oyuncu hem wiki gibi bisey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi Nelson gibi "öküz-hırbo" bi karakteri oynamak da kolay değil lan... hoş haz de la puerta yı da götürdü herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Chalky de fena değil heee, yüzündeki yara falan efsane. eski marangoz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 chalky tam bir modern zaman gangasteri, hic o zamanin adami degilmis gibi, o dual wield silah cekme filan, konusmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar