Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 i robot'u okudum, alakası yok dediğinle. nemesis gibi kitaplarında olabilir hani belki ama i robot değil..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaşım üç robot kuralı neden koymuştur Asimov? Çünküüüü aksiyon olsun ama mantıklı olsun. 3 robot kuralında savaş dışında bir şey var mıdır sorarım?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Thrall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Alakasız ama bilin yani.. Matrixte Neo rolü ilk olarak Will Smith ardından Brad Pitt ve Ewan McGregora götürülmüştür. Neyseki hiçbiri kabul etmemiştir ki Keanu Reeves oynamış. Trinty rolü İlk Jada-Pinkett Smith"e(Will Smith'in karısı) gitmiştir.Daha sonra Carrie Ann Moss düşünülmüştür. The Matrix gişede müthiş bir başarı(460 milyon dolar hasılat yaptı 65 milyon dolara çekildi) ve çok hayran kazandığı için Jada Wachowskilere filmde ne rol olursa oynarım diye 28 kere mesaj gönderdi. Morpheus rolü ise ilk Val Kilmer'a götürülmüştür ama kendisi bu tarz bir filmin iş yapamayacağını düşündüğünden reddetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yeni bir gelişme var. Matrix in araç sponsoru ve I robot unki aynı... Audi....[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet sponsor audi film i izledim ve film in ortalarina dogru matrix andiran sahneler ve diyloklar var ama sonucta sanal bir dünya veya ona benzer bir olgu yok sadece yaratilan robotlar var (genelde ev islerinde ve günlük hayatta) ama yapilan son robot akilli kendi kendini üretebilen ve kendi secimini kendi yapaliöen bir program bu yönleri ile terminatör e benziyor hatta terminatör deki kadin robot esnekligi var ama Anabilgisiyar bu robotlardan haberdar insanlarin vahsi oldugunu düsünerek insanlari kontrol altina almaya calisiyor neyse fazla anlatmayayim belki izlemek isteyen olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Skroce: ...ama sonucta sanal bir dünya veya ona benzer bir olgu yok sadece yaratilan robotlar var... Arkadaşım bizde zaten bu yüzden benzerlik var diyoruz. Sanal dünyadan bahsetmiyoruz. Matrix'in yaratılış sebebi ile i, robot aynı. Ondan bahsediyoruz. B166ER "Aklını" kullanarak artık ezilmek istemediğini kabullendi ve sahiplerini öldürdü. İnsan gibi yargılanmak istedi. Diğer robotlar onu desteklemeye başladı. Devlet robotların bu hareketini tehlikeli buldu ve robotlar ile cyborgları öldürmeye başladı. Kurtulanlar 01'i kurdu ...... Son savaş oldu robotlar kazandı. insanlar gökyüzünü kararttığı için güneş yerine enerji olarak insanları kullanmaya başladı ve bildiğimiz matrix hayatı başladı. Yani sen, biz "matrix ile alakalı" deyince yanlış bir açıdan anladın sanırım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 guzel film guzel, gidip gorun bi gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 izledin mi? eğer izlediysen bağlantı var mı bi çıtlatsana. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aslinda baglanti film belki ikinci bölümünde daha netlik kazanabilir cünkü filmin sonunda üretilen bu robotlar kendileri yok etrmek yerine özgür kalmayi tercih ediyorlar anabilgisayarin emrinden cikmis durumdalar ve birebir insan aci nerfet sadakat gibi temalari algilayabiliyorlar ve fiziksel acidan insandan kat kat üstünler insan en cok neyle savasir ???? matrix türü filmlerden hoslananlar bu filmden zevk alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eğer filmin sonunda Arabistan' a kaçarlarsa herşey net olur: "... ve medeniyetin beşiğine yerleştiler. Ev diyebilecekleri bir yere" Arşiv editörü (The Animatrix - İkinci Rönesans Bölüm 1) haritada bakarsanız oranın Arabistan daki Arafat dağı olduğunu görürsünüz. Burası Hz. Adem in cennetten indiği yerdir. [signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.[Bu mesaj Nebuch tarafından 03 Ağustos 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nebuch beni hasta ediosun...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ne alaka[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 neyse filmi İzledim de , sanki şunu demek istemişler : aha herşey bu olaylardan sonra başladi , matrixe kadar da uzandı.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: SpiritCrusher, 10 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: Nebuch beni hasta ediosun... insanların bişiylere aşırı ilgi göstermesi, başkalarını hep sıkar, çünkü bir çokları birilierinin kendin daha fazla şey bilmesini istemez ve hele de bu çok araştırmacı kişi büyük bir iyi niyetle bildiklerini başkalarıyla paylaşmak için aşırı bir çaba sarfedese bu yaptıının bir hava atma olduğu kesinlikle düşünülen ilk ve tek şeydir.. bunu biliyorum çünkü bende her daim böyşe birşeyle karşılarşıyorum..Nebuch tan daha çok yada belki onun kadar bende matrixle ilgileniyorum, araştırıyorum.. hemde neler neler.. ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum.. hatta bazı paranoyaklar "adamlar kendilerinin bile annamadıı bi film yapmışlar sşize bundan bi anlam bi felsefe çöıkarmaya çalşışıosunuz" gibi yargılarla geliolar.. neyse ..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Dragonmax, 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum film degilmi ?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 SADECE bir filim diil :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Dragonmax, 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: said: SpiritCrusher, 10 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: Nebuch beni hasta ediosun... insanların bişiylere aşırı ilgi göstermesi, başkalarını hep sıkar, çünkü bir çokları birilierinin kendin daha fazla şey bilmesini istemez ve hele de bu çok araştırmacı kişi büyük bir iyi niyetle bildiklerini başkalarıyla paylaşmak için aşırı bir çaba sarfedese bu yaptıının bir hava atma olduğu kesinlikle düşünülen ilk ve tek şeydir.. bunu biliyorum çünkü bende her daim böyşe birşeyle karşılarşıyorum..Nebuch tan daha çok yada belki onun kadar bende matrixle ilgileniyorum, araştırıyorum.. hemde neler neler.. ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum.. hatta bazı paranoyaklar "adamlar kendilerinin bile annamadıı bi film yapmışlar sşize bundan bi anlam bi felsefe çöıkarmaya çalşışıosunuz" gibi yargılarla geliolar.. neyse .. Ah, bu sırada bir yanlış anlama olmuş, SpiritCrusher Nebuch ile benim yakın dostumuzdur. Yanlış anlaşılacağını tahmin etmiştim. Hatta onu uyarıp mesajının sonuna gülücük koy demiştim ama unutmuş :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hakketten bayaa bi yannuş annaşılmış, eheh.. :) nese olur böle vakalar paticikler takmazlar..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Matrix Online I robot ve Matrix × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaşım üç robot kuralı neden koymuştur Asimov? Çünküüüü aksiyon olsun ama mantıklı olsun. 3 robot kuralında savaş dışında bir şey var mıdır sorarım?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Alakasız ama bilin yani.. Matrixte Neo rolü ilk olarak Will Smith ardından Brad Pitt ve Ewan McGregora götürülmüştür. Neyseki hiçbiri kabul etmemiştir ki Keanu Reeves oynamış. Trinty rolü İlk Jada-Pinkett Smith"e(Will Smith'in karısı) gitmiştir.Daha sonra Carrie Ann Moss düşünülmüştür. The Matrix gişede müthiş bir başarı(460 milyon dolar hasılat yaptı 65 milyon dolara çekildi) ve çok hayran kazandığı için Jada Wachowskilere filmde ne rol olursa oynarım diye 28 kere mesaj gönderdi. Morpheus rolü ise ilk Val Kilmer'a götürülmüştür ama kendisi bu tarz bir filmin iş yapamayacağını düşündüğünden reddetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yeni bir gelişme var. Matrix in araç sponsoru ve I robot unki aynı... Audi....[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet sponsor audi film i izledim ve film in ortalarina dogru matrix andiran sahneler ve diyloklar var ama sonucta sanal bir dünya veya ona benzer bir olgu yok sadece yaratilan robotlar var (genelde ev islerinde ve günlük hayatta) ama yapilan son robot akilli kendi kendini üretebilen ve kendi secimini kendi yapaliöen bir program bu yönleri ile terminatör e benziyor hatta terminatör deki kadin robot esnekligi var ama Anabilgisiyar bu robotlardan haberdar insanlarin vahsi oldugunu düsünerek insanlari kontrol altina almaya calisiyor neyse fazla anlatmayayim belki izlemek isteyen olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Skroce: ...ama sonucta sanal bir dünya veya ona benzer bir olgu yok sadece yaratilan robotlar var... Arkadaşım bizde zaten bu yüzden benzerlik var diyoruz. Sanal dünyadan bahsetmiyoruz. Matrix'in yaratılış sebebi ile i, robot aynı. Ondan bahsediyoruz. B166ER "Aklını" kullanarak artık ezilmek istemediğini kabullendi ve sahiplerini öldürdü. İnsan gibi yargılanmak istedi. Diğer robotlar onu desteklemeye başladı. Devlet robotların bu hareketini tehlikeli buldu ve robotlar ile cyborgları öldürmeye başladı. Kurtulanlar 01'i kurdu ...... Son savaş oldu robotlar kazandı. insanlar gökyüzünü kararttığı için güneş yerine enerji olarak insanları kullanmaya başladı ve bildiğimiz matrix hayatı başladı. Yani sen, biz "matrix ile alakalı" deyince yanlış bir açıdan anladın sanırım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 guzel film guzel, gidip gorun bi gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 izledin mi? eğer izlediysen bağlantı var mı bi çıtlatsana. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aslinda baglanti film belki ikinci bölümünde daha netlik kazanabilir cünkü filmin sonunda üretilen bu robotlar kendileri yok etrmek yerine özgür kalmayi tercih ediyorlar anabilgisayarin emrinden cikmis durumdalar ve birebir insan aci nerfet sadakat gibi temalari algilayabiliyorlar ve fiziksel acidan insandan kat kat üstünler insan en cok neyle savasir ???? matrix türü filmlerden hoslananlar bu filmden zevk alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eğer filmin sonunda Arabistan' a kaçarlarsa herşey net olur: "... ve medeniyetin beşiğine yerleştiler. Ev diyebilecekleri bir yere" Arşiv editörü (The Animatrix - İkinci Rönesans Bölüm 1) haritada bakarsanız oranın Arabistan daki Arafat dağı olduğunu görürsünüz. Burası Hz. Adem in cennetten indiği yerdir. [signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.[Bu mesaj Nebuch tarafından 03 Ağustos 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nebuch beni hasta ediosun...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ne alaka[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 neyse filmi İzledim de , sanki şunu demek istemişler : aha herşey bu olaylardan sonra başladi , matrixe kadar da uzandı.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: SpiritCrusher, 10 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: Nebuch beni hasta ediosun... insanların bişiylere aşırı ilgi göstermesi, başkalarını hep sıkar, çünkü bir çokları birilierinin kendin daha fazla şey bilmesini istemez ve hele de bu çok araştırmacı kişi büyük bir iyi niyetle bildiklerini başkalarıyla paylaşmak için aşırı bir çaba sarfedese bu yaptıının bir hava atma olduğu kesinlikle düşünülen ilk ve tek şeydir.. bunu biliyorum çünkü bende her daim böyşe birşeyle karşılarşıyorum..Nebuch tan daha çok yada belki onun kadar bende matrixle ilgileniyorum, araştırıyorum.. hemde neler neler.. ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum.. hatta bazı paranoyaklar "adamlar kendilerinin bile annamadıı bi film yapmışlar sşize bundan bi anlam bi felsefe çöıkarmaya çalşışıosunuz" gibi yargılarla geliolar.. neyse ..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Dragonmax, 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum film degilmi ?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 SADECE bir filim diil :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Dragonmax, 11 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: said: SpiritCrusher, 10 Ağustos 2004 11:21 tarihinde demiş ki: Nebuch beni hasta ediosun... insanların bişiylere aşırı ilgi göstermesi, başkalarını hep sıkar, çünkü bir çokları birilierinin kendin daha fazla şey bilmesini istemez ve hele de bu çok araştırmacı kişi büyük bir iyi niyetle bildiklerini başkalarıyla paylaşmak için aşırı bir çaba sarfedese bu yaptıının bir hava atma olduğu kesinlikle düşünülen ilk ve tek şeydir.. bunu biliyorum çünkü bende her daim böyşe birşeyle karşılarşıyorum..Nebuch tan daha çok yada belki onun kadar bende matrixle ilgileniyorum, araştırıyorum.. hemde neler neler.. ama insanalrın ona "sadece bir film" diye bakmalarını değiştirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum.. hatta bazı paranoyaklar "adamlar kendilerinin bile annamadıı bi film yapmışlar sşize bundan bi anlam bi felsefe çöıkarmaya çalşışıosunuz" gibi yargılarla geliolar.. neyse .. Ah, bu sırada bir yanlış anlama olmuş, SpiritCrusher Nebuch ile benim yakın dostumuzdur. Yanlış anlaşılacağını tahmin etmiştim. Hatta onu uyarıp mesajının sonuna gülücük koy demiştim ama unutmuş :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hakketten bayaa bi yannuş annaşılmış, eheh.. :) nese olur böle vakalar paticikler takmazlar..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar