Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gelmiş benim oyun türkiyeye 0001 26/07/10 05:16 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benimki gelmemiş yav, kıllandım şimdi... http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php burdan bakıyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hala. No tracking code supplied PROCESSING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Masquerade said: gelmiş benim oyun türkiyeye 0001 26/07/10 05:16 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI bu nerde yazıo yahu bi link alabıleybıl mıyım? nereye girioz kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benimki daha hazırlanmadı bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 CE nin içinden ne çıkıyor? yoksa sadece "ce eeeee!" mi yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 çizgiroman,usb,artbook,oyun,kutu bu kadar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uPt7zghT4Ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 olay artbook ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sabonis said: Masquerade said: gelmiş benim oyun türkiyeye 0001 26/07/10 05:16 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI bu nerde yazıo yahu bi link alabıleybıl mıyım? nereye girioz kodu http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 usb ne olaki su securty olayimi battlenetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dreagloth said: sabonis said: Masquerade said: gelmiş benim oyun türkiyeye 0001 26/07/10 05:16 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI bu nerde yazıo yahu bi link alabıleybıl mıyım? nereye girioz kodu http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI. :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sabonis royal mail nediyor ? orayada bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Daesu said: usb ne olaki su securty olayimi battlenetin flash disk ya bişi değil, icindede starcrtaft 1 ve broodwar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Daesu said: sabonis royal mail nediyor ? orayada bir bak Onlardan çıktı ya olay, ondan ptt'ye bakıom 2 gündür ama ptt'de çıkmıyo... Your item, posted on 23/07/10 with reference xxx has been passed to the overseas postal service for delivery in TURKEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 simdi msj geldi banada. yeni yollanmış uktan. 2 tane almışım nası becerdiysem simdide iptal ettiremiyorum dogal olarak. birini pazar alanında satarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Cuce said: Daesu said: usb ne olaki su securty olayimi battlenetin flash disk ya bişi değil, icindede starcrtaft 1 ve broodwar var hah portablemi bizim adobe ürünleri gibi güzel olaymiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bana sms geldi çok mutlu oldum sdf artık haftaya anca gelir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 reference xxx has been xxx yazan yerdeki kodu pttye girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: reference xxx has been xxx yazan yerdeki kodu pttye girdin mi? girdim tabi canım işte, bu yazıyor: BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI. royal mail tarafından teslim edildi ama ptt'nin elinde yok. nasıl oluyorsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 zannetmiyorum 1 hafta uzayacagini ama royal mail de ne ayak hiç bilmiyorum ptt gibiyse sıctık adsaasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Türkiye'ye girse bile PTT'nin sistemine girmeyebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aradım teyit ettirdim daha Türkiye'ye girmemiş. pofff ne güzel salı gelir diye gaza gelmiştim, çarşamba en erken gelicek. hatta cuma'ya falan sarkar. hatta bendeki bu şansla 2 hafta sonra alabilirim oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar