Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 arkadaşlar hero acıcağımda hangi ırk hangi statlar uygun hangi skillere verilmeli? bi yardım etseniz? lazımda :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 şimdi şöyle idi yanılş hatırlamıyorsam ırk olarak firbolg,celt yada luriken olabilirsin heroya en uygunları bunlar firbolg str ve hp acısından iyi olur ama yavaş celtte hepsi iyi luride str ve cons yok fakat biraz hızlı .. vakat damage yeme oranları : lurikeen, firbolg ve celt olarak en cok damage yiyenden en az damage yiyene göre idi yanılş hatırlamıyorsam.. skillere gelince .. blade skillini 6 da bırakmanı tavsiye edebilirim cunku 6 blade de taunt özelligi gelyor ki bu senin gruplarda yer alabilmeni saglayan bir özellik .. ana vuruş gücünü ise ya CEltic Spear yada 2-handed alacak bunun hangisini seviyorsan onu aç ama CEltic Spear eskisi kadar güzel degil.. fakat 2-handed gayet güzel cunku hem crush hem slash olarak degisitebilirsin karşına gelecek düşmana yada yaratıga karşı .. shield alıcaksın en önemlisi fakat onu en fazla 42 yapıp SLAM ability alman lazım yoksa useless bi hero olursun :) 6 blade 42 shield 50 2-handed geri kalanları da parry verebilirsin bence :) )[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 50 LW 42 shiled ver firby acma cok kolay hedef oluyosun sana önce DH vidyosundaki Tusk ı izmeni tavsiye ederim :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Shar ol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 shar bağrınca korkuyorum ben :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lol shar çiglik atinca noluyoz oluyorum her seferinde oski teh gral hero vardi o anlatsin sana napman gerektiğini ehe [signature][hline]Guinessa Darksta [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 12 Ağustos 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 briton hatununu döverken babam girdi noluyo lan diye :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Luri aç bence çok karizmalar. Boyundan büyük kalkan falan :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oski teh gral hero anlatsin hemen dimi: napican heroyu açma bosuna ahah[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya bosfer sen nf de tank classmi acilir, sen ac ranger ac enchanter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 luri hero yu bi dene istersen,pierce/shield/parry 50 50 28 spec gideceksin herzamanki gibi,anormal derecede evade/block/parry ediyor.[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla bence blade/shield olayi bi poka yaramaz adam kesemezsin. 2h de de yavas oldugun icin casterlara karsı zayıf kalırsın. vuracam diye beklerken mezz falan yersin. bence en iyisi hangi ırkta olursan ol suratli bi melee class. eger ki fighter olacaksan. blademaster merce falan gibi. hem 2 silah kullandigin icin 2 farkli ability kazanabiliyorsun falan ehe.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Nyrio, 12 Ağustos 2004 08:49 tarihinde demiş ki: ya bosfer sen nf de tank classmi acilir, sen ac ranger ac enchanter niye acilmasin yahu NF da casterlara koruma gerekmiyorumu tankin olayı korumadır damage değilki[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 oski the gral icq dan senden bilgi alırım :D neyse blademaster ile merc aynımı? aynıysa ben iyi iş yaparım :) merc oynamışlığım vardırda :) peki blademaster icin ne öneririsiniz?[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 melee karakterlerden cok iyi siege bot oluyo nfde.[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Shar Blademasterim var Blade spec, henuz RR4 bile degilim ve ToA tempim tamamlanmadi ama cok memnunum, tavsiye ederim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geccen BM mış Zerker mış Merc her zaman heryerde yönetir[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 zerkerlere laf soylemeyin lutfen,gorunusu bile korkunc[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ozaman Blademaster açayim :) Dw fln yapıyor sa cok iyi :D merc ile aynı diyorsanız trailda deniyim bi sonra bi ihtimal Eu acc ile girerim :) excalibur hib'E :D[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 merc döver zerker ı bm ı da döver dövüyor yani pis[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ehe merc dover tabii. DT oldukca herkezi dover, 1v1 sansi yok hicbi melee karakterin. :) ben zerker'imla merc'in biriyle dovusmustum, herif dt acinca oturdum yere /cry yapip. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 1vs1 de DT kullanmam kullananıda sevmem ben emotelara bar ayırdım zaten adam aciz kalırsa karşımda /cry spam ediyorum :P stun edersem /hug öldürürsem /laugh[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Proxa, 12 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 1vs1 de DT kullanmam kullananıda sevmem ben emotelara bar ayırdım zaten adam aciz kalırsa karşımda /cry spam ediyorum :P stun edersem /hug öldürürsem /laugh Düşmanların sana nefret beslemesini sağlamaya gerek yok /laugh ederek. Çok sinir bozucu bişi yaptığın bence.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ehe yapiyo topac. :) merlin'de ben bunun duo yaptigi adami dovuyodum, buda beni dovuyodu. kufur ediyodum gene de dovuyodu. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Afterdeep, 12 Ağustos 2004 16:07 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 12 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: 1vs1 de DT kullanmam kullananıda sevmem ben emotelara bar ayırdım zaten adam aciz kalırsa karşımda /cry spam ediyorum :P stun edersem /hug öldürürsem /laugh Düşmanların sana nefret beslemesini sağlamaya gerek yok /laugh ederek. Çok sinir bozucu bişi yaptığın bence. sinirlensin tabi bana saldırırken bi daha düşünsün :) amacım zaten sinirlendirmek adamı beslesin nefret :) g*tüm ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar