trix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 100k km üstü arabalar kabulünse o fiyatlara 2. el all-road'da bulabilirsin sanırsam ama 6-7 senelik falan olur herhalde eheh. ama ben passat variant derim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Full kredi olayinida bir dusun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yeni passat varant çıkıyo ocak şubatta.. zaten direk yeni passaat çıkıyo , güzel makineler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Geniş arka koltuk mesafesi diye yırtınmamın sebebi o işte :P paramecium said: Selam, Bir soru soracaktım; Anne ortaya oturduğunda, sağına ve soluna koltuk takılacak malum. Peki anne oradan nasıl inecek? Babanın koltuklardan birini mi sökmesini bekleyecek??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Selam, Bence yine kasış bir durum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu kadar tirmaliyip tirmaliyip sonrasinda cort diye ticari alirsam cok komik olur yalniz ha.. :D soz edilen arabalarin hepsine baktim gectigimiz gunler icinde.. yeni passat a sicak bakiyorum, zaten dogum tarihi uc assaa bes yukari ocak subat gibi olcak erken olursa.. o vakte bir miktar teminat da hazirlarim diye dusunuyorum.. vs.. sanirim passat a dogru yonelicem, ama oncesinde bi skoda ya da bakim yaw.. :D tesekkurler tekrar.. abso sende passat mi vardi abi? ne vardi? istanbula gelicenmi sen bu yakinlarda.. ehe durumu bi gorsem super olurdu onumuzdeki 6 ay icinde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Benim passatı değiştirdim ben A6 aldım. Passat ile bence çok mutlu olursunuz. Hele de SW falan alırsan hayat boyu bagaj derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 aklima bir fikir geldi bu arada DOD dan araba alan oldumu ikinci el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 DoDdan da alsan arabanın geçmişi kendin araştırt. Bana DoDun 90k falan dediği araç acaip bi km. çıkmıştı araştırınca. Olay şöyle oluyor. 60k bakımını VWde yaptırıyor sonra arabayı 150k da kmyi 74.5kya düşürtüp tekrar VWye servise yolluyorlar ve 75k bakımına serviste giriyor. Kayıtlara baktıklarında araç bütün bakımlarını VW serviste yaptırmış görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yuh ama dolandiricilikda sinir tanimiyor yurdum insani be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Absolut said: Benim passatı değiştirdim ben A6 aldım. Passat ile bence çok mutlu olursunuz. Hele de SW falan alırsan hayat boyu bagaj derdin olmaz.arkadasimda var passat variant suanki mevcut model, 1.6 fsi, super memnunlar kac yildir kullaniyolar. hem cok luks ve tarz bi arac hem de cok makul yakıyo duzgun kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 a6 avant ta arka koltuk mesafesi iyidir. on yolcu koltugu bossa ve ileri alinirsa hele anne orta kisma guzelce iner biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 rs6 avant denmişmiydi :P edit: he a6 avant denmiş bi öncekinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bu arada oto kredisi çekerken satın aldığın arabayı teminat olarak gösterebiliyosun direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Subaru Forester var benim bildiğim 4 çeker , istediğin ayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar