Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vikingur 15-07-2010 Saat 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

yahu orası öyle tabi ki, ricardinho da efsane adamdı, 3.5 alex endeksiyle ölçmüştü sinan engin, gördük onu. frank de boer kaç popescu eder o açıklanmamıştı ama, tamas bile edemeden dönmüştü. ya da al, la liga'nın gol kralı geldi, adamı gönderemiyoruz. ailton geldi o da bundesliga gol kralıydı, onu da gördük.

tekrar vurgulayım diye diyorum.

diyelim beşiktaş'ta raul, quaresma, guti var. teknik direktör schüster.
galatasaray'da elano, baros, arda, kewell var. teknik direktör rijkaard.
fenerbahçe'de ise -şuanki gibi kalacak diyelim- güiza, alex, emre var. teknik direktör aykut kocaman.

avrupa'da x bir oyuncu -mevkiden bağımsız- bu üç kulüpten birden teklif alıyor. paralar falan eşit diyelim ki. koşa koşa beşitkaş'ı seçer. transferin büyüklüğü orada devreye giriyor.

yoksa bana kalsa, takımı raul ve guti'yle dolduracağıma fink, ernst ve kewell'la doldururum.

@rew, hagi'nin onlarda bir başarısı yok. la liga, hatta ispanya kupası dahi kazanamamış olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

raul yaşlı bi adam değil öncelikle, ve transfer olursa adam gibi transfer odur asıl, q7'di, guti'ydi bunlar boş adamlar, raul yau raul. ama düşük ihtimal veriyorum, real madridde sonlandırır kariyerini, çünkü real madridin bir ikonu adam ve aldığı parada gayet iyi şuanda, hani beşiktaşın üstüne çıkabilceğini düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadım daha bomba transfer stoch diye galatasaray fener kapışıyordu. Q7'yi aldık adamlar laf atmaya başladılar. Yiyeceksiniz o lafları. Yok o yaşlı yok o bilmem ne, türkiyede oynar anca...

Anlamıyorum nasıl bir psikolojiniz varsa artık. Adam sol sağ ağlattı defansı, hoş adamlar profesyonel değil ama daha 3 haftadır çalışan bir takım için hiç te fena oynamadı Beşiktaş.

Maçı gerçekten izleyenler farketmiştir Beşiktaş'ta son 4-5 senedir gördüğüm uzaktan şut çekmekten korkma fobisi kalkmış. Arapaslar uzunpaslar %90 yerini buldu. Kısa tek paslar ile göbekten girmeye çalıştılar, başardılar da. Quaresma bir sağda bir solda resmen dağıttı ortalığı ama yine bobo klasiği işte... Adam gibi bir forvet olsa orada bu maç 10 olurdu. Nihat insiyatif kullandı da atıldı goller.

Gidecek olanlar gitsin, takım belli olsun, gelecek varsa da + güç katar.

Siz kendi çöplüğünüze bakın beyler... Neydi adı Stoch mu? 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw hala "gelmez, r.madridde kariyerini bitirir" diyorsunuz. Bir düşünün zaten öyle bir imkanı olsa hiç beşiktaşa falan gelmeyi gıdım olsun düşünür mü bu adam? Yetiştiği kulübün bayrak adamı, ikonuyken tutup da 3-4 seviye alt bir kulübe (beşiktaşlılar ofansif anlamasın, tüm 3 büyükleri aynı düzeyde görüyorum, gs fb için de aynısını derdim) bir kulübe gitmeyi aklının en ufak bir köşesinden geçirir mi? Aldığı para iyi falan evet de, bu adam real madridi bırakmıyor ki zaten, bırakmayı da düşünmez. Real Madrid bu adamı bırakıyor. Raul de futbolu sürdürmek istediği için kulüp arayışında haliyle. İstemeye istemeye futbolu mu bıraksın kulübü sözleşme yenilemiyor diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu tamam iyi oyuncu q7 de biraz abartmadınız mı? Tamam hak veriyorum Tabata'lardan sonra falan heycanlandınız bi anda da sakin olun biraz. Laf attığın Stoch afrikada milli takımını temsil ediyordu o genç yaşında Quaresma maçları evinden izlerken.
Galatasaray'da Fenerbahçe'de Q7 ayarında futbolcu yok falan denmiş şaka mısınız? Elano Brezilya milli takımıyla dünya kupasındaydı,Keita,Stoch yine milli takımlarıyla afrikada boy gösterdiler. Vittek bile ordaydı da Q7'yi Hilbert'i görmedik yani.

Hazırlık maçı gibi bi kupa maçı oynadı Beşiktaş onunla heycanlanıyorsunuz falan, çok şişirmeyin 3 gün sonra hayal kırıklığı büyük olur, yaşadık biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

merak ediyorum acaba q7 besiktasa degilde fb yada gsye gelse burada yazilanlar gene yazilicakmiydi? hic sanmiyorum. tipik insan psikolojisi iste baskalarinin kendinden iyi birsey yaptigi zaman cekememe durumu neyse sizlerde alin stoch cana fln
aa pardon ya onlar dunya yildizlariydi hem bitaneside cok genc! cok ozur dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Keita gitti, Elano da gidici. Yerleri dolmaz mı dolar.

Ama Quaresma'nın farklı bir yönü var. Adam işini yaparken tribüne de oynuyor. Maç esnasında 7-8 hareket yaptı. Adam geçti, isabetli ortalar, uzun paslar, ara paslar verdi, kaleyi yokladı. Bir ortasahadan daha ne beklersin ki daha? Ha heyecanına yenildi atamadı penaltıyı orası başka :D

Bu adam vasat değil beyler. Yapmayın. Komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw sakin. Quaresma gayet iyi transfer, çok da etkili bir adam, ama 1-2 senedir futbol oynamadığını da unutmamak lazım.

Yani bunca sene sonra ilk defa süper yıldız geldi diye bu kadar sevindiniz abarttınız ve kendinizi 1 numaraya koydunuz anlıyoruz, ama rakiplerinize bunlar yıllardır geliyor (Hagi, Jardel, Alex, Anelka, Ortega, Ribery, Elano, Kewell, Baros ve hatta geldiği seneki ünüyle Güiza...). Siz alışık olmadığınız için adamı tanrısallaştırıp rakiplerinize bok atıyorsunuz ama hata ediyorsunuz :)

Quaresma gayet iyi ve isimli adamdır buna laf yok zaten. Ama beşiktaşı rakiplerinin önüne geçirecek kadar değil, sadece bunca senenin ardından arayı gözle görülür bir miktar kapatmasını sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam vasat diyen olmadı ki?
Siz CR9 seviyesine çıkardınız adamı bir anda.
Galatasaray da alsa bir yandan heycanlanır bi yandan korkardım elimde mi patlıyacak diye.Keita geldiğinde de söyledik aynı şeyleri Harry Kewell geldiğinde de.
Bu kalitede adamlar zaten bir sıkıntıları olmasa gelmiyorlar TR'ye. Kırk yılda bir denkgeliyor işte GS Baros'u denkgetirdi mesela.
Lincoln'ü gördük biz,Anelka'yı gördü Fenerbahçe,Ortega'yı gördü.
Son üç yılda 20 civarı maç oynamış bir oyuncu sonuçta saatli bomba gibidir,elinde patlıyabilir.
Biraz sakin olun kimsenin kıskandığı yok Beşiktaş'ı merak etmeyin. Bi oynasın görelim iyi oynarsa biz de keyifle izleriz q7'yi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yaw sakin. Quaresma gayet iyi transfer, çok da etkili bir adam, ama 1-2 senedir futbol oynamadığını da unutmamak lazım.

Yani bunca sene sonra ilk defa süper yıldız geldi diye bu kadar sevindiniz abarttınız ve kendinizi 1 numaraya koydunuz anlıyoruz, ama rakiplerinize bunlar yıllardır geliyor (Hagi, Jardel, Alex, Anelka, Ortega, Ribery, Elano, Kewell ve hatta geldiği seneki ünüyle Güiza...). Siz alışık olmadığınız için adamı tanrısallaştırıp rakiplerinize bok atıyorsunuz ama hata ediyorsunuz :)

Quaresma gayet iyi ve isimli adamdır buna laf yok zaten. Ama beşiktaşı rakiplerinin önüne geçirecek kadar değil, sadece bunca senenin ardından arayı gözle görülür bir miktar kapatmasını sağlar.

niye uc bes kisinin yazdigini butun camiaya mal ediyorsunki siz diyerek?
o saydiklarindan acaba kac kisi guizayi alexi riberyi biliyordu da simdi yildiz diye sayiyorsun? peki o adam geldiginde siz ayni seyleri yapmadinizmida simdi biz yapinca garibinize gidiyor. enteresan
Sosyal ağlarda paylaş

"Siz" derken, yapıyorsunuz ediyorsunuz derken zaten belli kesimi kastetmiştim tüm camiayı değil.

Soruna gelirsek, Güiza'yı herkes "ispanya gol kralı" olarak zaten 1 sene içinde duydu. Alex'in gelmeden önce konfederasyon kupasında milli takım formasıyla zaten duymayanlara da kendini duyurdu, üstüne bir real madrid transfer hikayesi var oldu olacak olmadı diye geçen. 6 ay kala başladı haberleri. Ribery'i bilen pek yoktu evet, ama Anelka, Baros, Kewell, Ortega vs hep göz önünde ve yıldız adamlardı.

Kewell'a belki çok oynamıyor denebilir, ama Quaresma'nın kaç maç oynadığına bakarsak pek de fark göremiyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

guti raul 1-2 sene oynar bjk serefli 2. 3. luluklerine devam eder sonrada zamaninda guti ve raulu almistik diye ovunur.

fener stochu iyi beslerse 2 sene sonra guti+raul parasinada satar.

bizde altyapidan yetistiririz, hazirlik maclarinda oynatiriz yeni ardalar geliyor der 5 tanesini bir oyuncu takasinda veririz. neyseki transferlerimiz kumar olsada tutuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

arda sergenin beşiktaşa yaptığı katkının %50'sini daha gs'ya yapmadı, hemde sergen diyorum ve siz halen arda diyorsunuz o arda fena patlıycak zaten elinizde fenerbahçenin şampiyonuz die sahaya inmesi gibi müthiş malzeme vereceksiniz yine hadi gidin kendi işinize bakın bizim takımın transferlerini değerlendirceğinize
Sosyal ağlarda paylaş

@rewe

q7'nin son iki sezon adam gibi futbol oynamadığından dolayı performansının ona göre olcağı konusunda katılıyorum sana ama Türkiye zor bir lig olmadığından o haliyle bile götürür. Şunuda unutmamak lazım, Türkiye'deki taraftar kitlesine 3-5 şekil hareket yap, 2 de uzaktan jeneriklik gol at, bir de üstüne 1-2 maç kurtardın mı ooo senelerce konuşulursun. O yüzden q7 bu haliyle ki performansının artacağını dşünüyorum haliyle yeter bize.

2. olarak bjk daha 3 haftadır çalışıyor ve yeni td ile yeni taktik ile mücadele ediyor. Üstüne antremanlarda pestilleri çıkarılıyor oyuncuların. skor çok normal. hazırlık maçı havasında idi maç zaten. ilerleyen günlerde çok daha iyi olucaz. Ama şu yabancı konusuna bir çare bulmak lazın.

Guti 26 yıldır real'de oynuyor. Uğur Meleke'nin bugünkü yazısı çok güzel, okuyun derim..
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni gelmiş, gelmek üzere veya gelmesi gündemde adamları tartışmaktan karşılaştırmaktan sıkılmadınız mı bekleyin biraz oynasınlar sonra görelim konuşalım

q7 bence çok başarılı olacaktır ama şu anda tutup da sidik yarıştıracak bir konumda değil. ayrıca q7sporu filan tutmuyoruz beşiktaşı tutuyoruz. ama aynı derecede arda>q7 diyenler de komik oluyor. bir bekleyelim yahu

herşeyi geçtim de raula laf edenler çarpılır be. raul lan bu. gelsin kendi kalesine gol atsın. onu sahada görmek yeter takımın dünyadaki bilinirliğini 3 seviye arttırır

maçı da izleyemedim ayrıca adam gibi özet mözet de yok sinirim bozuldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...