mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ayılı jelibon rocks!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 haribo nedir abi jelibon varken.ayıcıklılar favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ayıların limon ve portakalını ayırıyorum ben, sadece kırmızı ve koyu kırmızıları yiyorum aroması ne onların bilmiyorum da safça yiyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Şaşırdım kimse yumuyum dememiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 onun klasifikasyonu farklı hacı, şeffaf değil bi kere ama yumiyumun yeri çok ayrı, çocukuğumun en büyük aşklarındandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 limon ve portakal en sevdiklerim.rasmon ayır bana yolla hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Sevmem bu tür şeyleri iyisini kötüsünü bilmem yani ama almanya'da görmüştüm stand'ını jellybelly var mesela. Türkiye'de varmı satısı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jellybelly de domuz jelatini yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 marshmellow gibi bişi vardı böyle sarılı pembeli beyazlı kıvrımlı. marşmelo gibi kısa değil epey uzun. 10-15 sene evvel yemiştim, tadının çok hoşuma gittiğini hatırlıyorum ama markası felan neydi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben bu minikleri cok seviyorum, ötekiler cok yimsak oluyo bi yerden sonra bayiyosun da bunlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 "çook şeker" diye açarlardı sağa sola eskiden aynı dediğin işi yapıyolardı bence onlara ulaşmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çook şeker başarılı ama biraz pahalı ya. pek rağbet görmeyebilir. şehre de bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 reddiye said: bir ben ulaşamadım şu hariboya haribo stand pazarlamasına bakmıyor, baska bir firma ile anlastılar ve standları sadece bu firma veriyor. 6 yada 10 metrekare 3 yada 4 taraflı kiosklar seklinde olabiliyor. anlastıgın alısveris merkezinin neresine kurulacagı belli olunca oz ka nın ic mimarlari gelip projeyi ciziyor ve 2 hafta icinde de gelip kuruyolar. sen kendın yaptıramıyorsun o kioski kesinlikle. 10 metrekare kiosku icini mal ile doldurmak herseyiyle hazır hale getirmek yaklasık 40bin ytl, tabi bunun uzerine calısan maası, ticaret odası kaydı vs eklenir kabaca 45bin ytl koymak gerekir. mallar sana kargo ile gelir, kargo ucreti sana aittir fakat anlasmalı kargo firmaları var zaten. kiosk ucretinin %60i pesin geri kalana 45 gun kadar vade yapabilirler. Ilk mal alımı pesin, ondan sonrakiler de duruma gore vade ile verilebiliyor. ozka gıda ile gorusmeye gittiginde de bunları soyliyecekler sana. Hariboya kiosk olarak talep cok fazla, ozka gida sizin kim oldugunuzla ilgilenmiyor acıkcası, ortlama buyuklukte bir alısveris merkezi ile yer icin sozlesme yaparsanız, kolayca haribo ile de anlasabilirsiniz. yani burda onemli olan alısveris merkezi ile anlasmak, ama genelde zaten ortakların esi dostu kızı cocugu mutlaka haribo standına cokuyor yeni bir yer acıldıgında, o yuzden saglam torpilin yoksa deneme bile diyorum. tabi bununlada bitmiyor, alısveris merkezinin icinde acacagın yer cok onemli, ayda 10 milyar ciro yapan standı 30 metre sola alındıgında cirosunun %70 dustugune gozumle sahit oldum, aynı sekılde baska bir seker kioskunun bir oyuncakcı magazasının karsısına tasındıgında cirosunu %200 arttırdıgınada sahit oldum, boyle degiskenlerde mevcut. alısveris merkezlerinde kiosklarin kiralari 1500 - 2000 dolar arası degisiyor, bunun uzerine her metre kare icin 10 dolar civari ortak alan gideri, 2 dolar da reklam gideri eklemelisin. bu rakamlar avm den avm ye degisiyor. minumum 2 yada 3 calısanın olması lazım, asgari ucret + ssk ile uni ogrencileri vs calıstırabilirsin, kesinlikle bayan olmalılar. Bayanlar hijyene daha cok dıkkat ediyorlar cunku. hmm sonracıgıma mutlaka tepeye bir ip kamera koymalısın, calısanlarında sapka takılı olmalı vs. mallarrını sık sık kontrol etmelisin,calısanın sen yokken gimat tarzı toptancılardan aldıgı daha dusuk kalite jelibonları kioska doldurup satıp, parayıda cebe atması icten bile degil, daha once gordum bunları hep. herseyden otesi bu tarz bir seyde haribo ile olan sozlesmen tek taraflı fes edilir, sozlemslerınde boyle bir madde var. cikolatada kar oranı %100, yumusak sekerlerde %200 civarıdır. yumusak sekelerde son kullanma tarihi gayet yeterlidir fakat cikolatalar aynı sekılde degil. en onemlisi, ben kurarım adamlarım isletir kolay is filan diye dusunuyorsan sakın ama sakın bulasma, emin ol bir full time is kadar cok kontrol ve dikkat isteyen bir iştir. tum bunları nerden biliyorsun dersen, buyuk bir avm de yoneticilik yapıyorum. ha son olarak fikrimi sorarsan, tuzu rakam bunlar ve yavas yavas jelibon vs olayı bitiyor avm lerde. bisi diil :) OZ-KA GIDA ŞEKERLEME MAMÜLLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. GİYİM SANATLARI YAPI KOOP.DEPOSİTE OUTLET CENTER A-5 BLOK 4.KAT NO:401 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İKİTELLİ/K.ÇEKMECE - İSTANBUL TEL : 0212 549 21 24 pbx FAKS : 0212 671 60 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 harıbonun guzel olanı domuz jelatını ıcerenıdır.yanı orjınal olanı.burdakılerde sıgır jelatını var ve bes para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Zegna said: yani burda onemli olan alısveris merkezi ile anlasmak, ama genelde zaten ortakların esi dostu kızı cocugu mutlaka haribo standına cokuyor yeni bir yer acıldıgında, o yuzden saglam torpilin yoksa deneme bile diyorum. ---- tum bunları nerden biliyorsun dersen, buyuk bir avm de yoneticilik yapıyorum. senin avm ye açsın işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 var bizim avm de, sozlesme geregi baska acılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 çok teşekkürler güzel bilgiler peki haribo varsa, jelibon açılabilr mi aynı avm ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sanmıyorum ama avm den avm ye degisir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar