orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hehe yapmağyın ağğbiler :P şaka bi yana çok derdim degil de burdaki sürekli bi laf koyma çabası var insanlarda (ki bende bulursam uygun oturtmaya çalışırım) bi yerden sonra piskopata baglıyosun aman şu ne yazdı bakim bu ne cevap verdi vs :P neyse geç olsun güç olmasın sagol :) Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: bi yerden sonra piskopata baglıyosun aman şu ne yazdı bakim bu ne cevap verdi vs :P piskopat değil psikopat.. Alıntıla
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 6 sene olmuş lan liseyi bitireli. Başlamatmayacaktın beni WoW a son sene... Alıntıla
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benide bitirdi olm.. bende bittim.. sende bittin :D Alıntıla
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vaniLLe said: hg orcun jr. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.