Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik gg

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

gecsinler ne varki?
bi zararlarımı var bi, engellerimi var? yok. gecerler gönüllerince.

her gün ezan okuya okuya benım dünya anlayısım red ediliyo, günde 5 sefer. bisi diyomuyum yoo demiyorum.

hiç farkı yok. sımarmasın ınanlar.

benim dinimin bir özelliği bir dokunulmazlığı var her insanda olabilir mesela annen senin için bir dokunulmazdır ben şimdi dalga geçsem onunla seni etkilemez mi ?

bi de hangi dine mensupsun bilmiyorum da (ateist var sayıyorum) ezanda "ateistler hepinizi okşayacaz" gibi bi mesaj yok

kaldı ki olsa bile %90 ı müslüman olan bi toplumda "azınlık"sın her azınlık gibi had bilmek mecburiyetindesin... sana müslümanlar dininde özgürlük sağlıyor zaten, ama sen kalkıpda o adamların inancına dil uzatırsan her azınlığın başına gelen senin başına da gelir

bu fack tı sistım kaframınının sınırlarını belirlemek lazım yoksa sistım facked me olur..

sen nasıl bu toplumun %90'ına şimarmasınlar kendilerine gelsinler diye ultimatom verebiliyorsun ki ? yani bu hak bu cürret nerden geliyor ?

özgürlükler eyvallah da, bu amatör anarşizm çok komik
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

benim dinimin bir özelliği bir dokunulmazlığı var her insanda olabilir mesela annen senin için bir dokunulmazdır ben şimdi dalga geçsem onunla seni etkilemez mi ?

bi de hangi dine mensupsun bilmiyorum da (ateist var sayıyorum) ezanda "ateistler hepinizi okşayacaz" gibi bi mesaj yok

kaldı ki olsa bile %90 ı müslüman olan bi toplumda "azınlık"sın her azınlık gibi had bilmek mecburiyetindesin... sana müslümanlar dininde özgürlük sağlıyor zaten, ama sen kalkıpda o adamların inancına dil uzatırsan her azınlığın başına gelen senin başına da gelir

bu fack tı sistım kaframınının sınırlarını belirlemek lazım yoksa sistım facked me olur..

sen nasıl bu toplumun %90'ına şimarmasınlar kendilerine gelsinler diye ultimatom verebiliyorsun ki ? yani bu hak bu cürret nerden geliyor ?

özgürlükler eyvallah da, bu amatör anarşizm çok komik

yok dininin fgalan öyle bir dokunulmazlığı. dünyada dokunulmazlığı olan teksey insan hakları.
allah yok diyince rahatsız olunuyosa, allah var diyincede rahatsız olmak son derece mümkün. önce bunu kavram lazım.
azınlık haddini bilmeli falan, komik tavırlar. demokrasi ne öğrenmelisin bunu.

ne cürretlemi sımarmasın diyorum? hepimiz eşitiz bu cürretle diyorum. isterse %90 olsun isterse %99 isterse %99.99. oda bende eşitim, hakkı yok benım özgürelüğüme gem vurmaya kendi inancları icin. asıl sen ne cürretle, "mantıklıdır muslimanlığa dil uzatmak yasaklanmalı" diyorsun? nerden geliyor bu cesaret, bu vurdum duymazlık, bu bencillik?

amatör anarşizm, fak dı sistım, ezberden kücük görmeler. Yersiz.

profesyonal anarşizm nasıl oluyo cok merak ettim bide, para icin anarşizmmi olur?
Sosyal ağlarda paylaş

said:

burası mükemmel olmus mesajın bide.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ateism karikatürü vardı. hristiyan bi eleman "dinime saygı duy" diye ateisti haçla mı ne dövüyordu gibi bişiydi..

hah burada tam tersi geçerli..

-BİZE SAYGI DUYUN! APTAL DİNE İNANLAR
+huh?
-BİZE SAYGI DUYUN! BAK BEN TANRIYIM DİYORUM!
+o_O! oookey.. ne bağırıyor bu be, deli midir nedir?
-ALLAH DEDİĞİN HAYALİ BİŞEYDİR!
+tamam bu kesin agresif.. haklısın kanka.. sadece bağırma da
-BUNA İNANACAĞINIZA BUDİZME İNANIN DAHA MANTIKLI! UZAYLILAR BİLE DAHA MANTIKLI LAN SİZİ GİDİ KOYUNLAR!
[işte burada hatalı hamle herhangi bir cevap vermek.. çünkü iyi de neden saçmalıyorsun ki burada şimdi.. demek olayı tamamen daha gergin bir üst seviyeye getiriyor.. doğrusu onun için]
+he babam..
[çünkü kafasına göre bağırmaya devam edicek.. zorla din kabul ettirmeye çalışan örümcek kafalılardan tek farkı farklı bir arachnid cinsi olması.. ve modaya daha uygun giyiniyor kesinlikle..]
[hr]
aradaki fark nedir.. üstte bahsettiğim ateiste saldıran hristiyanın "saygı duy" karikatürü ile bu tavır arasında bi fark yok.. benim tutumum ise çok damarıma basılmadığı sürece
-ben inanmıyorum
+ok..
-sen
+ben inanıyorum
-ok..

seviyesinde tutmaktan ibaret..

ne yazık ki siz -iki tarafta- bu seviyede tutmayı beceremiyorsunuz.. ya bi taraf diğerine bağırıyor ya da öteki kitap çıkartıp ötekinin kafasına atarak "saygı duyacaksın!" diye atarlanıyor.. ha ne oluyor, ona ban, buna ceza.. hem de çok saçma bir konudan dolayı;
kişisel tercih!

adı üstünde be, kişisel..

emin ol senin inanman kimsenin umrunda değil..
senin de inanmaman kimsenin umrunda değil..
en azından burada değil..
ve ben bu güzelliği, yani kimsenin umrunda olmamasını, burada devam ettirme konusunda kararlıyım..

bu konu gg.. sori for your lots.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...