SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Şimdi 40 lv paladinim var. Diyorum ki rested yapmak için ghost mouse ile makro yapayım şehirde sürekli right click move yapsam rested olur dimi ? Çünkü çok baydı level kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 türkiş çakal. şehirde durmak ile şehirde offline olmanın rested bonus getirisi aynı. ghost mouse vs kasacagına oyundan çık 5 gün sonra gir 1 lvl'a yakın rested bonusun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 10 saatte 20 bar dolar mı rested için acaba hiç dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tavernada yat daha cabuk dolar derlerdi zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 SevimliEjderha said: Şimdi 40 lv paladinim var. Diyorum ki rested yapmak için ghost mouse ile makro yapayım şehirde sürekli right click move yapsam rested olur dimi ? Çünkü çok baydı level kasmak devamlı koşsan nasıl dinleneceksin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 buyuk sehirler ve tavernalar ayni puan karakterin kaasinin yaninda zzz yaziyosa rested aliyon iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 açık bırakmam gerekir mi clienti ? ki 5-10dakika sonra DC yediğini sölüodu bi arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gerekmez. inn ya da capitalde çıkarsan 8 saatte 1 bar rested gelir. inn dısıda logout olursan 32 saatte 1 bar rested gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 inn city falan farketmio karakterinin level numarasının yerinde Zz çıktığı anda yatışa başlayabilirsin özetle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 düşük levelsan, quite bastığında 20 snden geriye sayarsa orada oyundan çıkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 6 saatte 1 bar değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 account aylık ödemeyi yapmayıp kapanınca o rest barlar dolmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dolar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ayrıca 2 level den fazla rested olamıyorsun yani hesabı 3 ay kapatasyım geldiğimde 80 e kadar rested olayım diye düşünüyorsan yanılıyorsun ek bilgi: Muhtemelen biliyorsun ama görevlerden aldığın exp rested ını azaltmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 8 saatte 1 bar rested olur full rested alabilmek için 10 gün girmemen gerekior.(Tabi 8 saat olayını degiştirmedilerse).En fazla 1.5 lvl rested alabiliosun bu arada 2 deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 uzun tatillerde çok işe yarayan bir durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çok saolun arkadaşlar rested işi yatar :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 niye yatsın yahu? çıkarken innde ya da şehirde bırak rested bonus mis gibi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hehe. sanırım sen oh oh 80 e kadar restedlayım pıtır pıtır kasayım dedin de patladı. :p yoksa herkes açsın level 1 karakter atsın orgrimmara 5-6 ay sonra canı sıkılınca x2 kassın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yani 80e kadar değil tabide en azından 5-10 level kasabilceğimi düşündüm tabi 1bar için 8 saat gerektiğini bilmiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ne farkeder ha 5 level için ha 2 level için. kastıkça tekrar bırakırsın :) bi tane 80 olduktan sonra 2-3 toon aynı anda kasanların mantığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben gece 02:00'da charı capitalda bırakıyorum. ertesi günü akşam saat 21:30'da tekrar oyuna giriyorum. kaç saat: 21,5 saat. işte 3 bar direk dolmuş oluyo valla. dün gece girdim 3 bar fulldü mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar