oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ingiltere ligindeki futbolun daha zevkli (yada akıcı , göz zevkine uygun, bol pozisyonlu) yapan sey nedir. Aynı kurallar yok mu la orda bana daha cok hakemlerin daha az düdük calması(biraz sertlige musammalılar) ve oyuncularının bir birine kasıtlı zarar vermeye yönelik hareketler yapmaması(hiç olmuyor demiyorum kimse okadar iddaalı olmaz) gibi geliyor bölece oyun az duruyor az duruncada bize oyun daha zevkli geliyor gibime geliyor yoksa sahaları daha küçük flan mı nedir ufak tefek kural farkları varmı bilen varsa nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 akıllarıyla oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ilkokul terk değil sporcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Çünkü iyi futbol, iyi futbolcularla oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 O kadar anlattım takamdılar, adamlar korkak oynamıyorlar. Bin tane hazırlık pası yapıp insanları sıkmak yerine futbol oynamaya çıkıyorlar. Hedef tabii ki maçı kazanmak ama güzel oynayarak da kazanmak ve bu yüzden her maç stadları full doluyor, bu yüzden dünyanın en çok izlenen ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 olay altyapıda bitiyor. yetişirken güzel futbol kafası ile yetiştirliyorlar. oyuncular şımarmıyor bir yere geldikten sonra. ikincisi ligdeni yabancıların orada oynayabilmesi için milli takımlarında belli bir yüzde ile oynaması gerekiyor. Yani hiç milli olmamış biri oynuyamıyor ligde. en aşa %60 filan oynaması mı ne lazım. Yalnış biliyosam düzeltin. haliyle de güney amerikalı oyuncu sayısı çok az. Abuk subuk adamları almıyorlar. Futbolu geniş düşünüyorlar. sahanın en uç noktasını bile kullanıyorlar. toplu hucum yapabiliyorlar. şut çekmesini biliyorlar. vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Dünyanın her yerinden en iyileri kendi liglerinde topluyorlar adamlar, son birkaç yıldır ispanyanın da yaptığı taktiği yıllardır uyguluyorlar. Bizim wonderkid gözüyle baktığımız 3 büyüklerden birinin vazgeçilmez adamı olarak görülen Tuncay orada ancak küme düşmemeye oynayan takımlarda yer alabiliyor, düşün kadro güçlerini. İkinci olarak söylendiği gibi altyapı sağlam ve oyun zekası gelişmiş adamlar oluyor. Ve en önemlisi hızlı futbol oynayışı. İnsanüstü fiziksel güç ve kondisyon gerektirecek kadar hızlı bir futbol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Kondisyonu unuttum tabi... Adamlarda devre arası tatili diye bişey yok. 2 kupa + lig + avrupa kupaları var. üstüne performansı düşük ya da kadro dışı kalmış ya da sakatlıktan yeni çıkmış ya da altyapıda oyniyamicak (yaşı dolayısıyla) kişiler çin reserve lig olayı var. adamlar boş durmuyor. gerekirlerse 3-4 gün içinde 2 lig maçı yapıyorlar. ingiltere milli takımına en büyük kötülük bu tabi. adamlar ayakta zor duruyorlar turnuvalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 nileppezdel said: O kadar anlattım takamdılar, adamlar korkak oynamıyorlar. Bin tane hazırlık pası yapıp insanları sıkmak yerine futbol oynamaya çıkıyorlar. Hedef tabii ki maçı kazanmak ama güzel oynayarak da kazanmak ve bu yüzden her maç stadları full doluyor, bu yüzden dünyanın en çok izlenen ligi. ne yani kazanma hırsı yok mu bu adamlarda aynı adamlar sampiyonlar liginde cok da bayık olabiliyorlar güzel oynamak gibi niyetleri olmuyor BulletRide said: Çünkü iyi futbol, iyi futbolcularla oynanır zamanında italyan ligi (4-6sene önce zidan nedved milan flan ) cok iyiydi hala sıkıcıydı barnacle said: ilkokul terk değil sporcular avrupada cogu deil hele almanlar hiç deil ayrıca; acun bir programda dedi bir tanıdıgı bir doktor mac yapmaya giderken ayak kırmaya gidiyorum diyormus egitimse egitim adam doktor olmus ayak kırmaya gidiyor hemide gazozuna macta fede said: akıllarıyla oynuyolar herkesten aptalda bir bunlar mı zeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Milan çok iyiydi, Juve efsaneydi fakat bu adamlar iyi top oynamak istiyordu, sorun rakiplerdeydi, geçen sene ben GS'nin farklı kazandığı maçlarda bile sıkılıyordum o sene başındaki hayvan hücum hattıyla, çünkü yakaladığını atabiliyordu en fazla, top yaptırmıyorlardı. Ligin kalitesini orta ve alt sıra takımları belirler, EPL'de de bu durum 1-2 takım dışında her yıl gayet tatmin edici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BiTcH_oFBaT said: Kondisyonu unuttum tabi... tuncay gecen röpartaj veriyordu ilk 30 dk kesiliyordum diyordu bizim ligimizin en cok kosan oyuncularındandı tuncay hatta sadece kosuyo la bu diyordu sevmeyenler adam orda ilk 30 dk kesiliyorum dedi alısmıs simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 arshavin di onu diyen diye biliyorum. belki sonradan tuncayda demiştir. tempo olarak öyle bir lig. bence çekim tekniği kamera ve yayın kalitesi ve stadların ışıklandırmasıda etkili zevk almamızda. ispanyada güzel ama ingiltere kadar değil. türkiyede de bazı stadlar dışında çok zevk alamam buna bağlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi ispanya ve italya liginin goruntu kalitesi niye o kadar kötü böyle soluk soluk renkler.ve cok kotu goruntu kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 tuncay şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam; ne yiyorlar ne içiyorlar bilmiyorum ama gerçekten çok iyiler. (kondüsyon açısından ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Red said: abi ispanya ve italya liginin goruntu kalitesi niye o kadar kötü böyle soluk soluk renkler.ve cok kotu goruntu kalitesi İtalya ligi maçlarını izleyince, özellikle Udinese, Catania vb. güneşli havada oynayan takımları, çocukken TRT'de izlediğim Ankaragücü-Göztepe maçı geliyor aklıma. Aynı görüntü kaliteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 barnacle said: ilkokul terk değil sporcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Gündüz maçı zaten baştan fail bir şey tv'den izlemek açısından. Almanya ligi tamam daha heyecansız diğer liglere göre, ama reytinginin diğerleriyle arasında "bu kadar" fark olmasının da sebeplerinden biri gündüz maçları muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Abi haftasonu geç kalkar, kahvaltını yapar maçını izlersin, akşam da sana kalır eğlenirsin. Doğrusu bu bence, gece maç dönüşü ertesi gün stresi olmamalı. Ben maç sıkıcı gidiyorsa son 10-15 dakika of yarın iş var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Maçların gündüz olmasının sebebi yayıncı kuruluşla da alakalı. Yani bizde sabaha karşı futbol programları bitiyor. Onlarda akşam bitmiş oluyor. Bende gündüz maçlarından yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Benim bildiğim,yanlış da olabilir,Hollanda ve İngiltere'de maçların gündüz oynanma sebeplerinden biri holiganizm...Mesela Hollanda ve İngiltere'de(ve tabi Almanya'da),maçlardan önce içki içmek,stadlarda bira içmek oldukça yaygın,maçları sabah saatlerine koymalarındaki neden,mümkün olduğunda alkol kullanımını azaltıp,gündüz gözüyle çıkabilecek olayları daha rahat önlemek.. Heysel faciası sonrası İngilizlerin holiganizme karşe aldığı birçok tedbirden biri diye biliyorum ben,aynı 2004'te olimpiyat stadında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının saat 4'te oynanmış olması gibi... Ama ben gündüz maçlarından kesinlikle zevk almıyorum,heleki hava güneşliyse stadın yarısı güneş,yarısı gölge olunca... Akşam maçının güzelliği bir ayrı,hele bir de CL maçı olunca tadından yenmiyor,onun güzelliği işteyken,okuldayken o heyecanı yaşayıp,akşamı beklemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bu oyunu onlar buldu belki oldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar