Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might&Magic 6 sı olan ya da dl adresi bilen var mı


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar bu oyun zamanında hayatımın oyunuydu diyebilirim. Mükemmel genişlikte bir evrenle insanı dehşet oyalıyordu vs vs. Fakat cdyi kaybetmiş olmam nedeniyle patcikte olan birinden çdünç isteyebiirim ya da netten dl edebilirim ama malesef site bulamadım. Kazaa gibi p2p lerden de nefret ettim kullanmama kararı aldım bu nedenle yardımcı olacak arkadaş arıyorum[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunun sonunda robotlar falan çıkıyor, yok terminatörüydü yok laser silahlarıydı falan cıvıtıyor.

ona rağmen mükemmel bir oyundu diyebilirim. iki kere bitirmiştim.

m&m 7 de en az 6 kadar güzeldi bence. 7'den sonra bozmaya başladı. 8'i pek sevmemiştim, idare ediyordu ama bitirecek kadar dayanamadım eheh, çok baydı.

9 ise ilk denemelerimde rezalet geldi. ama sonra laptop'ta oynayacak oyun bulamayınca "ne kadar kötü olabilir ki" dedim ve ciddi ciddi oynadım. 6 ve 7'yle kıyaslarsak çok kötü diyebilirim. ama oyun o kadar da kötü değil. sadece serisinin ismini kötüye kullanmış diyebilirim. en azından frp sevenler için oynanabilir, senaryo falan çok kötü değil. m&m seviyorsanız ve ona benzer oynayacak frp bulamıyorsanız (ki bulmak zor) bir deneyin derim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...