orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hehe yapmağyın ağğbiler :P şaka bi yana çok derdim degil de burdaki sürekli bi laf koyma çabası var insanlarda (ki bende bulursam uygun oturtmaya çalışırım) bi yerden sonra piskopata baglıyosun aman şu ne yazdı bakim bu ne cevap verdi vs :P neyse geç olsun güç olmasın sagol :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: bi yerden sonra piskopata baglıyosun aman şu ne yazdı bakim bu ne cevap verdi vs :P piskopat değil psikopat.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 böyle olmalı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eheh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 6 sene olmuş lan liseyi bitireli. Başlamatmayacaktın beni WoW a son sene... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benide bitirdi olm.. bende bittim.. sende bittin :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oooo eyih Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vaniLLe said: hg orcun jr. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.