Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 gecen gun I ROBOT die bi filmi n fragmanı vardı. kitabını okumustum harbi iyiydi kitap ma sorun simdi farklı bir yol alıyor. fragmanda matrix revulations ın cast muziği calıyordu (tavsiye ederim) sasırdım biraz simdi aklıma takılan soruları sıralıyorum: 1. saldıran robotun model numarasını hiçbir fragmanda soylemiorlar. ( b166er olabilir ) 2. ikinci ronesans bolum 1 de saldıran robotun modelini yokettiklerinden bahsedior. 3. robot asırı sekilde b166er ye benziyor. 4. wachovski ler keanu reeves teklifi kabul etmeseydi neo yerine will smith i oynatacaktı. 5. robotun saldırıs nedeni 6166er ile aynı.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 will smith bööğh o herif oynasaydı matrix de walla izlemezdim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aklına hiç keanu reeves gelir miydi?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ne olursa olsun herkes rollere cuk oturmuş görünüyo bana bi tek yeni kahine çok ısınamadım o da normal :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kahin zaten ozellikle degisik bi tip secilmis..repliklerde geciyordu, "bekledigin gibi biri degilim degil mi?" gibisinden..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kahinin yaptığı seçimlerin onun fiziksel kodlarına etki ettiğinden bahsediyor. birinci filmde neo nun kalıcı öz görüntüsünün ikinci filmde değiştiğini goruyoruz ( sac sekline kadar değişmişti hatırlarsanız) bunun yaptığı seçimle yakından alakası var. onceden neo matrixe gözlükle birlikte girmezken artık zion tarafında olmayı tamamen sectiği için onlar gibi gözlük ile giriyor.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu arda B166ER ilk başkaldıran robotun seri numarası dır[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bende cok şey duydum i-robotla ilgili, merakla bekledigimiz bir yapit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Matrixteki yeni kahinin nedeni, eski kahini oynayan oyuncunun ölmüş olmasıdır, rip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu kurgu dışı olan nedeni... biz bunu mantıklı yapan şey i tartıştık.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu arada bu iki filmin bağlantısıyla ilgili bi site biliyor musunuz? bu bağlantıyı kısıtlı bilgimle buldum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Şu an da büyük bir ihtimalle yoktur ama 1 2 ay sonra bulunur kesin!!![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 saol dostum.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Nebuch, 03 Temmuz 2004 15:31 tarihinde demiş ki: kahinin yaptığı seçimlerin onun fiziksel kodlarına etki ettiğinden bahsediyor. birinci filmde neo nun kalıcı öz görüntüsünün ikinci filmde değiştiğini goruyoruz ( sac sekline kadar değişmişti hatırlarsanız) bunun yaptığı seçimle yakından alakası var. onceden neo matrixe gözlükle birlikte girmezken artık zion tarafında olmayı tamamen sectiği için onlar gibi gözlük ile giriyor. bu da yalan. ilk filmde giysiler iyi seçilemedi çünkü filme yeterli yatırım yapılamamıştı. ikinci filmde giysiler ve imajlar tam olarak profesyönel ellerden çıktı. buna da senin dediğin şekilde kalıp uydurdular.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öeh yani Mum_Chamber. Ne olursa olsun ilk film yapıldığı zaman diğer 2 filmin senaryosu hazır bir şekilde bekliyordu (İnadına inanmayanlar için en basit örnek, bakınız: Mimarın monitörleri!) O yüzdenböyle bir kılıf uydurmaya gerek yok. Hem sonuçta diğerlerinden biraz daha düşük bütçeli olması bile bir şeyi değiştirmiyor. 3d Animation'a o kadar para yatıran. Bullet Time sistemine o kadar para yatıran bin tane dekor mekan tasarlayan bir proje ekibi kıyafete gelince mi Neo'ya düşük bütçeli kıyafet giydirip sonra da diper filmlerde fiyakasını düzeltecek???[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aynı zamanda birinci filmin ekibi ile ikincisi aynı... hem zaten matrix revisited i izlemeden " bu da yalan" gibi hakaret edici mesajlar atmazsan sevirim... seviniriz...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kahin in oynayan aktör ölmese böyle bariz bir degişim olmıycaktı sonuçta[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sonuçta belki hiçbi değişim de olmayabilirdi ama, değişim saçma olmadığını değiştirmez. hem sen kuruldaki soruya cevap versene...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hangisine? bakim..[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benim soruma...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bir saniye anlamadım bu İ -robot Matrix in devamı gibi bir şey mi ? Fragmanı görmedim gerçi ama. Allah Allah bende Azimovun kitabından sinemaya uyarlandı zannetiydim.Afişini görünce.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Irobot alakasız matrix le[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 asimov un kitabı nın uyarlaması tabii ki AMA Matrix le alakalı olabilir. Dregoth bu arada çok açıklayıcı bir mesaj yazmışsın saol.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 asimov'un kitabının isminin meşhurluğundan faydalanmak dışında hemen hiçbirşeyini almamışlar gibi geldi bana fragmandan, safi aksiyon filmi fragmanı izledim ben..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Asimov da zaten kurgu aksiyon biçiminde yazar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Matrix Online I robot ve Matrix × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Asimov da zaten kurgu aksiyon biçiminde yazar.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar