Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ne alırdınız? xc90 ile x5 arasında kaldım, x5 4.4 vergisi cok olacak tuplu fılan, xc90 3.0 t6 o da tuplu filan daha az yakacak. station mtation derken kredi cekip bu tarz bisi almaya karar verdim. dizellerine yetismiyo param, 70 bin ytl ye filan cıkmak lazım yani. tuplude kullanmadım hic daha once, merak ediyorum acıkcası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tüplü ile baya uğraşmıştık açıkcası.pek tavsiye etmiyorum.heralde 4x4 düşünüyosun volvo gibi arabalardada servisine gittin mi baya para yolarlar.+ olarak bi arabayı alırkende düşünülmesi gereken satarken sorun yaşanılmayacak ve en az zararla satılması olayıdır.şuan landrover-freelander kullanıyor bizimkiler.açıkçası bi şikayetimizde yok arabadan.yeni kasalarıda çok klas bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 freelander kesinlikle parasini haketmeyen cok cirkin bi arac babamda xc90 var cok memnun, aynen 2.9 t6, ortalama tuketimi 15lt civarı, ki gazlar babam genelde, dipgaz 100kmye kadar sonra 100de cruise şeklinde. daha temkinli kullarak 13 yakılır. o da gayet makul bence 2.9t bi jip için. simdilerde 6 ileri otomatikleri var galiba, ama bizim arac 4 ileri tiptr, ona ramen gayet rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://img03.blogcu.com/v2/images/editor/a/r/a/arababurada/227709521577065_1260482420.jpg niye abi gayet hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 60 bin az gibi :/ . Alacağın arabanın yüksek km'de olacağını tahmin ediyorum. O yüzden benzinli(lpg'siz) araba al bence sonra kendin taktırırsın. Çünkü lpg motorun ömrünü kısaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 60bin'e tiguan al. Ben aldım gayet memnunum. Benzinli, epey de yakıyor ama süper araba. Sıfır alacaksan tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 xc90 kesinlikle arazi araci deil abi 7 kisilik suv gorunumlu minibus cok sik bi araba cok guzel cok saglam ama arazi araci deil yane arazi icin gereken cogu ozellik yok sehir araci oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Selam, Volvo XC serisi ile Audi Allroad serisi aynı mantıkta araçlar. Sakın ola diesel harici alternatif düşünme derim ben. Yapacağın km hakkında bilgim yok ama yine de sakın diyeyim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 freelanderın yeni kasası iyiymiş baya. range roverlara benzemiş. ancak yine de o fiyata bilmiyorum düşünür müsün yeni kasa CRV'ler gerçekten hoş. hoşluğu geçtim o fiyata diğer araçlara göre sanıyorum ki genç ve km'si az bir araç sahibi olabilirsin. Ayrıca yakıtı da gayet iyi. Exclusive modeli şehir içinde ortalama 8,5 yakıyor ki inanılmaz bi rakam bence. motor hacmi 2.2 veya 2 olması gerek yanlış hatırlamıyorsam ancak yetiyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cr-v hiç bir zaman yakıt dostu olmamıştır. Umarım doğrudur o değer ama gene de hiç inandırıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 7-8 aya yakın bir süredir kullanıyorum şehir içi veya orta mesafeli şehirdışı, rakam hep bu civarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 60k ya öyle aman aman bi cip bulabileceğini sanmıyorum. belki komple krediyle Hyundainin yeni cipine girersin 3-5 fazla verip. pek guzel gozukuyor dışarıdan. kia sportage felan da zaten o civarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o ikisi arasında x5 derdim ama top gear'ın suv karşılaştırması vardı zamanında, x5 en kötü arazi araçlarından biriydi. eğer ki senin bu aracı alırken göz önüne aldığın en önemli kıstas buysa x5 alma derim. o fiyatlara da 100k km yapmış bir freelander alacağıma gider temiz bir land cruiser ya da nissan navara alırdım. land cruiser baya başarılı bir arazi aracı bildiğim kadarıyla. ama gönül ister bir range rover, bir gl falan alalım eheh. bütçeyi biraz zorlarsan belki temiz bir discovery bulursun, onun haricinde o fiyat aralığındakilerin hepsi 100k km üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Nissan navara mı? aman diyeyim güvenlikten 3 yıldız almış araba, o da ilk testlerde 1 yıldız bile alamadıktan sonra tekrardan ayar çekilince oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 trix said: o ikisi arasında x5 derdim ama top gear'ın suv karşılaştırması vardı zamanında, x5 en kötü arazi araçlarından biriydi. eğer ki senin bu aracı alırken göz önüne aldığın en önemli kıstas buysa x5 alma derim. o fiyatlara da 100k km yapmış bir freelander alacağıma gider temiz bir land cruiser ya da nissan navara alırdım. land cruiser baya başarılı bir arazi aracı bildiğim kadarıyla. ama gönül ister bir range rover, bir gl falan alalım eheh. bütçeyi biraz zorlarsan belki temiz bir discovery bulursun, onun haricinde o fiyat aralığındakilerin hepsi 100k km üstü. 100k yapmış freelander fiyatına , 200k yapmış land cruiser anca alırsın. Land cruiser şuan piyasada ki en iyi arazi aracıdır ama dağ bayır çimen gitmiyorsan almanında bir anlamı yok pahalı çünkü.(parasının hakkınıda veriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Emre: xc90+tüp naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 alacam bi lada niva sonunda, isyani verip lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Masticore said: trix said: o ikisi arasında x5 derdim ama top gear'ın suv karşılaştırması vardı zamanında, x5 en kötü arazi araçlarından biriydi. eğer ki senin bu aracı alırken göz önüne aldığın en önemli kıstas buysa x5 alma derim. o fiyatlara da 100k km yapmış bir freelander alacağıma gider temiz bir land cruiser ya da nissan navara alırdım. land cruiser baya başarılı bir arazi aracı bildiğim kadarıyla. ama gönül ister bir range rover, bir gl falan alalım eheh. bütçeyi biraz zorlarsan belki temiz bir discovery bulursun, onun haricinde o fiyat aralığındakilerin hepsi 100k km üstü. 100k yapmış freelander fiyatına , 200k yapmış land cruiser anca alırsın. Land cruiser şuan piyasada ki en iyi arazi aracıdır ama dağ bayır çimen gitmiyorsan almanında bir anlamı yok pahalı çünkü.(parasının hakkınıda veriyor) Land Cruiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çok güzel alet bu ya. 75k da iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ahah o doktor bizim tanıdık sanırım. herif satana kadar işkence çekti sonra sattı başkasına. 100km de 20 litre mi ne yakıyo. isteyen alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi o fiyata 2005 discovery3 td6 alınır.. discovery varkende baska araca donup bakmam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Masticore said: trix said: o ikisi arasında x5 derdim ama top gear'ın suv karşılaştırması vardı zamanında, x5 en kötü arazi araçlarından biriydi. eğer ki senin bu aracı alırken göz önüne aldığın en önemli kıstas buysa x5 alma derim. o fiyatlara da 100k km yapmış bir freelander alacağıma gider temiz bir land cruiser ya da nissan navara alırdım. land cruiser baya başarılı bir arazi aracı bildiğim kadarıyla. ama gönül ister bir range rover, bir gl falan alalım eheh. bütçeyi biraz zorlarsan belki temiz bir discovery bulursun, onun haricinde o fiyat aralığındakilerin hepsi 100k km üstü. 100k yapmış freelander fiyatına , 200k yapmış land cruiser anca alırsın. Land cruiser şuan piyasada ki en iyi arazi aracıdır ama dağ bayır çimen gitmiyorsan almanında bir anlamı yok pahalı çünkü.(parasının hakkınıda veriyor) öyle birşey yok, db çökmeden önce bir sürü land cruiser linki vermiştim de şimdi kasamadım :), 5-6 senelik bile olsa 100k altı land cruiser bulabilmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu arada forester ın konusu açılmamış hiç? Benzin sorun değilse şöyle bişi de olabilir. hem modeli de yeni. Barış Mnço - Sahibinden İhtiyaçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abim freelander2 kullaniyor. illahlah dedik sonunda arabadan. aylarca yatti borusan da serviste. bir keresinde 120 ile giderken yolda stop bile etmis. eli ayagi karismis otobanda. 2 kere yakit pompasi degisti arabanin. bir cok kezde orjinal serviste elden gecti. Aldigimiz donemde doguda zorunlu hizmet yapiyordu, rahat etsin orda diye arazi araci almistik. ama yakit cok sectigi icin defalarca ariza yapti. oralarda da iyi yakit bulamiyorsunuz, adim basi uckagitci dolu istasyonlar. bize ozel bir dertte olabilir. ancak memnun degiliz. ayrica bana cok kaba geliyor tip olarak. ici, konsolu falan hic fiyatinin karsiligi gibi durmuyor. zamaninda 56bin euro nakit sayildi alindi, cirkin bir alet, degmedi bence. zaten alicisi da cok olmadi, borusan ardarda indirimler yapti. deli ucuza satiyorlardi bir ara. abim bayiliyor arabasina, o ayri. ozellikle o sinifta digerlerinde arazi ve buz modu olan baska yok. arazi performansi oldukca iyi o siniftaki bir arac icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 fiyatına degmez freelander. sıfırı 70 75 kagıt olsa hayli hayli idi ama sırf marka yuzunden coskun bi fiyatı var, ic kalitesi iyi olsa da tasarımdan çok kaybediyor. motoru 2.2 degil de 2.0 olsa fiyatı daha makul olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar