PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aquila said: off izleyemedim, rothstein basgan napiyo? Rothstein başkan hala favorim. Bu bölümde birinin atarına bir bakışı var, bütün bölüme 3 puan ekledi 12 outta 10 oldu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 men in black 3 ten sonra adama saygımı yitirdim ben sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bölüm çok iyi lan. Margaret hala mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 2. bölüm çok daha iyi çıktı. EVERYBODY GOT GUNS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Baslamaya deger bir dizimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 monte kristo kontu çakması izlemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Red said: monte kristo kontu çakması izlemeye değmez Yok artık daha neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 red ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Nucky'nin banyoda gördüğü şeyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 zevksizliğin dorukları adam resmen ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Nigger_of_the_sand said: Nucky'nin banyoda gördüğü şeyi anlamadım traş bıçağı, başka bi adam sürekli orada kalıyor fln, ya da gelip gidiyor ki o bıçağı orda bırakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 PastorOfMuppets said: 2. bölüm çok daha iyi çıktı. EVERYBODY GOT GUNS. ahaha adam mükemmel. better than Mama's ha?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Barathrum said: Red said: monte kristo kontu çakması izlemeye değmez Yok artık daha neler... Benzesen tek yonu hirs sanirim karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 calimero said: Nigger_of_the_sand said: Nucky'nin banyoda gördüğü şeyi anlamadım traş bıçağı, başka bi adam sürekli orada kalıyor fln, ya da gelip gidiyor ki o bıçağı orda bırakmış.. Allahallah, ben bi kadının banyosunda bulunduramayacağı bişey olarak yorumlamamıştım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 http://i.imgur.com/HviRr.jpg aboov cok tehlikeli ikili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Nigger_of_the_sand said: calimero said: Nigger_of_the_sand said: Nucky'nin banyoda gördüğü şeyi anlamadım traş bıçağı, başka bi adam sürekli orada kalıyor fln, ya da gelip gidiyor ki o bıçağı orda bırakmış.. Allahallah, ben bi kadının banyosunda bulunduramayacağı bişey olarak yorumlamamıştım onu jileti çıkarıp kontrol etti zaten adam kılları. sakal başka, kadının bi tarafındaki kıllar başka. kaçar mı nucky abimden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 enee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Popeye said: http://i.imgur.com/HviRr.jpg aboov cok tehlikeli ikili olur. KILL IT BEFORE SHE LAYS EGGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bu chalky abiyi izlerken karşısındaki adam nasıl geriliyorrsa onla konuşurken bende geriliyorum lan.korkuyorum adamdan sdfs rosetti abi chalkynin beyaz olanı.ama daha sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi rossetti nası bi piskopat ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Nucky "acıma yetime döner koyar götüne" lafını iyi benimsemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Red said: bu chalky abiyi izlerken karşısındaki adam nasıl geriliyorrsa onla konuşurken bende geriliyorum lan.korkuyorum adamdan sdfs rosetti abi chalkynin beyaz olanı.ama daha sempatik http://i.imgur.com/OeG6P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://s3-ec.buzzfed.com/static/imagebuzz/web04/2011/6/14/11/best-omar-little-quote-14025-1308063695-79.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar